Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A witojcie kochani ludkowie w tyn mroznyyy sniegowyyyy wieczorekkk ;-)...... zaliczylismy pierwszy snieg ,pierwsze kule na łapach i pierwsze wiaderko ;-)..... hehe.... było fajnie ;-) ale zimnoooo brrrrr
A randeczke to Gutek ma z NAMI ;-)
kUSIOLKI !!!!!!

Posted

Z pamietnika psa...
Ludzie! Ja Wam powiem - dzis bylo super!!! Bylismy u Cioci Kariny i Wujka Adika - wiecie tych od Zuzi. Niestety, Zuzanka moja dostala tego "babskiego globusa" i musiala odpoczywac. I tak bedzie od meskiego towarzystwa odpoczywac przez 3tygodnie. Ale Ciocia i Wujek postanowili, ze zamienia Zuzanke na te moja julianowska krolewne , na Leyle - mnie sie to podobalo, bo ona nie jest taka "niedotykalska" i mozna ja pogryzc, pociorac, no mowie Wam - sponiewierac. Nie widzialem, jej juz sporo czasu i wyrosla na kawal psa! Ona niczego sie nie boi, to tez w stosunku do mnie byla dzielna - i pomyslec ...blondynka!

Poszlismy do lasu na spacer - fajne te lasy Ciotka i Wujek ma!!! No,ale ze moja Jola to klipa - aparat zostal w aucie.Wiec muszimy czekac,az wujostwo jakies foty ze snieznego szalenstwa wstawia...
Potem zostalismy zaproszeni do nich do domku i mimo zmeczenia,nie bylismy "swieci"- toche zaczelismy demolke!
Tu Layla, na drugie ma Krycha (!) wyglada jak upior! Ale widac, ze zmienia zebole,nie????

Nie dawalem jej spokoju, wiec Krycha i mnie mordowala (juz sie nauczyla ode mnie) i wcinala, jednoczesnie - zeby nabrac sil!

Szalelismy, i powiem Wam - ladne mieszkanko MIELI Ciocia z Wujkiem,bo troszke sponiewieralismy je. Szkoda tylko,ze Zuzi nie bylo, choc - moze za to domek przerwal???

Rozlalismy wode, roznieslismy ja po pokoju, o malo co nie wywalilismy kolumny - ale fajnie bylo!!!

cdn...

Posted

Z pamietnika psa ciag dalszy...
Krycha to niezla agentka jest - bo kiedy udawala, ze jest juz zmeczona, to mnie "cap" za ucho. No to ja swiety nie jestem i oddawalem. Widocznie jej sie to podobalo, bo jakos nie wrzeszczala.

Potem trzeba bylo troche odpoczac...

Ze niby my takie anioly - hihihi

Ale wiadomo jak jest! Tylko czy nas kiedys jeszcze zaprosza po tym wszystkim???
A Zuza niech zaluje, ze tego globusa dostala!!!!!

Posted

Kochani my bardzo dziekujemy za milutki piateczek ;-)Jestescie kochani ;-) zreszta co ja tam bede mowic ...sami wiecie ;-)
Zuzanka bardzo sie ucieszyla z prezenciku ;-)
A mieszkanko ??? spoko ........ nie takie naloty były a przezylo ehehhe ;-).... buziole ....

Zuzia przesyła kusiolki i szczekodziekuje za piłeczke,ktora namietnie morduje ;-)

Posted

Z panietnika psa...
Ciocia Karina wstawila jednak zdejcia! Do galerii Zuzanki, ale - Jola postanowila je przeniesc,zeby wiece - byla jedna opowiesc.Mam nadzieje, ze sie nie podbniewaja na nas na tej Halembie za to:loveu:
To sa foty ze saceru - mowilem Wam - fajne terezeny tam maja - niby Slask a sami zobazcie!
Uwielbiam sie na "Kryche" ...polozyc,przytlamsic, przezuc ...DLatego twarda zniej sztuka, a nietam taka "wydelikacona". Moje cale 40 kilo zywej wagi na biednej ,malenskiej (taaaaa - WAMPIRZYCA jedna!!!) "blabladorce - hihihihi.

Jak mialem jej przez 3sekundy dosc, to bieglem... nie dogonila potworzyca jedna !

Niezly wampir zniej rosnie,nie??? :):):)

Wlazila na drzewa - popatrcie - sama mnie zacheca, ale po co???

Tyle zemy sie nalatali,ze ,mnie tdo lapektakie smieszne kulki przy przykleily!

Posted

Cdn...
Z pamietnika psa....
I znowten Jej usmieszek - no normalnie wampir! Ale czy Jej Ludzie wiedza o tym????
Czsem i mnie wybilo i musialem Jej pokazac kto tu rzadzi - chyba sie przestraszyla,nie?

I co ? Ona taka slodka niby?????

Posted

[quote name='zuzolandia']No i zamordowała ;-)

A teraz wzieła sie za marynarskie kóleczko ...;-)

.heheeh .......DOBRANOC .......
i byc tu mily dla kobiety! I dawaj Jej prezenty! A ta co? Pogryzie,zniszczy, zje i mowi "DOBRANOC!" ZUZA - nie kupie Ci tego samochodu! Bo ...bo... - popsujesz! A stalowych nie produkuja! Gutek.

Posted

Z pamietnika psa..
Dzis sobota - a wiec poranny (bardzo wczesny, bo po 8.00 ) jogging! Mnie to pasuje, tym bardziej, ze Jola zabrala NOWIUSKA (!) pileczke - taka MIALA tez Zuza - Demolka! Tyle,ze u mnie ona przerwala - hihihi.

Poszlismy za szkole...

I pobiegalem sobie za ta pileczka...

Pomordowalem...

Porobilem kilka stojek....

Hmm z tylu tez jestem szekszowny - i poszedlem na serek do domku! Homogenizowany - trudne slowo - ale niewazne - moj ulubiony - waniliowy!

Posted

eh jak oglądam te wszystkie nowutkie foteczki....mój aparat jest do nieczego.dzisiaj na nowiutkich bateriach odmówił jakiejkolwiek współpracy na dworze...