sota36 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='lespaa']jola zlituj się - żeby te "inne " sprawy upubliczniać :shake: to ni jo - to une!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 hihihihi jola, ciekawe czy sie zorientują :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wrzucam dalej :cool3: swoją drogą, zaraz bede miała 5000 poscików i to wlasnie w waszej galerii:multi: psy pozowały inny pozowali :p a jola sprawdzała co słychac u gucia w paszczy :cool3: "i potem kazali mi ładnie pozować :cool3: to pozowałem, jak prawdziwy model!":lol: nawet sie połozyłem, zeby ładnie wyglądało:lol: i narazie tyle bo mi sie imageshack zawiesza, chyba 300 zdjec to za duzo dla niego na dzis :lol: jak sie odmuli chłopak to dokoncze :lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 :multi::multi::multi:tu też zajedwabiste;) foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 sesyjaa :lol: mordusia:loveu: i romeo w poszukiwaniu julii...znaczy sie gucio szuka gajka :p Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 teraz pozujemy do zdjecia rodzinnego :p pancia gajka ustawia tego szalenca, ona jakas wystykana ta babka, siasc koło narzeczonego nie chciała!!:p az sie udało!az 2 zrobilismy!! a teraz pancia bedzie be i skopiuje te zdjecia i idzie spac, bo pada z nóg, tyle wrazen...ahhhh, dobranoc moje kudłatki :loveu: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 inny pozowali :p a jola sprawdzała co słychac u gucia w paszczy :cool3: no i co slychać w Guciowej mordeczce? :razz: Quote
sota36 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Pika - to mial byc usmiech do dziewczyn! Quote
panienkabubu Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='sota36']Towarzyszyli nam oprocz Madzi i Mójów jeszcze brat od Madzi, jego kobitka - ma jakiegos ogromniastego stwora - Bena - nie powiem, wielki jest, ale zebyscie wiedzieli - jak sie slini! No to ja odpadam! Ale to jest w nim najcudowniejsze :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='sota36']Ma na imie Kasia i tez - spoko kobitka! Ona robila za papara... - hmmm - trudny wyraz z wloskiego, no ten.. robila zdejcia i to cale 300!!!! bo ona jest maniaczką w robieniu zdjęć :diabloti: [quote name='sota36']p.s.Ben- stary - zapanuj nad swoja slina, co? oj bo Madzia karmiła go czeeeeeekoladką to mu leciała :loveu: :loveu: ale to jest przeciez cudowne :loveu: :loveu: :loveu: dziękować za miły spacerek :loveu: Quote
sota36 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Z pamietnika psa... Dzis odbyla sie sesja stomatologiczna - sami zobaczcie! Zaczelo sie niewinnie... Potem zdjecie pt. Zeby babci To znow "Paszcza smoka" I na koniec, by wyciszyc atmosfere paszczarsko - stomatologiczna- takie spokojno - romatyczne zdjecie - ja i ziemowity - w koncu jesien juz.... Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:świetna sesja Ziemowity piękne ;) Quote
sota36 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Nie Moje Te Zimowity :( - Sasiada! Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] o Boziu, jakie slicznosci dwa :multi::multi::multi: Szkoda ze i moj płowy kudlacz nie moze sie z Wami pobawic:placz: Quote
sota36 Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Kasiu - juz Alka mowilam - przyjedz!!!!!! Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jak???? :placz: Tak daleko mieszkacie że aż strach :placz: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Teklunia']Jak???? :placz: Tak daleko mieszkacie że aż strach :placz::razz:ale bajer ....my daleko :crazyeye:to ta wasza stolyca tak daleko pobudowana ...to my mamy daleko:cool3: Quote
Teklunia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale bajer ....my daleko :crazyeye:to ta wasza stolyca tak daleko pobudowana ...to my mamy daleko:cool3:Alu, jakieś herezje opowiadasz! :mad: Wiadomo, ze Wy do nas macie bliżej niż my do Was... :evil_lol: To naukowo udowodnione... Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Teklunia']Alu, jakieś herezje opowiadasz! :mad: Wiadomo, ze Wy do nas macie bliżej niż my do Was... :evil_lol: To naukowo udowodnione...:angryy:nieprawda , bo WY .....macie z górki ...:eviltong: Quote
Alka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 cześć !:multi: Świetne spotkano, wspaniałe foty !:loveu: Cudowna parka Gajka- Gutek:loveu: jeden briard robi wrażenie , a 2 na raz, wyobrażam sobie...:loveu::loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:nieprawda , bo WY .....macie z górki ...:eviltong: podpisuję się pod tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bigos Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 No rzeczywiście mprawdziwy z niego model:loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 sota36 napisał(a):Nie Moje Te Zimowity :( - Sasiada! Jola ja wam je wykopie :lol: przesadzicie sobie na działeczke :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='panienkabubu']podpisuję się pod tym :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja tez sie podpisuje obiema rencami i nogami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam jeszcze takie rodzinne zdjecie :lol: Quote
panienkabubu Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']ja tez sie podpisuje obiema rencami i nogami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mam jeszcze takie rodzinne zdjecie :lol: Madzia mialas mnie wyciac!!!!!:mad: :mad: :oops: Quote
sota36 Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Kasiu - a po czemu - mala Cie Madzia wyciac?Lepiej Darka - naburmuszonego! Ale mimo, ze ma taka mine, to on jest fajny facet i dobry czlowiek!!! Tak wiec - nie bojta sie go!!!!! Quote
Recommended Posts