Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika psa...
Mam brata albo siostre!? Nie rozumie tego, ale za miesiac sie okaze. Móje przywiezli dzis kuleczke,. Ja wiem co to jest - mowia,ze krolis. To im wierze. Najgorsze jest to, ze raz mowia o niej/nim 'Dyzia" a raz "Dyzio". Musimy czekac. Podobno za malutkie to futerko, by dokladnie zobaczyc i poznac, co ma miedzy lapkami -hihihi. Ze mna bylo zupelnie inaczej!!!!
Jedno wiem - jest "to futeko" odwazne i dzielne - nie boi sie mojego szczekania, mojego nosa. Nic!!! zobaczymy, co bedzie dalej...

Malutkie to futerko, nie? Na rece Mója... p.s. Futerko nie ma czerwonych oczu, to lampa!!!

a ja w nagrode, ze "futerka" nie zjadlem dostalem arbuz....

Posted

Z pamietnika psa...
Ale on/ ona jest ogromny!!!! Czy ja go/ ja lubie??nie wiem...

Jola mowi, ze przyjaciol sie nie jada, sama nie je psiny (wiadomo!), koniny (no bo kocha konie i jezdzi konno) i kroliczego miecha tez (no bo mamy i mielismy takowe futerko w domu), poza tym nigdy nie jada cieleciny (ale cielaka to my JESZCZE nie mamy).

Posted

Teklunia napisał(a):
ale kontascik :-o chociaż obaj kudłaci :lol:

P.S. czekam na zdjęcia cielaczka, jak już go nabędziecie :evil_lol:
- Kasiu - litosci - mielismy 2 konie,psa,papugi, krolika - cielaczkowi mowimy NIE - choc, jak sie pojawi, no przeciez do rzezni go nie dostarcze!!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
- Kasiu - litosci - mielismy 2 konie,psa,papugi, krolika - cielaczkowi mowimy NIE - choc, jak sie pojawi, no przeciez do rzezni go nie dostarcze!!!!!
hihi :D no to naprawde jeszcze tylko cielaka Wam brakuje :D Gutek miałby na kim trenowac swoje pasterskie umiejętności ;)

Ja marzę żeby mieć świnkę - taką małą (miniaturkę albo wietnamską świnkę)... tylko że w bloku bez windy to mogłby być problem...

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='sota36']a ja w nagrode, ze "futerka" nie zjadlem dostalem arbuz....

aaaa to widze, ze nie tylko gaja dostaje takie "drobne" przysmaki :diabloti:

jolaaaaaa dyziowe jest słodkie baaaaaaaardzo, a gutka to podziwiam, bo gdyby to była gaja, to dyziowe skonczyłoby jak arbuz :eviltong:

ps. ty wracaj kochana do tego zdrowia, trzeba sie na jakis spacer umówic, poki jeszcze ciepło i błotka nie ma :lol:

Posted

Z pamietnika psa...
Wakcje sie skonczyly! Niestety! Ale znow bede, tyle ze za rok!
Za to dzis bylismy na grzybach - hihihi te Móje to traby! łazili, łazili i wyłazili - ledwie co na zupke bedzie. Ale co tam - fajny spacer byl i gofry z bita smietanai trzy kelszcze - fuj!
p.s. ten facet z tylu to Mój!

A!! Chcieliscie jeszcze Dyzke - to macie jakies starocie, teraz kobitka jest juz troche wieksza, ale nie urosnie!

Posted

Z pamietnika psa...
Jak wiecie zamieszkala u nas Dyzia - to kroliczka - taka mala, ze Jola ja nosi w kieszeni. Nie powiem,fajna jest! Nawet nie probuje jej zjesc, jej - Mója to chyba by sie wkurzyla, a Mój to chyba ze mna by pogadal - a tego nie chce, bo on policjant, wiec ja toleruje. Tylko wkurza mnie, jak szybko kolo mnie biega, wtedy chce ja klapnac - ale nie zeby ja tak od razu zeżrec.. Nie! Tylko tak - dla przestrogi. Czy ja ja lubie ? A mam jakies wyjscie?

Na zdjecie - moje kosmate lapki (ha! sie ten wlos!, obslinone przeze mnie gatki Joli i ...Ona - Dyzia)
Dyzka lubi podgryzac mnie za lapki, ale co ja bidul - mam do gadania - a niech se pogryza, skoro lubi... Ale fakt faktem - Jola musi nas pilnowac. Ale tak lightowo!

Posted

sota36 napisał(a):
Madzia - Gutek cwiczy sie w cierpliwosci i spokojnosci!

gaja w cierpliwosci i spokojnosci moze coco zezrec :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ps.wysyłam ci pw jak masz sobie wstawic z odsyłaczem banerek bo widziałam u sylwii ze miałas mały problem :p

dobranoc, prosze wymiziac zwierzyne od nas :loveu:

Posted

Z pamietnika psa...
Dzis byl Dzien sportu - skoro nasi pilkarze sa do ..., to ja musze zachowac twarz, a raczej mordzie i im pokazac, ze jednak w naszym kraju Pan Pies to umie w pilke grac!!!! Zaczeło sie niewinnie - pierw od lezenia...

potem bylo troche fotoreporterom popozowalem - robili mi portety dla fanek

a to z innej strony...
Pyska sie smiala - wiadomo - popularnosc!

Potem bylo odspiewanie piesni bojowej - hau, hau, hau!!!
Ciut sie poslinilem, ale serce rwlo sie do darcia mordy!!!!

I zaczeło sie!!!
Gonitw, dryblowanie, ostre hamowanie, kiwanie sie i takie tam inne :)

cdn...