Agga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 CIesze się kochana, że w końcu się poznałyśmy!:multi: Quote
sota36 Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 I ja tez! I ja tez! i ja tez!!! W sumie powinnam napisac - i my tez! I my tez! im my tez!!!! Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 sota36 napisał(a):I ja tez! I ja tez! i ja tez!!! W sumie powinnam napisac - i my tez! I my tez! im my tez!!!!:pw kupie siła ;) Quote
Teklunia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Agga napisał(a): no prosz, nie tylko moje malenstwo ma bródkę obslinioną :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Joluś pamiętaj ....czekamy na 1000 fot z Julianowa;) Quote
sota36 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Alus - do Julianowa jedziemy w poniedzielk i wlasnie chcialam wstawic kilka fotek z dzis. Z pamietnika psa... Och - dzis byl fantasyczny dzien!!!! Upalu nie ma! Zraszacza przez to tez - to jedyny minus, ale jak zwykle poszlismy biegac. Zaczelo sie spokojnie, ale obok naszej dzialki pojawila sie sunia, tak malutka brunetka, ale obok suni pojawil sie tez rywal - phi - taki sobie malociciaty, nie to co ja, niestety ona wolala go... A ja pilnowalem.... A nuz moze wpaden jej w ocko, a bo to znasz baby.... Jednak mnie "olala" (upssss Jolanie lubi jak brzydko mowie...), no wiec postanowilem zaprosic Moja do zabawy i ruszylem w te pedy! Lece, bo chceeeeee... No i zaczelo sie!! Najpierw bylo szkolenie - nie powiem - cieszylo sie ta moja Jola jak dziecko, ale ja nie wiem z czego??? Kazala zostac, zostawalem, kazala siadac - siadalem, kazala aportowac - aportowalem, kazala tropic slad - tropilem - hmmm wielki mi "slad" - moje ulubione kolko! A ta sie cieszyla!!! Jak dziecko! Dziwna czasami jest...? Potem gadal cos o jakims juz 3 szkoelniu,na jesien - no bora, niech jej bedzie! Potem kazala mi stac. No to co ja biedny mialem robic - STALEM! A ta za aparat i cyk, cyk - no i macie! cdn... Quote
sota36 Posted July 15, 2006 Author Posted July 15, 2006 Cdn... Na koniec byly harce - ja z kolkiem - w sumie takie kolko to fajna rzecz!!! Jakas roslinika przyczepila mi sie do kudel i Jola mowila, ze wygladam jak z tej bajki, no z tej... " Z mchu i paproci", jak ten jakis Zwirek - Swirek i Muchomorek. W drodze powrotnej poszlismy na moja ukochana "gielde" . I ta zas dorwala aprata - jejku ja go mam dosc - musze go jej zjesc, co ja "gwiazda filmowa"??? ' Siedzial na ziemi i cyk, cyk, cyk - czy Wasze Móje tez takiego swira maja??? Dajcie zyc!!! Jestem jednak PRZYSTOJNY FACET!!! a ta zza palotu sie nie zna!!!! Quote
Alicja Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 :razz:ale pięknie rozwiany Gutosław z Bajek z mchu i paproci;) Quote
sota36 Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Z pamietnika psa. Od dzis mam nowych kumpli! Ona to - hihihi - AGAT - KA (!) Jej braciszek - 4 latka - to Konrad. A oto oboje - fajne sa,nie??? Quote
sota36 Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Z pamietnika psa... Kochani - wyjezdzam!!!!!!! Jade dzis na wakacje, zabawki zaraz Móje mi spakuja, szczotki, no i michy!!! Nie bedzie mnie!!! Huuuuura!!! Kiedy wroce??? Nie wiem - to zalezy od Joli, czy ... myszy sie nie bedie bala - hihihihihi... A wiec - do-zo-bza-cze-nia!!! Beda potem foty, ciociu Alu!!! Beda!!!! Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='sota36']Z pamietnika psa... Kochani - wyjezdzam!!!!!!! Jade dzis na wakacje, zabawki zaraz Móje mi spakuja, szczotki, no i michy!!! Nie bedzie mnie!!! Huuuuura!!! Kiedy wroce??? Nie wiem - to zalezy od Joli, czy ... myszy sie nie bedie bala - hihihihihi... A wiec - do-zo-bza-cze-nia!!! Beda potem foty, ciociu Alu!!! Beda!!!!:razz:papatki kochani i wracajcie wypoczęci i opaleni ;)no i ofoceni na maxa :p Quote
Alicja Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :mad:no nie chyba kogoś pogonię ...miały być fotaski:razz: Quote
PIKA Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:no nie chyba kogoś pogonię ...miały być fotaski:razz: a wrócila juz? :razz: Quote
Alka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Widziana była w Oskarkowej galerii ;), ale czy wróciła ...:shake: Joluś , jak długo mniej więcej się czeka na dostawę All system? Quote
sota36 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Z pamietnika psa... Wrocilismy, ale znow pod koniec tygodnia jedziemy na te moja wiesie - bo tam jest - ZAJEDWABISCIE!!!! p.s. slowa nauczyla mnie ciocia Ala od Ozzulca. Spakowalismy sie - Móje zabrali wszystkie zabawki! I sie zaczelo! Ta czesc wakacji ma tytul "Upal, pilka, upal, pilka itd..." Mialem wlsany basen, slonce jak w tropikach, a ja - raz do wody albo pod zraszacz moczyc dupke i do zabawek! Upal... Pilka.... Upal... Pilka... CDN. Quote
Alka Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 wreszcie Jola zapodała cosik z wakacji :multi: Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :pno pełna mobilizacja upał piłka upał p.....:crazyeye:a kiedy siq:cool3: Quote
sota36 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 CDN. Upal z pilka... O bonie dydy jak swir jakis z ta pilka - ale ona fajna byla, bo jak sie ja sie turlalo to ona swiecila, ale nie na dlugo - rozwalilem!!!!! Błahaha - rozwalilem!!! Móje sie nie gniewali za te pilke. A potem Darek zrobil mi zdejcie z ...jezyczkiem, no w koncu francuski piesek jestem! Ale od kiedy i czy aby przez noc cos takiego mi w mordzi wyroslo???? LEKARZA!!!! Quote
sota36 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 CDN - Ciociu Alu na siku nie ma czasu - stad Jola ma prawie zawsze łobsiusiane nogi, bo wszystko robie szybko!!!! Potem byl "Buszujacay w zbozu" - myszy gonilem!!!! Potem troche probowalem na glowie stanac... ale slabo mi to szlo! Potem cos tam probowalem majstrowac z Mójem - rower przywiozl i ni jak nie mogl Mój se sam go poskladac, wiec moja meska pomoc mu sie przydala... Probowalem zachowac "twarz", tzn. "mordzie", ze niby te cuda mnie interesuja, ale ja tam nowa pilke do kosza dostalem!!!! I tez wole inne zabawki!!!! Jedna dostalem od Cioci Patrycji i Wujka... nie powiem jakiego... Nazywa sie ta zabawka "Kaczynscy", kocham ja!! Mordowac, znecac sie nad nia i zrec!!!! Quote
Alicja Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 :multi::multi::multi:Gucio robi skopyrtkę :evil_lol: o siqaniu po nogach bardzo mi się podobało:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Cd. Mamy tam na wiesi 2 lokatorow bez meldunku - óje mowia, ze fajnie, bo nie ma myszy - oto jeden z nich - Jureczek. Jureczek to szczyl, ale nieladnie sie prowadzi! Bo na noc znika!!! I snulem sie troche po lesie, to znaczy Jola sie za mna snula i caly czas musialem patrzec, zeby mi sie nie zgubila... Jak sie zblizala, to wtedy moglem biec - hop - sasa... I moj nochal... Quote
Recommended Posts