Teklunia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='sota36'] no takich przyjaciół to ja jeszcze nie widzialam :) swietnie razem wygladaja :loveu: Gutek to musi mieczłote serce :loveu: Quote
malawaszka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Sota zerknij proszę czy to nie mały briardzik http://www.dogomania.pl/forum/showth...=1#post2178338 taki podobny ale nie wiem za dokładnie czy mogą być takie kolory a Gutek z królisiem :loveu: :loveu: :loveu: Quote
lespaa Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 sota36 napisał(a):Cdn. Ciociu - dzis zdobylem wdo dzienniczka - 5 z w-f, 5 ze spiewu i 5 z pozowania! Gutoslawie, chyba jako jedyny zdobędziesz odznakę "wzorowego ucznia" Szkoły Umiejętności Profesora niezwyczajnego Danonka Nadzwyczajnego !!! mam nadzieję, że rodzice stawią się na wywiadówce, bowiem ciągle nie masz trampek. Może to i lepiej, bo w trampkach byłbyś nie do pokonania ;) Jak wiesz Dyrektor Szkoły jest chory. Ale przekazuję mu codziennie że Szkoły nie likwidują bo uczęszcza do niej ciągle wytrwały uczeń Gutosław Wspaniały z ulicy Bożodarców :eviltong: Wczoraj uczennica Aievena Karhu Czarna Dama zdobyła kolejny tytuł MISS - Miss Polski !!!!!! W czarnej sukni do ziemi w czerwonym naszyjniku prezentowała się niesamowicie i dumnie reprezentowała naszą Szkołę. Niestety nie w głowie jej nauka, a w jej dzienniczku próżno szukać cenzurek, poza tą jedną - z PLASTYKI. Jej rodzice dowiedzieli się już że tej pannie tylko wybiegi w głowie, a wkrótce może i wybiegi światowe zaliczy !!! Kolejny uczeń Angus Karhu Dostojny Czarny Sir zdobył sprawność z sztuk walki dzielnie interweniując jak koledzy sobie wkładali, a poza tym z zachowania ma ocenę wzorową. W jego dzienniczku mam nadzieję pojawią się kolejne cenzurki. Podpisano Sekretariat Szkoły im. Danonka Wielkiego obecnie chorującego ;) Quote
DużyCP Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Czemu 5 a nie 6 ?? proszę natychmiast poprawić!! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='sota36']Cdn. A potem po skakaniu, bieganiu, byl juz tylko odpoczynek. Na zabe! Ciociu - dzis zdobylem wdo dzienniczka - 5 z w-f, 5 ze spiewu i 5 z pozowania! nooooooooooooo to nasz gratulacjeeee :multi: :multi: :multi: ciotka madzia cie wysciska w srode i da dropsika :loveu: Quote
Shikka Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Ale dwa futrzaki :) Tylko króliczek wielkości lapki ;) Cudeńka :) Zapraszamy do nas ;) Quote
sota36 Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 DużyCP napisał(a):Czemu 5 a nie 6 ?? proszę natychmiast poprawić!! Z pamietnika psa... Do DCP - ów - Kochani - z Jola nie tak latwo - wymagajaca jest! jak to nauczyciel! Zawsze slysze, ze "Stac Cie na wiecej!? - brrrrrrrrr. Quote
Teklunia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 sota36 napisał(a):Z pamietnika psa... Do DCP - ów - Kochani - z Jola nie tak latwo - wymagajaca jest! jak to nauczyciel! Zawsze slysze, ze "Stac Cie na wiecej!? - brrrrrrrrr.ciesz się guciu, że Jola nie każe Ci wkuwać dat różnych bitew ;) Quote
sota36 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Z pamietanika psa... Bylem u mojego starszego Brata dzis, dzis mija 23 miesiace odkad Jego nie ma. Jola jest smutna, a ja tego Jej nastroju nie lubie, wiec postanowilem go choc troche naprawic - mo wiec robilem glupie miny. Slabo sie udalo, ale moze troszeczke.... Pokazywalem jezorka... Lezalem wymyslajac, co by tu narozrabiac... Gonilem i gonilem.... i gonilem... cdn... Quote
sota36 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Cdn... ... i dalej robilem co moglem... Nawet moglbym Jej kupic tort z bita smietana i sledziem w majonezie - zeby sie tylko nie smucila! Quote
Teklunia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='sota36'] cdn... i co, dogoniłeś? :cool3: Atosik ['][']['] Quote
sota36 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Cdn. A Ona dalej taka smutna... Juz zaczalem sie wsciekac! A potem powiedziala, ze bardzo mnie i Jego kocha! I wierze Jej, bo mowi do nas "Słoneczka"! Quote
Alicja Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kudłatek;) :shake:wymagająca ta twoja belferzyca ;):evil_lol: Quote
sota36 Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Ciociu Alu - znasz Ja - tez jestes "Cialo"! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Jola widze, ze obydwie mamy dzisiaj cięzki, dzien, mam nadzieje, ze jutro sie jakos oderwiemy na spacerku ;) jutro wymiziam narzeczonego gajka od stopek do głowki :loveu: do zobaczyska jutro kudłatki ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Guteeeek!!Ty sie wez za tą Gajke dzisiaj!!Ona sobie wogole nic nie robi, ze taki amant jak Ty przyjezdza do niej w czerwonym rumaku :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Widerki aparaty w dłoń, dropsy w kieszeń i w drogę :lol: Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Z pamietnika psa.... Jade dzis za granice! Do Sosnowca! Hihihi! Odwiedzic Gajke i Jej Pania. Dlugo Ich nie widzialem, zrobilem zakupki dla mojej kolezanki, jestem pachniący, wyczesany, mam niebieska frotke we wlosach (hmmm - w tym kolorze mi najladniej :) ), poobcinane lpaki, tn, kudly na lapkach! Przystojny gostek ze mnie! A wiecie, ze dzis mija 23 miesiace od kiedy zamieszkalem z Mójami!!!!!! p.s. musze Joli przypomniec, zeby spakowala fotopstryk! Bo gapa znow zapomni! :ak-shot: Ciociu Madziu - ja nie jestm amant - ja jestem fajny gosc! JEDZIEMY!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 sota36 napisał(a):Z pamietnika psa.... Jade dzis za granice! Do Sosnowca! Hihihi! Odwiedzic Gajke i Jej Pania. Dlugo Ich nie widzialem, zrobilem zakupki dla mojej kolezanki, jestem pachniący, wyczesany, mam niebieska frotke we wlosach (hmmm - w tym kolorze mi najladniej :) ), poobcinane lpaki, tn, kudly na lapkach! Przystojny gostek ze mnie! A wiecie, ze dzis mija 23 miesiace od kiedy zamieszkalem z Mójami!!!!!! p.s. musze Joli przypomniec, zeby spakowala fotopstryk! Bo gapa znow zapomni! :ak-shot: Ciociu Madziu - ja nie jestm amant - ja jestem fajny gosc! JEDZIEMY!!!!! kochany Guciu i Jolu i Darku, dziękujemy za wspolnie spędzony czas, ja mam tylko cichą nadzieję, że będziemy się częściej spotykac (niż raz na rok :oops: ) zdjęcia juz zmniejszamy a jest ich az 300 takze jest co oglądac :eviltong: Jeśli Gucio wyrazi zgode, to my wkleimy jedno jego fajne zdjęcie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: w pozycji lotnika :p albo małyszka lądującego z telemarkiem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='sota36']Ciociu Alu - znasz Ja - tez jestes "Cialo"!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj znam Guciaczku , oj znam ;) Joluś , Madziu ....gdzie te foteczki:cool1: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jestesmy jestesmy, preznie działamy na dwa imageshacki :cool3: tak mnie pancia ładnie stroiła, zeby gaja sie zakochała we mnie :cool3: ładny jestem, co? ten profil chyba mam lepszy :cool3: z gają troche gadalismy no w większosci to ona gadała, jak to baba!:p i inne sprawy tez załatwialismy :p musiałem tez obadac ten fajny las!jola mowiła ciągle, ze pachnie oregano jasminem i innymi takimi ;) i teraz jeszcze do galerii gajka lecimy :p i zaraz jestesmy :lol: Quote
lespaa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jola zlituj się - żeby te "inne " sprawy upubliczniać :shake: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 i pokazałem jaki ze mnie jest sportowiec!ciagle biegałem!ciągle! jola az sie tym zmęczyła i usiadła! marcin (brat magdy) tez musiał usiasc! a gaja padla z wrazenia! dobra kochani ja lece sie wykąpac jeszcze na siku z gajkiem po takim dniu pełnym wrazen i wracam do was ze zdjeciami!:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='lespaa']jola zlituj się - żeby te "inne " sprawy upubliczniać :shake: to kasia zdjecia robiła!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jola w tym nie maczała palca!jestem świadkiem :lol: Quote
sota36 Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Z pamietnika psa.. Boziu! Co sie dzis wydarzylo! Wrocilismy! Calo i zdrowo - jaka ta Gajka pyskaczka, no - jak to baba! No ruda to ma ikre i te blysk w oku, choc troche starsza ode mnie, ale - ale - ja lubie starsze panie (Gajka jest ode mnei o 4 latka starsza, ale jak sie trzyma!!!) Ale po kolei - czekamy, rozgladamy sie, Mó juz sie niecierpliwi, gzie ta moja dziewczyna - juz dzwoni o niej... Ida! Sa! Przywitanie,i takie tam - wiecie - kobitki to lubia. Ten ludz kolo Gajki to jej opiekunka - fajna babka!!!! To my! Towarzyszyli nam oprocz Madzi i Mójów jeszcze brat od Madzi, jego kobitka - ma jakiegos ogromniastego stwora - Bena - nie powiem, wielki jest, ale zebyscie wiedzieli - jak sie slini! No to ja odpadam! Ma na imie Kasia i tez - spoko kobitka! Ona robila za papara... - hmmm - trudny wyraz z wloskiego, no ten.. robila zdejcia i to cale 300!!!! Ale co ja tam bede pisac - foty wstawiam! I tak najwazniejsza byla - ONA - czyli Gajka!!!! Fajnie bylo! Potem byl serniczek u Gajki - ladnie wygladajacy i smakujacy. I mysle, ze za niedlugo znow sie spotkamy!!!!! Kochani z zagranicy - jestescie super i czekamy juz na "psotkanie"!!!!!! p.s.Ben- stary - zapanuj nad swoja slina, co? Quote
Recommended Posts