sota36 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 I teraz cymesik - dwa zdejcia Agatka, ktre wykonal Tomek W. z Karhu Czarny Niedzwiadek!!!! Zdjecia wykonano w Ogrodziencu. ach i jeszcze jedno - nie moge sie im oprzec.... Quote
sota36 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Teklunia napisał(a):ale ma dredy :lol: - 4 godziny czesania poszlooooo :) Quote
sota36 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 PIKA napisał(a):Aaa ale Gutek mial wakacje :multi: PIKUNIU my jestesmy w trakcie wakacji!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 sota36 napisał(a):I teraz cymesik - dwa zdejcia Agatka, ktre wykonal Tomek W. z Karhu Czarny Niedzwiadek!!!! Zdjecia wykonano w Ogrodziencu. ach i jeszcze jedno - nie moge sie im oprzec.... piękne foty długaśnej Agatowej łopaty :crazyeye: Quote
Agga Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Piękne zdjęcia. WIdze, że maleństwa ma się dobrze. Quote
madzia20sosnowiec Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 guciooooo ty moj słooodki cukiereczku :loveu: jezorek opalonyyyy pieknie ;) Quote
anetta Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Jak bryknal http://img63.imageshack.us/img63/5981/dsc04548qj1.jpg :evil_lol: Quote
KORONA Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 O kurcze !! Jaki on ładny !! :) Suuuuuperrr kudłatek :) Quote
sota36 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 Z pamietnika psa.. Dzis przy pakowaniu nagle okulalem!!!! Boze, jaka panika!!! Mójów panika - od razu - do auta, do weta.I co sie okazalo? Nic!!! Wszystko ok, choc kuleje dalej, ale wet - Wujek Tomek- powiedzial, ze da nam zastrzyki, tzn. ja je dostane a zrobi mi je Jola - hmmm...:-o - i jak sie nie poprawi do poniedzialku, to musimy z drugiej czesci wakacji wracac na jakies zdejcia. Wujek mnie pomacal, podotykal, powyginal, a mnie nic nie bolalo - najgorsze to Jola - juz pewnie myslala, ze to dysplazja, czy jak to sie nazywa. Ja sobie tak myslalem, ze ta dysplazja z godziny na godzine nie wyskakuje, tak sama od siebie, nawet Darek krzyczal na Jole, zeby do tej jej czerwonego lba cos dotarlo! Ale jak ta sie uprze... mino, ze z dyspalzja nie mam nic wspolnego, co powiedzial wet (jednak Mója "wie lepiej" - och ta kobieta!!!) No wiec - Kochani - jestem na zastrzykach , ale Wujek wet powiedzial, ze moge jechac, choc trzeba mi ograniczyc ruch - hahaha - i powiem Wam, ze ww zwiazku z tym calym "kulejacym zamieszaniem" - nie wiem kiedy wroce! Mam nadzieje, ze jak najpozniej!!!! Pozdrawiam was serdecznie i trzymajcie kciuki i lapki za mnie!!!p.s. i za Jole, bo ta to sie wykonczy.... Quote
Alicja Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 :mad::mad::mad:oj Gucio , Gucio , bo po doopsku oberwiesz ...tak straszyć swoje Wiaderki;)...bądź grzeczny , nie biegaj z dużo i wracaj ....jak najpóźniej;) Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Z pamietnika psa... No i wrocilismy, niestey do rzeczywisosci, choc ja protestuje i oglosilem starjk glodowy i nic nie jem, tzn. nie jem tego co mi daja do miski, bo ciastecek nie omowie. Ale pomyslalem, ze jak moze zastajkuje, to sie przejma i znow mnie wywioza do Julianowa??? Jak bylo? Cudnie!!! Mimo, ze przez pierwszy tydzien padalo, ale mnie o nie przeszkazalo, bo ja lubie jak jest "wodnisto". No to zaczynam gadac co i jak bylo... Och - jezorek??? Nawet nie wiem, kiedy mi zrobili to dejcie, ale powiem Wam, ze jak tak spie... No normalnie - zero prywatnosci!!! Od razu cyk i na Dogo! i do nosa apara pchaja!!!! Moja ulubiona pozycja zwana "julianowska", pupa w przepokoju, leb na progu - zeby w razie czego wszystko widziec! Choc odbrobina luksusu (nie dla mnie on, bom "wiesniak") tez byla! A i inne pozycje tez byly! Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to jest najlepsze Co z łapiszonem?? Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Cdn. Nawet przy zarelku cykaja - co ja z nimi mam!!! Zachwycali sie, ze niby to ja mam wielkie uszy, bo poza miske wylaza, a moze ta micha taka mala, co??? No i wreszcie zaswiecilo slonko!!! Rano kiedy Moj spal, Jola robila kawe siadala na ganku (w pizamie - hihihi) i ... cykala zdejcia! No to robilem jakies glupie pozy i figury, zeby sie cieszyla! Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Cdn. (Ciociu Alu - ten "malpison" jest zdrow! Jak mowi Mója - albo Wujek Tomek tak szybko leczy, albo nasz Julianow nazywa sie "Julianow Zdroj", bom ledwie co wyszedl z autka, to zaczalem szalec - Móje tez za mna - wrzeszczac "Nie biegaj! Nie biegaj!"!!!) Czy ja tu wygladam, zem chory? No - moze na glowe.... albo tu? A tu? Czasem tez odpowczywalem, jak pojechali nasi goscie (Ciocia Ela, Wujek Czarek i Heban - brrr, nie lubie juz go :(). Musialem odpoczac, bo imprezowalem do prawie 4 nad ranem! Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Cdn. Oj ciezko bylo!!! Po imprezie trza bylo sie sprazyc i do roboty - Mój stwierdzil, ze bedzie mnie uczyl szukac... Cos mi tam STARA sie wytlumaczyc... No dobra, Stary, udaje, ze czegos tam szukam... Zadowolony? A daj Ty mi spokoj, co??? Mialem ciezka noc... Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Cdn... Nastepnie poszlismy na grzyby! No nie wiem, owocne to to nie bylo, ale zawsze fajny spacer. Hihihi - tak widac zielona koszulke Mója!!! Poszlismy na maslaki - hihihi jakie maslaki - oj Wy ciemniaki!!! Znalezli - trzy!!! Grzybobranie zakonczylo sie zgubieniem w lesie! jeju - 15 km trzeba bylo wracac!!! Takie widoki byly kiedy szukalismy drogi powronej do domu - czasem mialem juz dosc... Musialem Mójów poganiac czasem - "No, ruszajcie sie!" Trzeba bylo uwazac, zeby sie znow nie pogubili, ech... co ja z nimi mam... Quote
Alicja Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Wiaderki pogubiliśta się , moze trza było mieć GPSa ;). Mało grzybków:shake:a ja liczyłam na jakieś pierożki z grzybkami przy okazji:p.Cieszkamy też ze łapuch ok;) No co , Heban też zalazł Gutkowi za skórę :razz: Bowskie:loveu: Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Cdn... No i znalezlismy - to juz na drodze do domku!!! Nie musze w lesie nocowac! I juz w domku!!! No i wakacyjne porteciki - a czy zauwazyliscie ze mam KOLOROWE frotki na lbie???? W koncu - wakacje - to i Jola ma "szalone" pomysly. Nie powiem - bylo fajnie - mamy jeszcze wyjechac do Julianowa 1 wrzesnia i zrobic tam impreze "Pozegnanie Lata". Trzymam Mójów za slowo!!! Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj Wiaderki pogubiliśta się , moze trza było mieć GPSa ;). Mało grzybków:shake:a ja liczyłam na jakieś pierożki z grzybkami przy okazji:p.Cieszkamy też ze łapuch ok;) No co , Heban też zalazł Gutkowi za skórę :razz: - zalazl!!! Poszlo o lasice, ktora zaczela sie o 1.30 skradac - no i poszlo! na zeby! Ale nasz zuch byl! 7. - latkowi - nie odpuscil - w koncu to JEGO teren!!! Quote
Teklunia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 [quote name='sota36'] o rany, Jola, świetnie Ci wyszlo to zdjecie! Opromieniony MOpek :lol: A zdjecie z piwem - pierwsza klasa :D Tylko czy on nie jest za młody an spożywanie alkoholu :hmmmm: ;) Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Teklunia napisał(a): A zdjecie z piwem - pierwsza klasa :D Tylko czy on nie jest za młody an spożywanie alkoholu :hmmmm: ;) - Kasiu - Gutek chlepal po tajniacku alkohol (40% Pitu) w wieku 3,5 miesiaca! Kiedy to widzialam oniemialam z wrazenia! potem przerzucil sie na winko, a teraz to juz tylko z flaszeczka sobie polezy. Quote
Teklunia Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 sota36 napisał(a):- Kasiu - Gutek chlepal po tajniacku alkohol (40% Pitu) w wieku 3,5 miesiaca! Kiedy to widzialam oniemialam z wrazenia! potem przerzucil sie na winko, a teraz to juz tylko z flaszeczka sobie polezy.ach... co z niego wyrośnie? ;) Quote
sota36 Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Juz wyrosl - pies na baby i abstynent totalny!!!! Quote
Recommended Posts