Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UWAGA!!!!!!
MOJ GUTEK - KONCZY DZIS 2 (SLOWNIE - DWA) LATA!!!!!!!

:loveu::tort::new-bday::BIG:

Jak ten czas leci! Jeszce nie tak dawno byl kuleczka siusiajaca po katach, A teraz!!! Kawal chlopa!!!!

SZCZESCIA PSIEGO I DLUGIEGO ZYCIA MLODY!!!!

p.s. zapraszamy na imprezke - wieczorem relacja!

Posted

:new-bday: Guciu - Wszystkiego najlepszego od Pitka, Aldony, Kai i DCP!

Mnóstwo piłek do hapsania, aportowania i co tylko tam chcesz.

Hektolitrów wody do mycia podwozia i nie tylko!
Kopy wędzonych uszu i kości (jedz z umiarem) oraz mnóstwo zdrowia i pociechy z twoich ludzi!

Dbaj o nich warci są tego!!!

ps
miłej zabawy :BIG:

Posted

No i zaczelo sie - Solenizant sie obudzil, zostal wycalowany, dostal prezent, teraz odpoczywa i mysli - refleksja nad zycie???? Lub odpoczynek przed nadchodzaca impreza???

Posted

Z pamietnika psa...
Dzis sa moje Urodzinki. Móje mowia, ze stuknelo mi 2 lata, hmmm duzo to czy malo???Kicham to! Najwazniejsze, ze sa prezenty!. Co dostalem? Od Mójów - kangura, ale to jeszcze w poniedzialek, potem przyszla poczta (!) kartka od Cioci (ach - Ciocia!!!) no i Jogurta ( brrr,ale musze go stawic, bo Cioci) , potem dostalem na stronie briadziej zyczonka od Cioci Eli, Wujka Marka od Hawaja, Cioci anety od Chanellki, ktora Móje nazywaja "Malutka", Cioci, ktorej nie znam, a ma na imie Zuza (ładne imie!), od kochanej Rodzinki Ekiertow (ich tez nie znam, ale Jola mowi, ze bardzo mili i jadac do Raciborza- musimy umowic sie na bieganie z Ich stadkiem - juz ja jej o tym przypomne!!!), Cioci Majki (tez nie znam, ale milo,ze zlozyla zyczenia, nie?), no i DCP - ów!!! Och, jakie one sa fajniste ludzie!!!!
Co bylo potem... hmmm - niech sobie pzypomne... Aha - Dostalem od Mójów zraszacz - jakie zajedwabisty!!! No i basen, w koncu nie jestem jakis tam glodupiec, tylko facio z chata i basenem oraz pilke do wody - zaczynam trenowac wodne sporty!!!
Teraz odczytalem kartek od Hebana - przyszla mailem!! I zyczenia z mojej galerii.
Ludzie!!!!! Dzieki, ze o mnie pamietacie!!!! Kocham Was!!!!! Ciociu Alu - przepraszam, ze nie przepadam za Ozzulcem... Nie gniewaj sie na mnie!
No! A teraz foty!!!!
Ja i MOJ basen

Nie wiem, czy pic, czy wchodzic???

A co tam - morde zanurzam...

Fajny jestem, co nie??

cdn...

Posted

Cd.
Szał futrzatych cial...

Aha - bym zapomnial - napierwszym planie moja kochana kosiarka!!! Jej - jak ja ja uwielbiam!!

I tak to spedzam moje 2 Urodzinki!!!!

Posted

Gutku,ale Ci sie powodzi! Tyle zyczen... Tylko pozazdroscic :)

sota36 napisał(a):

Tu jest moja glowa - poznaje po spineczce!!!

My dzis mielismy podobna sytuacje, chociaz skonczyla sie troszke inaczej... Jak Ten zobaczyl ze woda trysnela ze spryskiwacza, to wzia nogi za pas i schowal sie pas lawka, przy moich nogach :evil_lol: Tchórz z niego okropny, a szczegolnie boi sie wody. Pod kazda postacia... Nawet pije malo ;)

Posted

sota36 napisał(a):
Luthien - to tak na Urodzinki! :)
A ergunia będzie miała za miesiąc i 2 dni urodziny :) a ja jutro:eviltong:

Posted

Gutku Kochany szybciutko z Oskarciem tu przybywamy i najlepsze zyczenia składamy. Żyj nam zdrowo, kolorow w 100 procentach odlotowo :cool3: :cool3:

Wszystkiego Najlepszego Młodszy Braciszku* Oskarcia. STO LAT !!! :new-bday: :BIG: :tort:

* no własnie ! Gutku - niby jest młodszy ode mnie o rok, a tak wyrosłeś? Jak to jest :lol:

Posted

Urodziny przezylismy - bylo ciezko opanowac psa! Ale co tam- raz sie ma 2 latka.

Dziekujemy za zyczenia, dziekujemy, ze w tym dla nas Waznym Dniu byliscie z nami.
:klacz: i :bluepaw: