panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Szkoda Joluś, że nie było randeczki, czemu nie mogliści eprzyjechać? :placz: A ja już baterie ładowałam nom :razz: Quote
zuzolandia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Taaaaaaaa i po co sie było kapac ? Po co te chwolby o nowy kecie i portasach ? He ?.......... Przez to ze randki nie było musiałach jechac na jakis zamek, ogladac potworki , nawet moje ludziki mi pedzieli zech do tyj jednej jest bardzo podobno ;-) ale maja poczucie humoru ;-)......dobrze ze zaczeło kropic deszczykiem to sie przynajmniej pozbierali i heja do domku ;-) zdązylam na moj serial ;-) Kusiolki ....;-) choc nie wiem czy zasłuzyłes ;-) Quote
lespaa Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 zuzolandia napisał(a):Taaaaaaaa i po co sie było kapac ? Po co te chwolby o nowy kecie i portasach ? He ?.......... Przez to ze randki nie było musiałach jechac na jakis zamek, ogladac potworki , nawet moje ludziki mi pedzieli zech do tyj jednej jest bardzo podobno ;-) ale maja poczucie humoru ;-)......dobrze ze zaczeło kropic deszczykiem to sie przynajmniej pozbierali i heja do domku ;-) zdązylam na moj serial ;-) Kusiolki ....;-) choc nie wiem czy zasłuzyłes ;-) księżniczko czemu na zamek nie przyjechałaś? pan danonek był gotowy he he Quote
zuzolandia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 WOW ..... Moj Ty Danonkowy Ksieciu ....byłam na zamku .....czekałam....ech ale sie nie doczekałam........takam samotna była w tej wiezy ....... Quote
sota36 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 zuzolandia napisał(a):WOW ..... Moj Ty Danonkowy Ksieciu ....byłam na zamku .....czekałam....ech ale sie nie doczekałam........takam samotna była w tej wiezy ....... Bo danonki to tylko obiecuja!!!! Quote
Teklunia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 sota36 napisał(a): nie mogę, ale się schował :D :D nic a nic go nie widać :evil_lol: Quote
sota36 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Alicjarydzewska napisał(a): Tina Turner:p z powodu szeksownych dlugich nog???? Quote
Alicja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 sota36 napisał(a):z powodu szeksownych dlugich nog???? :razz:burzy włosów ...choć nogi nie powiem sexowne tylko coś za kudłate:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 czesc gutaski, jak po wizycie :lol: :lol: :lol: zyjecie :cool3: ps.załujcie ze was nie było, taka piekna jesien mamy w lesie :lol: Quote
Katerinas Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 sota36 napisał(a): cdn... Cudne, cudne zdjęcia :loveu: I piękna sierść :loveu: sota36 napisał(a): Jakie oko i zębulce :lol: Trawnikowy dywanik :lol: Quote
panienkabubu Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 lespaa napisał(a):księżniczko czemu na zamek nie przyjechałaś? pan danonek był gotowy he he FACECI! hehehe sota36 napisał(a):z powodu szeksownych dlugich nog???? i ta fryzurka;) madzia18sosnowiec napisał(a):czesc gutaski, jak po wizycie :lol: :lol: :lol: zyjecie :cool3: ps.załujcie ze was nie było, taka piekna jesien mamy w lesie :lol: noooo ! i tyle pieknych kolorowych zdjec moglo byc! ;) Quote
lespaa Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 zuzolandia napisał(a):WOW ..... Moj Ty Danonkowy Ksieciu ....byłam na zamku .....czekałam....ech ale sie nie doczekałam........takam samotna była w tej wiezy ....... Ech maleńka mogłaś dzwonić, absolutnie zjawiłbym się żeby tak piękna Dama czekać nie musiała :razz: Znaczy jestem do dyspozycji kiedy mój kolega Gutosław jest niedysponowany. Ja zawsze chetnie zajmę się jego dziewczynami (bez urazy Gutek) :evilgrin: Padam do nóg Twoich moja Pani :mdleje: Te Benek nie wchodż w paradę okej? ;) Quote
Alka Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 haha, super te pokąpielowe turlanka w liściach ... Miałam nadzieję ,że pooglądam foteczki.Szkoda ,że spotkanko nie doszło do skutku.:cool3: Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 lespaa napisał(a):Ech maleńka mogłaś dzwonić, absolutnie zjawiłbym się żeby tak piękna Dama czekać nie musiała :razz: Znaczy jestem do dyspozycji kiedy mój kolega Gutosław jest niedysponowany. Ja zawsze chetnie zajmę się jego dziewczynami (bez urazy Gutek) :evilgrin: Padam do nóg Twoich moja Pani :mdleje: Te Benek nie wchodż w paradę okej? ;) Benek czuje sie poszkodowany, bo Gutek go nie lubi i nie mogl isc na spacerek w trojke, tylko Gaja mu czasem szepnie do uszka, ze go lubi, a tak to wszyscy sie go boją i go obszczekują :placz: :placz: Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Siemanko ;-) Benus nie smuc sie ;-) jestes duzyyyyyyy ale masz złote serduszko ;-) Hmmm Danonku .sama jestem ciekawa coby to nasze spotkanko przyniosło ;-)... Gutek .... dziendoberek ;-) Quote
panienkabubu Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Ben: niech mnie ktoś psytuli :placz: :placz: :placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 lespaa napisał(a): Ja zawsze chetnie zajmę się jego dziewczynami (bez urazy Gutek) :evilgrin: Padam do nóg Twoich moja Pani :mdleje: a do gajowych kudłatych padniesz?:cool3: Quote
sota36 Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Z pamietnikapsa... Luuuuuudzie!!!!! Dzis mija 2 latka jak z Mójami mieszkam!!!!!!!! Quote
Alicja Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 sota36 napisał(a):Z pamietnikapsa... Luuuuuudzie!!!!! Dzis mija 2 latka jak z Mójami mieszkam!!!!!!!!:razz:i ty jeszcze trzeźwy:cool3: Quote
sota36 Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:i ty jeszcze trzeźwy:cool3: ja sie bawie na trzezwego! Nie sztuka sie upic! Ciocia!!!! Quote
zuzolandia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 No to gratki chłopie .miałes szcescie zes na nich trefil ;-) ;-) Nie no znowu pijanstwo ? gdzie nie spojrzysz tam pija ;-) No to my tez ! ZA GUTKOWYCH LUDZIKóW !!!!!!!!!!!! STO LAT STO LAT ! Quote
sota36 Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Oj, no to trzeba pic...:drinka: Dziekujemy, zeby co nam sie nie czkalo! Quote
Teklunia Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Benek - ja Cię przytulę !!! Chodź tylko do mnie! :) A Gutkowi, Joli i Darkowi życzę wielu wspólnych lat pełnych miłości i ...do dna ;) :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Recommended Posts