Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:mycie podwozia 1 klasa;) A jutro masz nalot na galerii obowiązkowy:p Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Dzieki Tekluniu za odwiedzinki! Musze przyznac, ze Tenek to kawal fajnego psa!!! Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 UWAGA!!!!!! MOJ GUTEK - KONCZY DZIS 2 (SLOWNIE - DWA) LATA!!!!!!! :loveu::tort::new-bday::BIG: Jak ten czas leci! Jeszce nie tak dawno byl kuleczka siusiajaca po katach, A teraz!!! Kawal chlopa!!!! SZCZESCIA PSIEGO I DLUGIEGO ZYCIA MLODY!!!! p.s. zapraszamy na imprezke - wieczorem relacja! Quote
DużyCP Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :new-bday: Guciu - Wszystkiego najlepszego od Pitka, Aldony, Kai i DCP! Mnóstwo piłek do hapsania, aportowania i co tylko tam chcesz. Hektolitrów wody do mycia podwozia i nie tylko! Kopy wędzonych uszu i kości (jedz z umiarem) oraz mnóstwo zdrowia i pociechy z twoich ludzi! Dbaj o nich warci są tego!!! ps miłej zabawy :BIG: Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 No i zaczelo sie - Solenizant sie obudzil, zostal wycalowany, dostal prezent, teraz odpoczywa i mysli - refleksja nad zycie???? Lub odpoczynek przed nadchodzaca impreza??? Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Guteczku:multi::multi::multi: Wszystkiego Najlepsiejszego z okazji 2 urodzin Quote
Teklunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Guciu, Guciu, Guciu, Guciu niechaj zyje nam! Nieeech zyyyyyyje naaaam! Quote
Alicja Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 no tak a oni już pewno imprezkę zaczęli :razz: :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Jola odbierz pocztę :p Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Z pamietnika psa... Dzis sa moje Urodzinki. Móje mowia, ze stuknelo mi 2 lata, hmmm duzo to czy malo???Kicham to! Najwazniejsze, ze sa prezenty!. Co dostalem? Od Mójów - kangura, ale to jeszcze w poniedzialek, potem przyszla poczta (!) kartka od Cioci (ach - Ciocia!!!) no i Jogurta ( brrr,ale musze go stawic, bo Cioci) , potem dostalem na stronie briadziej zyczonka od Cioci Eli, Wujka Marka od Hawaja, Cioci anety od Chanellki, ktora Móje nazywaja "Malutka", Cioci, ktorej nie znam, a ma na imie Zuza (ładne imie!), od kochanej Rodzinki Ekiertow (ich tez nie znam, ale Jola mowi, ze bardzo mili i jadac do Raciborza- musimy umowic sie na bieganie z Ich stadkiem - juz ja jej o tym przypomne!!!), Cioci Majki (tez nie znam, ale milo,ze zlozyla zyczenia, nie?), no i DCP - ów!!! Och, jakie one sa fajniste ludzie!!!! Co bylo potem... hmmm - niech sobie pzypomne... Aha - Dostalem od Mójów zraszacz - jakie zajedwabisty!!! No i basen, w koncu nie jestem jakis tam glodupiec, tylko facio z chata i basenem oraz pilke do wody - zaczynam trenowac wodne sporty!!! Teraz odczytalem kartek od Hebana - przyszla mailem!! I zyczenia z mojej galerii. Ludzie!!!!! Dzieki, ze o mnie pamietacie!!!! Kocham Was!!!!! Ciociu Alu - przepraszam, ze nie przepadam za Ozzulcem... Nie gniewaj sie na mnie! No! A teraz foty!!!! Ja i MOJ basen Nie wiem, czy pic, czy wchodzic??? A co tam - morde zanurzam... Fajny jestem, co nie?? cdn... Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Cd. No i zraszacz - tak jak wczoraj - cieplo, goraco i woda! Ach! Tu jest moja glowa - poznaje po spineczce!!! Ale dalem czadu!!!! cdn... Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Cd. Szał futrzatych cial... Aha - bym zapomnial - napierwszym planie moja kochana kosiarka!!! Jej - jak ja ja uwielbiam!! I tak to spedzam moje 2 Urodzinki!!!! Quote
Teklunia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Gutku,ale Ci sie powodzi! Tyle zyczen... Tylko pozazdroscic :) sota36 napisał(a): Tu jest moja glowa - poznaje po spineczce!!! My dzis mielismy podobna sytuacje, chociaz skonczyla sie troszke inaczej... Jak Ten zobaczyl ze woda trysnela ze spryskiwacza, to wzia nogi za pas i schowal sie pas lawka, przy moich nogach :evil_lol: Tchórz z niego okropny, a szczegolnie boi sie wody. Pod kazda postacia... Nawet pije malo ;) Quote
sota36 Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Tekluniu - na naszego nie ma rady jak slyszy : wode, odkurzacz, kosiarke i pile spalinowa! Musi pomoc, zobaczyc, sprawdzic!!! Quote
Mi. Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 sota36 napisał(a):Luthien - to tak na Urodzinki! :) A ergunia będzie miała za miesiąc i 2 dni urodziny :) a ja jutro:eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Gutku Kochany szybciutko z Oskarciem tu przybywamy i najlepsze zyczenia składamy. Żyj nam zdrowo, kolorow w 100 procentach odlotowo :cool3: :cool3: Wszystkiego Najlepszego Młodszy Braciszku* Oskarcia. STO LAT !!! :new-bday: :BIG: :tort: * no własnie ! Gutku - niby jest młodszy ode mnie o rok, a tak wyrosłeś? Jak to jest :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 sota36 napisał(a):Oskarku - to przez podlewanie! no ale ja też jestem dziennie podlewany. Gutku ja tez mam dzialeczke i tez uwielbiam wode z węża :cool3: :cool3: Quote
sota36 Posted July 7, 2006 Author Posted July 7, 2006 Urodziny przezylismy - bylo ciezko opanowac psa! Ale co tam- raz sie ma 2 latka. Dziekujemy za zyczenia, dziekujemy, ze w tym dla nas Waznym Dniu byliscie z nami. :klacz: i :bluepaw: Quote
Agga Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 I trzeci piech którego dopadłam Ze swoją panią Rozmowy wychowawcze mamuś no kochasz mnie? Quote
Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi:Gutosławek i Joluchna :loveu: Quote
Recommended Posts