sota36 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 panienkabubu napisał(a):Jolu, tu o psychike chodzi ;) i o upodobania ;) kurde, ale z beczulka nie zapieprza po gorach! On to francuski piesek jest! Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 sota36 napisał(a):kurde, ale z beczulka nie zapieprza po gorach! On to francuski piesek jest! Ale, Jolu, BEN TEZ NIE ;) Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Z pamietnika psa... Dzis to ja sie napisze!!!! No i mamy zime - mnie to cieszy, gorzej z Mójami - zmarzlaki sa i tyle! Ja to sie nawet na sniegu nie boje polozyc, ze moze mi cos odpadnie??? Nie,nie! Spoko! A i o doopke sie nie boje! Wiec jaki to ze mnie francuski piesek??? Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :razz:oooo renifer z zaprzęgu mikołaja ;) Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Z pamietnika psa... Wstalem rano, zrobilem co trzeba, deszcz lal, ale trudno. Potem sie polozylem, Jola cos tam stukala na tym swoim komputrze. I zapowiedziala, ze zrobi mi dzis przeglad techniczny. No i zaczeło sie... Obejrzala co i jak.Jej - ale mam klate! Czyli trzeba porzadnie wyczesac na szyjce. Potem zebole - hmm - nie lubie, nie lubie... No zebole moga byc - uffffffffffffff! Ale lapy jakies takie ciciate... trzeba zrobic pitu - pitu... Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Cdn z pamietnika psa... No i potem czesanko - kocham to!!! Jest mi tak fajnie, ze ...usypiam! Jola mnie psika i czesze, czesze i psika, a mi tak fajnie,ze chrapie... Czasem sie przelewam na drugi boczek... i mnie psika... A na koniec wygladam tak - wiem,wiem, jestem piykny! Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Cdn. z pamietnika psa... No kurcze - piykny jestem!!! No powiedzcie - jestem (u-) bostwo! Tyle, ze skromnosci ni mom! Quote
eria Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Uuuuu bo się zakocham :loveu: jak Apollo :loveu: przepiękny Gucio ! Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='eria']Uuuuu bo się zakocham :loveu: jak Apollo :loveu: przepiękny Gucio ! - a zakochej sie dziolcha - bydziesz w naszym fan clubie skarbnikiem- no ktos skladki musi zbierac,nie? ps. a moze w ramach skladki ...nowy banerek...???W koncu na brak zdjec narzekac nie mozesz..... Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 łOOOOO MATKOOOO normalnie kudłaty NARCYZ !!!!!!! Zero samokrytyki he he .... no ale fakt pozostanie faktem Gutek BYł JEST I BEDZIE .... PIEKNY ....;-) Quote
Alicja Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 :razz:wow Gutaś ale jesteś debeściak:loveu: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='zuzolandia']łOOOOO MATKOOOO normalnie kudłaty NARCYZ !!!!!!! Zero samokrytyki he he .... no ale fakt pozostanie faktem Gutek BYł JEST I BEDZIE .... PIEKNY ....;-) Noooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!! Bez dwoch zdan! Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow Gutaś ale jesteś debeściak:loveu: Nooooooooooooooooooooooooooo! Quote
zuzolandia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Poczekejcie babeczki niech ino tyn elegancik wyjdzie na podworko ;-) Zarozki minie ta jego swietlisto pieknosc eheheh jak se dooopeczka zmoczy ;-) Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='zuzolandia']Poczekejcie babeczki niech ino tyn elegancik wyjdzie na podworko ;-) Zarozki minie ta jego swietlisto pieknosc eheheh jak se dooopeczka zmoczy ;-) No i to jest prawda!!!! Brutalna prawda! Dlatego sika do wc! Tyz Cie kochom za te slowa otuchy! Ni ma to jak miec przyjazne 'kulezanki"! Quote
Teklunia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='sota36'] łaaa :smhair2: uciekam bo tu straszy :scared::scared::scared: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Co straszy???? Przeciez juz po "helołin" Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Teklunia napisał(a):łaaa :smhair2: uciekam bo tu straszy :scared::scared: mnie tez straszy tez uciekam :scared: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 o kurcze toż to paszcza smoka :smhair2: Witaj młoda duchem i ciałem Joluś :razz: Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 Wy sie cieszcie,ze to nie jest aromo fota! Wy sovbie te "wyziewy"wyobrazcie! Quote
sota36 Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Witaj młoda duchem i ciałem Joluś :razz: Lizus, lizus! :) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='sota36']Lizus, lizus! :) jaki tam lizus, przeciez ja z natury taka miła jestem :evil_lol: :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='sota36']taaa i jezor pokazujesz.... tak juz mi zostalo z tym jęzorem ze lubie go pokazywac :eviltong: Quote
Recommended Posts