Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I teraz cymesik - dwa zdejcia Agatka, ktre wykonal Tomek W. z Karhu Czarny Niedzwiadek!!!! Zdjecia wykonano w Ogrodziencu.

ach i jeszcze jedno - nie moge sie im oprzec....

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
I teraz cymesik - dwa zdejcia Agatka, ktre wykonal Tomek W. z Karhu Czarny Niedzwiadek!!!! Zdjecia wykonano w Ogrodziencu.

ach i jeszcze jedno - nie moge sie im oprzec....

piękne foty długaśnej Agatowej łopaty :crazyeye:

Posted

Z pamietnika psa..
Dzis przy pakowaniu nagle okulalem!!!! Boze, jaka panika!!! Mójów panika - od razu - do auta, do weta.I co sie okazalo? Nic!!! Wszystko ok, choc kuleje dalej, ale wet - Wujek Tomek- powiedzial, ze da nam zastrzyki, tzn. ja je dostane a zrobi mi je Jola - hmmm...:-o - i jak sie nie poprawi do poniedzialku, to musimy z drugiej czesci wakacji wracac na jakies zdejcia. Wujek mnie pomacal, podotykal, powyginal, a mnie nic nie bolalo - najgorsze to Jola - juz pewnie myslala, ze to dysplazja, czy jak to sie nazywa. Ja sobie tak myslalem, ze ta dysplazja z godziny na godzine nie wyskakuje, tak sama od siebie, nawet Darek krzyczal na Jole, zeby do tej jej czerwonego lba cos dotarlo! Ale jak ta sie uprze... mino, ze z dyspalzja nie mam nic wspolnego, co powiedzial wet (jednak Mója "wie lepiej" - och ta kobieta!!!)
No wiec - Kochani - jestem na zastrzykach , ale Wujek wet powiedzial, ze moge jechac, choc trzeba mi ograniczyc ruch - hahaha - i powiem Wam, ze ww zwiazku z tym calym "kulejacym zamieszaniem" - nie wiem kiedy wroce! Mam nadzieje, ze jak najpozniej!!!! Pozdrawiam was serdecznie i trzymajcie kciuki i lapki za mnie!!!p.s. i za Jole, bo ta to sie wykonczy....

Posted

:mad::mad::mad:oj Gucio , Gucio , bo po doopsku oberwiesz ...tak straszyć swoje Wiaderki;)...bądź grzeczny , nie biegaj z dużo i wracaj ....jak najpóźniej;)

• 3 weeks later...
Posted

Z pamietnika psa...
No i wrocilismy, niestey do rzeczywisosci, choc ja protestuje i oglosilem starjk glodowy i nic nie jem, tzn. nie jem tego co mi daja do miski, bo ciastecek nie omowie. Ale pomyslalem, ze jak moze zastajkuje, to sie przejma i znow mnie wywioza do Julianowa???
Jak bylo? Cudnie!!! Mimo, ze przez pierwszy tydzien padalo, ale mnie o nie przeszkazalo, bo ja lubie jak jest "wodnisto".
No to zaczynam gadac co i jak bylo...
Och - jezorek??? Nawet nie wiem, kiedy mi zrobili to dejcie, ale powiem Wam, ze jak tak spie... No normalnie - zero prywatnosci!!! Od razu cyk i na Dogo!

i do nosa apara pchaja!!!!

Moja ulubiona pozycja zwana "julianowska",
pupa w przepokoju, leb na progu - zeby w razie czego wszystko widziec!
Choc odbrobina luksusu (nie dla mnie on, bom "wiesniak") tez byla!

A i inne pozycje tez byly!

Posted

Cdn.
Nawet przy zarelku cykaja - co ja z nimi mam!!! Zachwycali sie, ze niby to ja mam wielkie uszy, bo poza miske wylaza, a moze ta micha taka mala, co???

No i wreszcie zaswiecilo slonko!!!

Rano kiedy Moj spal, Jola robila kawe siadala na ganku (w pizamie - hihihi) i ... cykala zdejcia! No to robilem jakies glupie pozy i figury, zeby sie cieszyla!

Posted

Cdn.
(Ciociu Alu - ten "malpison" jest zdrow! Jak mowi Mója - albo Wujek Tomek tak szybko leczy, albo nasz Julianow nazywa sie "Julianow Zdroj", bom ledwie co wyszedl z autka, to zaczalem szalec - Móje tez za mna - wrzeszczac "Nie biegaj! Nie biegaj!"!!!)

Czy ja tu wygladam, zem chory? No - moze na glowe....

albo tu?

A tu?

Czasem tez odpowczywalem, jak pojechali nasi goscie (Ciocia Ela, Wujek Czarek i Heban - brrr, nie lubie juz go :(). Musialem odpoczac, bo imprezowalem do prawie 4 nad ranem!

Posted

Cdn.
Oj ciezko bylo!!!

Po imprezie trza bylo sie sprazyc i do roboty - Mój stwierdzil, ze bedzie mnie uczyl szukac... Cos mi tam STARA sie wytlumaczyc...

No dobra, Stary, udaje, ze czegos tam szukam... Zadowolony?

A daj Ty mi spokoj, co??? Mialem ciezka noc...

Posted

Cdn...
Nastepnie poszlismy na grzyby! No nie wiem, owocne to to nie bylo, ale zawsze fajny spacer. Hihihi - tak widac zielona koszulke Mója!!!

Poszlismy na maslaki - hihihi jakie maslaki - oj Wy ciemniaki!!! Znalezli - trzy!!!

Grzybobranie zakonczylo sie zgubieniem w lesie! jeju - 15 km trzeba bylo wracac!!!

Takie widoki byly kiedy szukalismy drogi powronej do domu - czasem mialem juz dosc...

Musialem Mójów poganiac czasem - "No, ruszajcie sie!" Trzeba bylo uwazac, zeby sie znow nie pogubili, ech... co ja z nimi mam...

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Wiaderki pogubiliśta się , moze trza było mieć GPSa ;).
Mało grzybków:shake:a ja liczyłam na jakieś pierożki z grzybkami przy okazji:p.Cieszkamy też ze łapuch ok;)
No co , Heban też zalazł Gutkowi za skórę :razz:

Bowskie:loveu:

Posted

Cdn...
No i znalezlismy - to juz na drodze do domku!!! Nie musze w lesie nocowac!

I juz w domku!!!

No i wakacyjne porteciki - a czy zauwazyliscie ze mam KOLOROWE frotki na lbie???? W koncu - wakacje - to i Jola ma "szalone" pomysly.

Nie powiem - bylo fajnie - mamy jeszcze wyjechac do Julianowa 1 wrzesnia i zrobic tam impreze "Pozegnanie Lata". Trzymam Mójów za slowo!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Wiaderki pogubiliśta się , moze trza było mieć GPSa ;).
Mało grzybków:shake:a ja liczyłam na jakieś pierożki z grzybkami przy okazji:p.Cieszkamy też ze łapuch ok;)
No co , Heban też zalazł Gutkowi za skórę :razz:

- zalazl!!! Poszlo o lasice, ktora zaczela sie o 1.30 skradac - no i poszlo! na zeby! Ale nasz zuch byl! 7. - latkowi - nie odpuscil - w koncu to JEGO teren!!!

Posted

[quote name='sota36']

o rany, Jola, świetnie Ci wyszlo to zdjecie! Opromieniony MOpek :lol:

A zdjecie z piwem - pierwsza klasa :D Tylko czy on nie jest za młody an spożywanie alkoholu :hmmmm: ;)

Posted

Teklunia napisał(a):

A zdjecie z piwem - pierwsza klasa :D Tylko czy on nie jest za młody an spożywanie alkoholu :hmmmm: ;)
- Kasiu - Gutek chlepal po tajniacku alkohol (40% Pitu) w wieku 3,5 miesiaca! Kiedy to widzialam oniemialam z wrazenia! potem przerzucil sie na winko, a teraz to juz tylko z flaszeczka sobie polezy.

Posted

sota36 napisał(a):
- Kasiu - Gutek chlepal po tajniacku alkohol (40% Pitu) w wieku 3,5 miesiaca! Kiedy to widzialam oniemialam z wrazenia! potem przerzucil sie na winko, a teraz to juz tylko z flaszeczka sobie polezy.
ach... co z niego wyrośnie? ;)