panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 zuzolandia napisał(a):Chetnie to zrobie tylko ni wim jak .....;-( Dziendoberek kochani ;-) Panel użytkownika / Edycja podpisu i wystarczy spacja między obrazkiem a tym adresem, który masz w podpisie i po kłopocie :) Quote
lespaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no pieknie pieknie, niech sie tylko zuzia dowie, jak nas tutaj normalnie:eviltong: zarłoki kwiatków jedne :eviltong: patka a moze ty wpadniesz do sossnowca?do nas?:razz: gdzie sie przeprowadzasz?daleko gdzies? Chętnie, nie ma sprawy, tylko że Danon w Sosnowcu jedynie wie gdzie jest plejada, auchan i lodziarnia na patelni :lol!: tak więc gaja musiałaby gdzieś się z nim umówić i dla znaku kfiatka w zębach trzymać :Rose: A czy daleko się wyprowadzamy? :PROXY5: - Danon, gdzie Ty się wyprowadzasz, daleko to będzie? - Od obecnego domu jakieś 7 ulic przez całe miasto, od pizzerii i sklepu z łakociami - jakieś 7 kroków :drink1: znaczy dla danona wszedzie jest blisko bo on dupsko wozi :happy1: Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Teraz dobrze ?.... bo u mnie cały czas bylo ok.czyli obrazek pod obrazkiem adres ;-) Quote
Agga Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jolu prosze mi się tam nie smucić. Atosek by tego nie chciał. Masz tam teraz pieknego dorodnego piesiulka i on też nie chce abyś się smuciła. Spytasz skąd wiem bo mi sms przysłał... ale o tym ciiii:p Quote
sota36 Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Agga napisał(a):Jolu prosze mi się tam nie smucić. Atosek by tego nie chciał. Masz tam teraz pieknego dorodnego piesiulka i on też nie chce abyś się smuciła. Spytasz skąd wiem bo mi sms przysłał... ale o tym ciiii:p - Aga -:loveu::loveu::loveu: dzieki... Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 zuzolandia napisał(a):Teraz dobrze ?.... bo u mnie cały czas bylo ok.czyli obrazek pod obrazkiem adres ;-) super :multi: :multi: :multi: lespaa, A od nas do patelnii jest jakieś 10 minut autkiem nie łamiąc przepisów, więc myślę, że jak już będzie jakiś konkretny termin to nie będzie problemu, żeby po was podjechać ;) Ja się udzielam, bo jestem paparazzi, więc też będę :diabloti: Quote
lespaa Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 panienkabubu napisał(a):super :multi: :multi: :multi: lespaa, A od nas do patelnii jest jakieś 10 minut autkiem nie łamiąc przepisów, więc myślę, że jak już będzie jakiś konkretny termin to nie będzie problemu, żeby po was podjechać ;) Ja się udzielam, bo jestem paparazzi, więc też będę :diabloti: A masz rekomendację Ministerstwa Przemysłu Ciężkiego na robienie fotek Danonkowi Wielkiemu? ha? ja się nie zgadzam na żadne utrwalanie na taśmach spotkań z kobietami mojego Małego Generała :razz: co prawda un się na facetów wspina, ale na dziewczynach się zna i mogę zaświadczyć że bydzie wiedział że to dziewczyna :cool3: w kazdym czasie jesteśmy pod wezwaniem więc jak zapragniecie męskiego (czyt. Danonkowego) towarzystwa to call us :helo: Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Z pamietnika psa... Dzis sobota - jakby to tak na dni i tygodnie przeliczyc, to dzis z Mójami jestem rowno 2 latka!!!!! Nie powiem - zle mi nie jest, dbia o mnie, pielegnuja, gadaja wciaz, ze mnie kochaja i takie tam - wiecie... i jestem szczesliwy! Oni ze mna chyba tez. Ale najfajniejsze sa spacery! A co jak co - ale spacery to u nas podstawa!!!! Zreszta sami zobaczcie! I choc mieszkamy w miescie, to u nas sa superowe tereny do biegania i szalenstwa - czasem se tak mysle, ze te spacery to moze dlatego,zeby Móje kondyche mieli,bo czasem to mnie nie bardzo sie chce wychodzic, no ale wiecie - niech Móje tez cos ze mnie maja! Rzucaja mnie patyki, to co ja bidny, zeby ich nie zrazac - co mam robic - no latam za nimi jak ten "gupi". Niech sie ciesza! Ale tak nie bardzo zawsze mnie sie kce!. Niestety - kochani - poswiecac sie trzeba!!! Ja to moze bym jakis najlepiej filozof byl i tak se stal i stal i myslal patrzac melancholijnie (trudny wyraz :) ) w dal, ale nie za duzo- bo jak mowi Jola - trzeba szanowac to co sie ma,czyli rozum. cdn... Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Cd... z pamietnka psa... Jola mi wlasnie oznajmila,ze dzis mam ... Boziu Kochany.... salon pieknosci! Nie powiem lubie sie tam "sztafirowac", czyli dla nie - slazakow - dbac o siebie, ale co ona wymysli?!?!?! Wczoraj zapisala mnie do salonu pieknosci - co to jest??? Najlepiej dalbym dyla - jak na zdjeciu... A ten salon to dlatego, ze jutro ... hmmm - nie powiem.... Quote
lespaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Te kolego, czy mi się zdaje czy twoi zakładają ci juz kolorowe gumki, których byli przeciwnikami :diabloti: jak to oni mowili, przypomnij mi stary? aaa że nie lubią pstrokacizny nie :evil_lol: Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Z pamietnika psa... Tak, ulegli,bo co prawda, to prawda,tak twierdzili, ale jak Ciebie zobaczyli to... tylko to "stare zloto" im jeszcze nie przemawia do rozumu - wieszo o chodzi??? Dzis bylo SPA - nie powiem- lubie to! Ja tam jestem cierpliwy! Jutro radka!!!!! Quote
lespaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Stary na to "stare złoto" nie jedną laskę złapałem, a i nie jedna sama tę modę lansuje !!! Suchej no, z kim ty mosz tą randkę? z którą dżagą? tylko nie mów że moją !!!! :mad: wisz Ty co? nie wyglądosz na zadowolonego, te, nie trzeba Cię oswobodzić? Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Powim, Ci - po mesku - z szeksowna Zuza :):):) i co ? Lyso Ci? Quote
lespaa Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Z szekszowną zuzią? Tylko szekszowny szczekuś może się z nią szpotykać !!!:mad: Te, ty mnie wogóle widziałeś w tym "starym złocie"???? Quote
sota36 Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 Agga napisał(a):CO wy biednemu psu robice? - kapiemy!Nie mordujemy. Quote
Agga Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Biedactwo :loveu: Tak sponiewierali maleństwo.:evil_lol: Quote
Alicja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 o rany kąpiólka była ....hmmm musi będzie randka z fajną laską :razz: Quote
DCP_domowy Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Rozumiemy że teraz to czeszemy, czeszemy i jeszcze raz czeszemy Gucia. będzie piekny.... jak zawsze Quote
Daga_i_Oskar Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Czesc Jolus :multi: Gutek jak zawsze bomba :loveu: mam nadzieje, ze uda mi sie go jeszcze zobaczyc w tym roku :cool3: Pancia ga tymi wszystkimi pachnidelkami wypiekniala, ze jutro Zuzka na widok Gutka zemdleje hihih Czekam na fotorelacje :multi: Quote
Alka Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 sota36 napisał(a): Dzis bylo SPA - nie powiem- lubie to! Ja tam jestem cierpliwy! Jutro radka!!!!! Jaki grzeczny , chyba wie dlaczego tak się poświęca:evil_lol: Jolu , muszę przyznać ,że Gutek jest niesamowicie zadbany , ma piękny włos i wogóle cudny kawaler z niego :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 A dziekujemy Alu - a faktycznie grzeczny to on jest, alenie tylko od swieta :) Quote
Teklunia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Jola, a nie przyjechałabyś wykąpać i mojego mopa? :oops: Bo ja nie mogę się do tego zmusić, a on tym bardziej :evil_lol: Quote
Rybc!a Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Boże, jakie biedne sponiewierane psisko! Ha ha :D Quote
sota36 Posted October 22, 2006 Author Posted October 22, 2006 Oj uwazaj!!! Jakie sponiewierane! To zdejcie zrbione przed wirowka - po wirowe - nie mam odwagi tu zamiescic - wtedy to jest dopiero sponiewierany! Ze mnie TOZ'em beda staszyc! Z pamietnika psa... Hmmm :( z zaplanowanych randek nic nie wyszlo,a mialo byc tak pieknie - "caly misterny plan poszedl..." Za to w ramach rekompensaty (fajna mi rekompensata jak mialem isc na 2 randki za calkiem fajnymi dziewczynami) - Jola zabrala mnie w poludnie na dzialke. No i tam sie porturlalem - SAM!!!! Powylem z rozpaczy, ze ja tu, a one tam... Zadumalem sie nad wlasnym zywotem.... Gryzlem z rozpaczy patyki... a ze bylem taki zly, taki wsiekly, to sie jeszcze poturlalem! Powiem Wam, ze wczoraj na dzisiejsza okolicznosc Jola mnie wypachnila i wykapala - to teraz ma! Niech czesze, czesze i placze, ze listami obrastam! A niech ma potem te liscie w moich kudlach! A potem schowalem sie za sliweczke i spokojnie dochodziel do siebie! Quote
Recommended Posts