Teklunia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cześć, czemu ostatnio Pies zaniedbuje swój pamiętnik? :mad: ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 nooooooo własnie z którąąąąąą :mad: :mad: :mad: ps. jola śnieg pokażcie:eviltong: Quote
sota36 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Foty beda - wieczorek - sniegu nie pokazemy,bo snieg to "fuj"!!!! Quote
panienkabubu Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Jolu, zapraszam do Benowej galerii, szaszłyki czekają :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A witojcie kochani ludkowie w tyn mroznyyy sniegowyyyy wieczorekkk ;-)...... zaliczylismy pierwszy snieg ,pierwsze kule na łapach i pierwsze wiaderko ;-)..... hehe.... było fajnie ;-) ale zimnoooo brrrrr A randeczke to Gutek ma z NAMI ;-) kUSIOLKI !!!!!! Quote
sota36 Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Potwierdzam! Mamy juz prezenta dla dziewczyny, a teraz idziemy sie robic na "ubostwo" - czyli salon pieknosci dla futra! Quote
sota36 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Z pamietnika psa... Ludzie! Ja Wam powiem - dzis bylo super!!! Bylismy u Cioci Kariny i Wujka Adika - wiecie tych od Zuzi. Niestety, Zuzanka moja dostala tego "babskiego globusa" i musiala odpoczywac. I tak bedzie od meskiego towarzystwa odpoczywac przez 3tygodnie. Ale Ciocia i Wujek postanowili, ze zamienia Zuzanke na te moja julianowska krolewne , na Leyle - mnie sie to podobalo, bo ona nie jest taka "niedotykalska" i mozna ja pogryzc, pociorac, no mowie Wam - sponiewierac. Nie widzialem, jej juz sporo czasu i wyrosla na kawal psa! Ona niczego sie nie boi, to tez w stosunku do mnie byla dzielna - i pomyslec ...blondynka! Poszlismy do lasu na spacer - fajne te lasy Ciotka i Wujek ma!!! No,ale ze moja Jola to klipa - aparat zostal w aucie.Wiec muszimy czekac,az wujostwo jakies foty ze snieznego szalenstwa wstawia... Potem zostalismy zaproszeni do nich do domku i mimo zmeczenia,nie bylismy "swieci"- toche zaczelismy demolke! Tu Layla, na drugie ma Krycha (!) wyglada jak upior! Ale widac, ze zmienia zebole,nie???? Nie dawalem jej spokoju, wiec Krycha i mnie mordowala (juz sie nauczyla ode mnie) i wcinala, jednoczesnie - zeby nabrac sil! Szalelismy, i powiem Wam - ladne mieszkanko MIELI Ciocia z Wujkiem,bo troszke sponiewieralismy je. Szkoda tylko,ze Zuzi nie bylo, choc - moze za to domek przerwal??? Rozlalismy wode, roznieslismy ja po pokoju, o malo co nie wywalilismy kolumny - ale fajnie bylo!!! cdn... Quote
sota36 Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 Z pamietnika psa ciag dalszy... Krycha to niezla agentka jest - bo kiedy udawala, ze jest juz zmeczona, to mnie "cap" za ucho. No to ja swiety nie jestem i oddawalem. Widocznie jej sie to podobalo, bo jakos nie wrzeszczala. Potem trzeba bylo troche odpoczac... Ze niby my takie anioly - hihihi Ale wiadomo jak jest! Tylko czy nas kiedys jeszcze zaprosza po tym wszystkim??? A Zuza niech zaluje, ze tego globusa dostala!!!!! Quote
eria Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 foteczki :multi: :multi: :multi: szkoda że bez Zuzanki :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ale Gutek ma powodzenie, z samymi super laskami sie spotyka :loveu: :lol: Jolus macie sliczny bannerek :loveu: Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Kochani my bardzo dziekujemy za milutki piateczek ;-)Jestescie kochani ;-) zreszta co ja tam bede mowic ...sami wiecie ;-) Zuzanka bardzo sie ucieszyla z prezenciku ;-) A mieszkanko ??? spoko ........ nie takie naloty były a przezylo ehehhe ;-).... buziole .... Zuzia przesyła kusiolki i szczekodziekuje za piłeczke,ktora namietnie morduje ;-) Quote
zuzolandia Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 No i zamordowała ;-) A teraz wzieła sie za marynarskie kóleczko ...;-) .heheeh .......DOBRANOC ....... Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Z panietnika psa... Ciocia Karina wstawila jednak zdejcia! Do galerii Zuzanki, ale - Jola postanowila je przeniesc,zeby wiece - byla jedna opowiesc.Mam nadzieje, ze sie nie podbniewaja na nas na tej Halembie za to:loveu: To sa foty ze saceru - mowilem Wam - fajne terezeny tam maja - niby Slask a sami zobazcie! Uwielbiam sie na "Kryche" ...polozyc,przytlamsic, przezuc ...DLatego twarda zniej sztuka, a nietam taka "wydelikacona". Moje cale 40 kilo zywej wagi na biednej ,malenskiej (taaaaa - WAMPIRZYCA jedna!!!) "blabladorce - hihihihi. Jak mialem jej przez 3sekundy dosc, to bieglem... nie dogonila potworzyca jedna ! Niezly wampir zniej rosnie,nie??? :):):) Wlazila na drzewa - popatrcie - sama mnie zacheca, ale po co??? Tyle zemy sie nalatali,ze ,mnie tdo lapektakie smieszne kulki przy przykleily! Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Cdn... Z pamietnika psa.... I znowten Jej usmieszek - no normalnie wampir! Ale czy Jej Ludzie wiedza o tym???? Czsem i mnie wybilo i musialem Jej pokazac kto tu rzadzi - chyba sie przestraszyla,nie? I co ? Ona taka slodka niby????? Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 [quote name='zuzolandia']No i zamordowała ;-) A teraz wzieła sie za marynarskie kóleczko ...;-) .heheeh .......DOBRANOC ....... i byc tu mily dla kobiety! I dawaj Jej prezenty! A ta co? Pogryzie,zniszczy, zje i mowi "DOBRANOC!" ZUZA - nie kupie Ci tego samochodu! Bo ...bo... - popsujesz! A stalowych nie produkuja! Gutek. Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Z pamietnika psa.. Dzis sobota - a wiec poranny (bardzo wczesny, bo po 8.00 ) jogging! Mnie to pasuje, tym bardziej, ze Jola zabrala NOWIUSKA (!) pileczke - taka MIALA tez Zuza - Demolka! Tyle,ze u mnie ona przerwala - hihihi. Poszlismy za szkole... I pobiegalem sobie za ta pileczka... Pomordowalem... Porobilem kilka stojek.... Hmm z tylu tez jestem szekszowny - i poszedlem na serek do domku! Homogenizowany - trudne slowo - ale niewazne - moj ulubiony - waniliowy! Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Ale duzo zdjec, mniami :multi: :multi: I tez u Was tyleeeee sniegu :multi: Wampirzyca przeurocza :p I na serek homogenizowany przyszedł mi smak :p Quote
eria Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 eh jak oglądam te wszystkie nowutkie foteczki....mój aparat jest do nieczego.dzisiaj na nowiutkich bateriach odmówił jakiejkolwiek współpracy na dworze... Quote
Alicja Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 :pCześć szekszowny Gutku:razz:i moherowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Jolu.. a na spacerku byliśmy szybciej bo ok 7.30 Quote
Teklunia Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 jaki Gutek szczęśliwy że śnieg wreszcie spadł :) to zupełnie odwrotnie niż ja ;) Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a):jaki Gutek szczęśliwy że śnieg wreszcie spadł :) to zupełnie odwrotnie niż ja ;) i ja! I sie zastanawiam, po kim on to ma??? Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Teklunia napisał(a):jaki Gutek szczęśliwy że śnieg wreszcie spadł :) to zupełnie odwrotnie niż ja ;) sota36 napisał(a):i ja! I sie zastanawiam, po kim on to ma??? pewnie po mnie i po Benie ;) Quote
sota36 Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 Myslisz, ze Gutek to mix Bena??? Hmmm - a skad ten kolor, bo Ben to laciaty jest, ale kto wie..... Quote
panienkabubu Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 sota36 napisał(a):Myslisz, ze Gutek to mix Bena??? Hmmm - a skad ten kolor, bo Ben to laciaty jest, ale kto wie..... Jolu, tu o psychike chodzi ;) i o upodobania ;) Quote
Recommended Posts