DużyCP Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 foto relacje Gucia czyta się zawsze z przyjemnością, więcej więcej.... Quote
sota36 Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 Gutek i Spolka dziekuja!!!!!!!!!!!! Quote
panienkabubu Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Czołem Gutek!! Co tam slychac? ;) Szkoda, ze nie mozemy razem wybrac sie na spacerek :p nie wiem w czym Ci sie nie podobam, ze tak na mnie krzyczales, ale jeszcze mam nadzieje, ze moze kiedys :razz: Moze zloscisz sie, ze Twoja pannica (jedna z wielu:p:eviltong: )czesto sie ze mna spotyka :cool3: ale nie boj sie, my tylko przyjaciele :cool3: pozdrowionka od zafaflunowanego Bena :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 jola co robicie w niedzielke?:lol: Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Z pamietnika psa... Dzis jest smutny dzien, Jola mowi, ze dwa lata temu zaczela sie walka o zycie mojego starszego Brata. Walka nieudana... Postanowilem wiec Mójów rozweselic jak sie da! A ja to pajaca lubie zgrywac i calkiem calkiem mi sie to udaje! Efektjest taki, ze teraz leze w komputerowni i ledwie cozipie, ale Jola chyba sie mniej smutkuje... No wiec korzystajac zprzesliczenj pogody - wybralismy sie na spacer do parku. Bylo slicznie, kolorowo i cudownie! Nie macie pojecia jak jesien potrafi byc bajeczna! Szkoda tylko, ze potem jest ta ponura zima.... No sami popatrzcie - A potem poszlismy do jakiegos skate - parku- dlamnie bomba! Wspinalem sie, zjezdzlem (na doopce), wchodzilem i schodzilem - PRZEZYLEM!!!! Cdn... Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Cdn. No jak mowie - fajnie bylo w tym skate - parku. Moze ktoras z moich dziewczyn tam zaprosze???? Potem musialem odpoczac wsloneczku, bo tak sie tam uwijalem,ze sie zmeczylem - wiec - hop na laweczke. Potem poszalalem jeszcze w lisciach... Ja to czasem robie takie durne miny! Potem jakis portecik... Wyraz "twarzy" tez nie za madry... No i na koniec jesienny powrot do domku - juz w lepszych nastrojach!!!! Quote
Alicja Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 :razz:o masz łapiny się chłoptasiowi poplatały:evil_lol: Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:o masz łapiny się chłoptasiowi poplatały:evil_lol: - a cemu Ciocia? Cemu? Quote
panienkabubu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No jak mowie - fajnie bylo w tym skate - parku. Moze ktoras z moich dziewczyn tam zaprosze???? Gutek, Ty Casanovo :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 panienkabubu napisał(a):Gutek, Ty Casanovo :evil_lol: :evil_lol: hihihi zal pupke Ci Ben sciska, co Potworze???? Quote
panienkabubu Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 sota36 napisał(a):hihihi zal pupke Ci Ben sciska, co Potworze???? My wyznajemy zasadę, jak kochać, to stale i jedną partnerkę :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 sota36 napisał(a): gucio uczy sie breakedanca!!!moje gratki!!:cool3: jola jak sie nauczy juz na głowie krecic to nas o tym powiadomisz ok?:evil_lol: Quote
lespaa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Cześć stary ! tu Danon ! siedzę w domu wiesz, bo mojej się wyjść nie chce ;) Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 lespaa napisał(a):Cześć stary ! tu Danon ! siedzę w domu wiesz, bo mojej się wyjść nie chce ;) - cos bracie lzesz! Bo Twoja mowila,ze Tobie sie doopki nie chce ruszac,bo lubisz domowe ciepelko! Wiec nie klam - jabede bronil mojej Kochanej Cioci Patrulki!!!! Quote
lespaa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Słuchaj stary a ty to nadal cięty na mnie jesteś? no nie gniewaj się stary, że Ci dziewczynę podprowadziłem...no dobra może dwie. Ostatnio zupełnie niepotrzebnie na mnie wyskoczyłeś, no chyba że chodziło Ci żebym zobaczył Twoje białe zęby, to stary, gratuluje !!! uuu la la sam je sobie tak na biało malujesz??? :p widze że ćwiczysz sporta ekstremalne :razz: ja ten etap mam za sobą, teraz tylko interesują mnie mocne wrażenia - wiesz szybka jazda i te sprawy :drink1: wiesz, będe się wyprowadzał. Będzie okazja żeby dziewczyny pozarywać, tylko pytanie, jakie lale będą obok mieszkać?:smokin: bo tego że mi się nie oprą jestem nawet pewien ! :knuje: już nawet obmyślam plan jak się ubrać na pierwszą przechadzkę po mieście :baddevil: Słuchaj stary, te, a ta gaja i zuzia to fajne dżagi?? jak to się stało że ich nie znam? !:sadCyber: aaaa one pewnie wymiękają na samo moje imię !! :turn-l: no dobra, wiesz co stary, nie mam czasu, w tv leci "Samo zycie" i nikt na mnie nie zwraca uwagi:stormy-sad: musze coś wymyśleć żeby się mna zajęli :motz: :comp26: Quote
sota36 Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Stary - Zuza - to niezla dżaga - mloda ponetna i fajnie kreci bioderkami, wiesz! Gaja - to troche starsza pani,ma w koncu 6 latek juz, ale niezle sie trzyma! Obie niedostepne zgrywaja - jak to baby! Quote
lespaa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Danon: Gutek! próbowałeś kiedyś wcisnąc się pod meble??? ja już wcisnąłem głowę, a teraz ino resztę musze jakoś wcisnąc ! te, to dopiero jest jazda ! a mówilem ci? jakiś łobuz zjada mamie kfiatki !!! jak go dorwę.....:mad: Pat: taaaa gutek, nie wierz temu oszustowi, chcesz zobaczyć kto mamie kfiatki wykańcza? oto łotr: a te plamy na trawniku to też jego robota !!!! Danon: :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 no pieknie pieknie, niech sie tylko zuzia dowie, jak nas tutaj normalnie:eviltong: zarłoki kwiatków jedne :eviltong: patka a moze ty wpadniesz do sossnowca?do nas?:razz: gdzie sie przeprowadzasz?daleko gdzies? Quote
Katerinas Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 sota napisał(a):Z pamietnika psa... Dzis jest smutny dzien, Jola mowi, ze dwa lata temu zaczela sie walka o zycie mojego starszego Brata. Walka nieudana... Postanowilem wiec Mójów rozweselic jak sie da! A ja to pajaca lubie zgrywac i calkiem calkiem mi sie to udaje! Efektjest taki, ze teraz leze w komputerowni i ledwie cozipie, ale Jola chyba sie mniej smutkuje... No wiec korzystajac zprzesliczenj pogody - wybralismy sie na spacer do parku. Bylo slicznie, kolorowo i cudownie! Nie macie pojecia jak jesien potrafi byc bajeczna! Szkoda tylko, ze potem jest ta ponura zima.... No sami popatrzcie - A potem poszlismy do jakiegos skate - parku- dlamnie bomba! Wspinalem sie, zjezdzlem (na doopce), wchodzilem i schodzilem - PRZEZYLEM!!!! Cdn... Ależ cudne zdjęcia :loveu: Cudne, cudne :loveu: Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Jesienne pozdrowionka od Zuzanki .;-) A foteczki ...... z parku........ hmmmmm ciasteczkowe.....;-) Quote
zuzolandia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Chopecku Ty sie tak nie chwol tom ketom ,;-) Materialistki ze mnie nie zrobisz ;-)..... A co do innych ....... uwazaj ..... bo jak sie dowiem ....to.......;-) Pojdem sie uchlac z żalu .....;-( Quote
panienkabubu Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 ja mam małą prosbe do zuzi ;) napraw sobie podpis bo mi sie okno rozjezdza;D Guuuuutuś kiedy wpadniesz?;) Quote
zuzolandia Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Chetnie to zrobie tylko ni wim jak .....;-( Dziendoberek kochani ;-) Quote
Recommended Posts