Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zuzolandia napisał(a):
Chetnie to zrobie tylko ni wim jak .....;-(
Dziendoberek kochani ;-)

Panel użytkownika / Edycja podpisu
i wystarczy spacja między obrazkiem a tym adresem, który masz w podpisie i po kłopocie :)

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
no pieknie pieknie, niech sie tylko zuzia dowie, jak nas tutaj normalnie:eviltong: zarłoki kwiatków jedne :eviltong:

patka a moze ty wpadniesz do sossnowca?do nas?:razz: gdzie sie przeprowadzasz?daleko gdzies?

Chętnie, nie ma sprawy, tylko że Danon w Sosnowcu jedynie wie gdzie jest plejada, auchan i lodziarnia na patelni :lol!: tak więc gaja musiałaby gdzieś się z nim umówić i dla znaku kfiatka w zębach trzymać :Rose:
A czy daleko się wyprowadzamy? :PROXY5:
- Danon, gdzie Ty się wyprowadzasz, daleko to będzie?
- Od obecnego domu jakieś 7 ulic przez całe miasto, od pizzerii i sklepu z łakociami - jakieś 7 kroków :drink1:
znaczy dla danona wszedzie jest blisko bo on dupsko wozi :happy1:

Posted

Jolu prosze mi się tam nie smucić. Atosek by tego nie chciał. Masz tam teraz pieknego dorodnego piesiulka i on też nie chce abyś się smuciła. Spytasz skąd wiem bo mi sms przysłał... ale o tym ciiii:p

Posted

Agga napisał(a):
Jolu prosze mi się tam nie smucić. Atosek by tego nie chciał. Masz tam teraz pieknego dorodnego piesiulka i on też nie chce abyś się smuciła. Spytasz skąd wiem bo mi sms przysłał... ale o tym ciiii:p
- Aga -:loveu::loveu::loveu: dzieki...

Posted

zuzolandia napisał(a):
Teraz dobrze ?.... bo u mnie cały czas bylo ok.czyli obrazek pod obrazkiem adres ;-)

super :multi: :multi: :multi:

lespaa, A od nas do patelnii jest jakieś 10 minut autkiem nie łamiąc przepisów, więc myślę, że jak już będzie jakiś konkretny termin to nie będzie problemu, żeby po was podjechać ;)
Ja się udzielam, bo jestem paparazzi, więc też będę :diabloti:

Posted

panienkabubu napisał(a):
super :multi: :multi: :multi:

lespaa, A od nas do patelnii jest jakieś 10 minut autkiem nie łamiąc przepisów, więc myślę, że jak już będzie jakiś konkretny termin to nie będzie problemu, żeby po was podjechać ;)
Ja się udzielam, bo jestem paparazzi, więc też będę :diabloti:

A masz rekomendację Ministerstwa Przemysłu Ciężkiego na robienie fotek Danonkowi Wielkiemu? ha?
ja się nie zgadzam na żadne utrwalanie na taśmach spotkań z kobietami mojego Małego Generała :razz:
co prawda un się na facetów wspina, ale na dziewczynach się zna i mogę zaświadczyć że bydzie wiedział że to dziewczyna :cool3:
w kazdym czasie jesteśmy pod wezwaniem więc jak zapragniecie męskiego (czyt. Danonkowego) towarzystwa to call us :helo:

Posted

Z pamietnika psa...
Dzis sobota - jakby to tak na dni i tygodnie przeliczyc, to dzis z Mójami jestem rowno 2 latka!!!!!
Nie powiem - zle mi nie jest, dbia o mnie, pielegnuja, gadaja wciaz, ze mnie kochaja i takie tam - wiecie... i jestem szczesliwy! Oni ze mna chyba tez. Ale najfajniejsze sa spacery! A co jak co - ale spacery to u nas podstawa!!!! Zreszta sami zobaczcie!

I choc mieszkamy w miescie, to u nas sa superowe tereny do biegania i szalenstwa - czasem se tak mysle, ze te spacery to moze dlatego,zeby Móje kondyche mieli,bo czasem to mnie nie bardzo sie chce wychodzic, no ale wiecie - niech Móje tez cos ze mnie maja!
Rzucaja mnie patyki, to co ja bidny, zeby ich nie zrazac - co mam robic - no latam za nimi jak ten "gupi". Niech sie ciesza!

Ale tak nie bardzo zawsze mnie sie kce!. Niestety - kochani - poswiecac sie trzeba!!!

Ja to moze bym jakis najlepiej filozof byl i tak se stal i stal i myslal patrzac melancholijnie (trudny wyraz :) ) w dal, ale nie za duzo- bo jak mowi Jola - trzeba szanowac to co sie ma,czyli rozum.

cdn...

Posted

Cd... z pamietnka psa...
Jola mi wlasnie oznajmila,ze dzis mam ... Boziu Kochany.... salon pieknosci! Nie powiem lubie sie tam "sztafirowac", czyli dla nie - slazakow - dbac o siebie, ale co ona wymysli?!?!?! Wczoraj zapisala mnie do salonu pieknosci - co to jest??? Najlepiej dalbym dyla - jak na zdjeciu...

A ten salon to dlatego, ze jutro ... hmmm - nie powiem....

Posted

Te kolego, czy mi się zdaje czy twoi zakładają ci juz kolorowe gumki, których byli przeciwnikami :diabloti: jak to oni mowili, przypomnij mi stary? aaa że nie lubią pstrokacizny nie :evil_lol:

Posted

Z pamietnika psa...
Tak, ulegli,bo co prawda, to prawda,tak twierdzili, ale jak Ciebie zobaczyli to... tylko to "stare zloto" im jeszcze nie przemawia do rozumu - wieszo o chodzi???
Dzis bylo SPA - nie powiem- lubie to!

Ja tam jestem cierpliwy!

Jutro radka!!!!!

Posted

Stary na to "stare złoto" nie jedną laskę złapałem, a i nie jedna sama tę modę lansuje !!!
Suchej no, z kim ty mosz tą randkę? z którą dżagą? tylko nie mów że moją !!!! :mad:
wisz Ty co? nie wyglądosz na zadowolonego, te, nie trzeba Cię oswobodzić?

Posted

Czesc Jolus :multi:

Gutek jak zawsze bomba :loveu: mam nadzieje, ze uda mi sie go jeszcze zobaczyc w tym roku :cool3:

Pancia ga tymi wszystkimi pachnidelkami wypiekniala, ze jutro Zuzka na widok Gutka zemdleje hihih
Czekam na fotorelacje :multi:

Posted

sota36 napisał(a):

Dzis bylo SPA - nie powiem- lubie to!

Ja tam jestem cierpliwy!

Jutro radka!!!!!

Jaki grzeczny , chyba wie dlaczego tak się poświęca:evil_lol:

Jolu , muszę przyznać ,że Gutek jest niesamowicie zadbany , ma piękny włos i wogóle cudny kawaler z niego :loveu::loveu::loveu:

Posted

Oj uwazaj!!! Jakie sponiewierane! To zdejcie zrbione przed wirowka - po wirowe - nie mam odwagi tu zamiescic - wtedy to jest dopiero sponiewierany! Ze mnie TOZ'em beda staszyc!

Z pamietnika psa...
Hmmm :( z zaplanowanych randek nic nie wyszlo,a mialo byc tak pieknie - "caly misterny plan poszedl..."
Za to w ramach rekompensaty (fajna mi rekompensata jak mialem isc na 2 randki za calkiem fajnymi dziewczynami) - Jola zabrala mnie w poludnie na dzialke.
No i tam sie porturlalem - SAM!!!!

Powylem z rozpaczy, ze ja tu, a one tam...

Zadumalem sie nad wlasnym zywotem....

Gryzlem z rozpaczy patyki... a ze bylem taki zly, taki wsiekly, to sie jeszcze poturlalem! Powiem Wam, ze wczoraj na dzisiejsza okolicznosc Jola mnie wypachnila i wykapala - to teraz ma! Niech czesze, czesze i placze, ze listami obrastam!

A niech ma potem te liscie w moich kudlach!

A potem schowalem sie za sliweczke i spokojnie dochodziel do siebie!