Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alus - do Julianowa jedziemy w poniedzielk i wlasnie chcialam wstawic kilka fotek z dzis.
Z pamietnika psa...
Och - dzis byl fantasyczny dzien!!!! Upalu nie ma! Zraszacza przez to tez - to jedyny minus, ale jak zwykle poszlismy biegac. Zaczelo sie spokojnie, ale obok naszej dzialki pojawila sie sunia, tak malutka brunetka, ale obok suni pojawil sie tez rywal - phi - taki sobie malociciaty, nie to co ja, niestety ona wolala go... A ja pilnowalem.... A nuz moze wpaden jej w ocko, a bo to znasz baby....

Jednak mnie "olala" (upssss Jolanie lubi jak brzydko mowie...), no wiec postanowilem zaprosic Moja do zabawy i ruszylem w te pedy!

Lece, bo chceeeeee...

No i zaczelo sie!! Najpierw bylo szkolenie - nie powiem - cieszylo sie ta moja Jola jak dziecko, ale ja nie wiem z czego??? Kazala zostac, zostawalem, kazala siadac - siadalem, kazala aportowac - aportowalem, kazala tropic slad - tropilem - hmmm wielki mi "slad" - moje ulubione kolko! A ta sie cieszyla!!! Jak dziecko! Dziwna czasami jest...?
Potem gadal cos o jakims juz 3 szkoelniu,na jesien - no bora, niech jej bedzie!
Potem kazala mi stac. No to co ja biedny mialem robic - STALEM! A ta za aparat i cyk, cyk - no i macie!

cdn...

Posted

Cdn...
Na koniec byly harce - ja z kolkiem - w sumie takie kolko to fajna rzecz!!!

Jakas roslinika przyczepila mi sie do kudel i Jola mowila, ze wygladam jak z tej bajki, no z tej... " Z mchu i paproci", jak ten jakis Zwirek - Swirek i Muchomorek.

W drodze powrotnej poszlismy na moja ukochana "gielde" . I ta zas dorwala aprata - jejku ja go mam dosc - musze go jej zjesc, co ja "gwiazda filmowa"???
'

Siedzial na ziemi i cyk, cyk, cyk - czy Wasze Móje tez takiego swira maja???

Dajcie zyc!!!

Jestem jednak PRZYSTOJNY FACET!!! a ta zza palotu sie nie zna!!!!

Posted

Z pamietnika psa...
Kochani - wyjezdzam!!!!!!! Jade dzis na wakacje, zabawki zaraz Móje mi spakuja, szczotki, no i michy!!! Nie bedzie mnie!!! Huuuuura!!! Kiedy wroce??? Nie wiem - to zalezy od Joli, czy ... myszy sie nie bedie bala - hihihihihi...
A wiec - do-zo-bza-cze-nia!!! Beda potem foty, ciociu Alu!!! Beda!!!!

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika psa...
Kochani - wyjezdzam!!!!!!! Jade dzis na wakacje, zabawki zaraz Móje mi spakuja, szczotki, no i michy!!! Nie bedzie mnie!!! Huuuuura!!! Kiedy wroce??? Nie wiem - to zalezy od Joli, czy ... myszy sie nie bedie bala - hihihihihi...
A wiec - do-zo-bza-cze-nia!!! Beda potem foty, ciociu Alu!!! Beda!!!!:razz:papatki kochani i wracajcie wypoczęci i opaleni ;)no i ofoceni na maxa :p

• 2 weeks later...
Posted

Widziana była w Oskarkowej galerii ;), ale czy wróciła ...:shake:

Joluś , jak długo mniej więcej się czeka na dostawę All system?

Posted

Z pamietnika psa...
Wrocilismy, ale znow pod koniec tygodnia jedziemy na te moja wiesie - bo tam jest - ZAJEDWABISCIE!!!! p.s. slowa nauczyla mnie ciocia Ala od Ozzulca.
Spakowalismy sie - Móje zabrali wszystkie zabawki! I sie zaczelo!
Ta czesc wakacji ma tytul "Upal, pilka, upal, pilka itd..."
Mialem wlsany basen, slonce jak w tropikach, a ja - raz do wody albo pod zraszacz moczyc dupke i do zabawek!
Upal...

Pilka....

Upal...

Pilka...

CDN.

Posted

CDN.
Upal z pilka... O bonie dydy jak swir jakis z ta pilka - ale ona fajna byla, bo jak sie ja sie turlalo to ona swiecila, ale nie na dlugo - rozwalilem!!!!!

Błahaha - rozwalilem!!!

Móje sie nie gniewali za te pilke.
A potem Darek zrobil mi zdejcie z ...jezyczkiem, no w koncu francuski piesek jestem!

Ale od kiedy i czy aby przez noc cos takiego mi w mordzi wyroslo????
LEKARZA!!!!

Posted

CDN - Ciociu Alu na siku nie ma czasu - stad Jola ma prawie zawsze łobsiusiane nogi, bo wszystko robie szybko!!!!
Potem byl "Buszujacay w zbozu" - myszy gonilem!!!!

Potem troche probowalem na glowie stanac... ale slabo mi to szlo!

Potem cos tam probowalem majstrowac z Mójem - rower przywiozl i ni jak nie mogl Mój se sam go poskladac, wiec moja meska pomoc mu sie przydala... Probowalem zachowac "twarz", tzn. "mordzie", ze niby te cuda mnie interesuja, ale ja tam nowa pilke do kosza dostalem!!!!

I tez wole inne zabawki!!!! Jedna dostalem od Cioci Patrycji i Wujka... nie powiem jakiego... Nazywa sie ta zabawka "Kaczynscy", kocham ja!! Mordowac, znecac sie nad nia i zrec!!!!

Posted

Cd.
Mamy tam na wiesi 2 lokatorow bez meldunku - óje mowia, ze fajnie, bo nie ma myszy - oto jeden z nich - Jureczek. Jureczek to szczyl, ale nieladnie sie prowadzi! Bo na noc znika!!!

I snulem sie troche po lesie, to znaczy Jola sie za mna snula i caly czas musialem patrzec, zeby mi sie nie zgubila...

Jak sie zblizala, to wtedy moglem biec - hop - sasa...

I moj nochal...