Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Taaaaaaaa i po co sie było kapac ? Po co te chwolby o nowy kecie i portasach ? He ?.......... Przez to ze randki nie było musiałach jechac na jakis zamek, ogladac potworki , nawet moje ludziki mi pedzieli zech do tyj jednej jest bardzo podobno ;-) ale maja poczucie humoru ;-)......dobrze ze zaczeło kropic deszczykiem to sie przynajmniej pozbierali i heja do domku ;-) zdązylam na moj serial ;-)
Kusiolki ....;-) choc nie wiem czy zasłuzyłes ;-)

Posted

zuzolandia napisał(a):
Taaaaaaaa i po co sie było kapac ? Po co te chwolby o nowy kecie i portasach ? He ?.......... Przez to ze randki nie było musiałach jechac na jakis zamek, ogladac potworki , nawet moje ludziki mi pedzieli zech do tyj jednej jest bardzo podobno ;-) ale maja poczucie humoru ;-)......dobrze ze zaczeło kropic deszczykiem to sie przynajmniej pozbierali i heja do domku ;-) zdązylam na moj serial ;-)
Kusiolki ....;-) choc nie wiem czy zasłuzyłes ;-)

księżniczko czemu na zamek nie przyjechałaś? pan danonek był gotowy he he

Posted

zuzolandia napisał(a):
WOW ..... Moj Ty Danonkowy Ksieciu ....byłam na zamku .....czekałam....ech ale sie nie doczekałam........takam samotna była w tej wiezy .......

Bo danonki to tylko obiecuja!!!!

Posted

lespaa napisał(a):
księżniczko czemu na zamek nie przyjechałaś? pan danonek był gotowy he he

FACECI! hehehe

sota36 napisał(a):
z powodu szeksownych dlugich nog????

i ta fryzurka;)

madzia18sosnowiec napisał(a):
czesc gutaski, jak po wizycie :lol: :lol: :lol: zyjecie :cool3:
ps.załujcie ze was nie było, taka piekna jesien mamy w lesie :lol:

noooo ! i tyle pieknych kolorowych zdjec moglo byc! ;)

Posted

zuzolandia napisał(a):
WOW ..... Moj Ty Danonkowy Ksieciu ....byłam na zamku .....czekałam....ech ale sie nie doczekałam........takam samotna była w tej wiezy .......

Ech maleńka mogłaś dzwonić, absolutnie zjawiłbym się żeby tak piękna Dama czekać nie musiała :razz: Znaczy jestem do dyspozycji kiedy mój kolega Gutosław jest niedysponowany. Ja zawsze chetnie zajmę się jego dziewczynami (bez urazy Gutek) :evilgrin: Padam do nóg Twoich moja Pani :mdleje:
Te Benek nie wchodż w paradę okej? ;)

Posted

haha, super te pokąpielowe turlanka w liściach ...

Miałam nadzieję ,że pooglądam foteczki.Szkoda ,że spotkanko nie doszło do skutku.:cool3:

Posted

lespaa napisał(a):
Ech maleńka mogłaś dzwonić, absolutnie zjawiłbym się żeby tak piękna Dama czekać nie musiała :razz: Znaczy jestem do dyspozycji kiedy mój kolega Gutosław jest niedysponowany. Ja zawsze chetnie zajmę się jego dziewczynami (bez urazy Gutek) :evilgrin: Padam do nóg Twoich moja Pani :mdleje:
Te Benek nie wchodż w paradę okej? ;)

Benek czuje sie poszkodowany, bo Gutek go nie lubi i nie mogl isc na spacerek w trojke, tylko Gaja mu czasem szepnie do uszka, ze go lubi, a tak to wszyscy sie go boją i go obszczekują :placz: :placz:

Posted

Benek - ja Cię przytulę !!! Chodź tylko do mnie! :)

A Gutkowi, Joli i Darkowi życzę wielu wspólnych lat pełnych miłości i ...do dna ;)
:drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: