Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihihihi jola, ciekawe czy sie zorientują :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

wrzucam dalej :cool3: swoją drogą, zaraz bede miała 5000 poscików i to wlasnie w waszej galerii:multi:

psy pozowały

inny pozowali :p a jola sprawdzała co słychac u gucia w paszczy :cool3:

"i potem kazali mi ładnie pozować :cool3: to pozowałem, jak prawdziwy model!":lol:

nawet sie połozyłem, zeby ładnie wyglądało:lol:

i narazie tyle bo mi sie imageshack zawiesza, chyba 300 zdjec to za duzo dla niego na dzis :lol: jak sie odmuli chłopak to dokoncze :lol:

Posted

teraz pozujemy do zdjecia rodzinnego :p

pancia gajka ustawia tego szalenca, ona jakas wystykana ta babka, siasc koło narzeczonego nie chciała!!:p

az sie udało!az 2 zrobilismy!!

a teraz pancia bedzie be i skopiuje te zdjecia i idzie spac, bo pada z nóg, tyle wrazen...ahhhh, dobranoc moje kudłatki :loveu:

Posted

[quote name='sota36']Towarzyszyli nam oprocz Madzi i Mójów jeszcze brat od Madzi, jego kobitka - ma jakiegos ogromniastego stwora - Bena - nie powiem, wielki jest, ale zebyscie wiedzieli - jak sie slini! No to ja odpadam!

Ale to jest w nim najcudowniejsze :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='sota36']Ma na imie Kasia i tez - spoko kobitka! Ona robila za papara... - hmmm - trudny wyraz z wloskiego, no ten.. robila zdejcia i to cale 300!!!!

bo ona jest maniaczką w robieniu zdjęć :diabloti:

[quote name='sota36']p.s.Ben- stary - zapanuj nad swoja slina, co?

oj bo Madzia karmiła go czeeeeeekoladką to mu leciała :loveu: :loveu:
ale to jest przeciez cudowne :loveu: :loveu: :loveu:

dziękować za miły spacerek :loveu:

Posted

Z pamietnika psa...
Dzis odbyla sie sesja stomatologiczna - sami zobaczcie! Zaczelo sie niewinnie...

Potem zdjecie pt. Zeby babci

To znow "Paszcza smoka"

I na koniec, by wyciszyc atmosfere paszczarsko - stomatologiczna- takie spokojno - romatyczne zdjecie - ja i ziemowity - w koncu jesien juz....

Posted

[quote name='Teklunia']Jak???? :placz:

Tak daleko mieszkacie że aż strach :placz::razz:ale bajer ....my daleko :crazyeye:to ta wasza stolyca tak daleko pobudowana ...to my mamy daleko:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale bajer ....my daleko :crazyeye:to ta wasza stolyca tak daleko pobudowana ...to my mamy daleko:cool3:Alu, jakieś herezje opowiadasz! :mad:
Wiadomo, ze Wy do nas macie bliżej niż my do Was... :evil_lol:
To naukowo udowodnione...

Posted

[quote name='Teklunia']Alu, jakieś herezje opowiadasz! :mad:
Wiadomo, ze Wy do nas macie bliżej niż my do Was... :evil_lol:
To naukowo udowodnione...:angryy:nieprawda , bo WY .....macie z górki ...:eviltong:

Posted

cześć !:multi:

Świetne spotkano, wspaniałe foty !:loveu: Cudowna parka Gajka- Gutek:loveu:

jeden briard robi wrażenie , a 2 na raz, wyobrażam sobie...:loveu::loveu::loveu:

Posted

Kasiu - a po czemu - mala Cie Madzia wyciac?Lepiej Darka - naburmuszonego! Ale mimo, ze ma taka mine, to on jest fajny facet i dobry czlowiek!!! Tak wiec - nie bojta sie go!!!!!