madzia20sosnowiec Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 hihihihi skad ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jola sie kompleksów nabawiam przez te twoje zdjecia, jaka gucio ma sierscke piekna :oops: gajce to chyba przestala rosnąc :-( Quote
sota36 Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] hihihihi skad ja to znam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jola sie kompleksów nabawiam przez te twoje zdjecia, jaka gucio ma sierscke piekna :oops: gajce to chyba przestala rosnąc :-( - wiesz, kobitki sie depiluja, a faceci lubia byc ciciaci!!!! Quote
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no bowski:loveu: Quote
Teklunia Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 [quote name='sota36'] co ja tam mam pod ogonem? :hmmmm: ;) Quote
sota36 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Z pamietnika psa.... znow bylismy w MOIM Julianowie - nie wiecie jak mnie juz tam znaja!!!! Jestem jak gwiazdor (nie tylko dla Mójów) , pytaj, co ze mnie za pies, ile mnie trzeba czesac, zem taki madry i takie tam... Jola i Darek dzielnie odpowiadaja i ciesza sie, ze wzbudzam takie zainteresowanie!!! Sa na mojej wiesi inne psy, ale one pracuja i to ciezko, wspolczuje im, nie to co ja - hulanki i swawole... Pelny luz i komfort. Zreszta sami zobaczcie - Zastaly nas romantyczne stokrotki.... (ktore w tym samym dniu polegly pod kosiarka...) potem jakas mucha sie na lawe przyplatala, probowalem ja zlapac, ale jakos mi to nie bardzo szlo... Coz - mucha mala, ja duzy, wiec troche chyba gapowaty jestem.... Jednak wole pilke i to w kazda pogode - latwiej ja zauwazyc, mozna zgniesc, zniszczyc, Móje kupia wtedy nowa, nowy Boruc, albo Dudek ze mnie rosnie! Kocham pilki - rozne, "flapsy" tez moga byc! (p.s. jej ale mam zebole!!!!Ale z nimi ok - tydzien temu bylem na przegladzie! ) Quote
sota36 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Cdn. potem sie wytarzalem - ze szczescia! Ze deszcz padal, ze mam pilke i w ogole z caloksztaltu (hmmm - znow madre slowo "caloksztalt" ). Jola juz machnela reka, ze siersc bedzie zielona , a co tam - raz sie zyje!!!!! A potem, czyli dzis - byli goscie!!!!!Jakie cuda pyszne w koszyczku przywiezli!!!! Ciotka Ela, wujek Czarek i dzieciaki (ladne "dzieciaki" - panna - liceum - o wdziecznym imieniu Kaolina, i Kuba - fajny chlopak - i chyba mnie polubil) Oto On no i kumpel z mopowiska - Heban! Jola sie zachwycala, ze on, ten Heban, taki czarny, taki sliczny, a ja to co??? No dobra - wiem, ze mnie kocha, tak se tylko szczekam. Przedstawie Wam tego ktosia - Hebana (tak serio to wszyscy sciemniaja, bo on naprawde nazywa sie Duke Nadina Sis i jest "pepikiem" - hihihi, ale szczeka po polsku) Quote
Teklunia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 sota36 napisał(a): Gucio chyb apomstuje glosno n anasza reprezentacje :lol: Quote
sota36 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Teklunia napisał(a):Gucio chyb apomstuje glosno n anasza reprezentacje :lol: - nie "chyba" a z pewnoscia! W koncu to jego pierwsze Mistrzostwa i tu taka kicha - wstyd! Quote
mama Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Oups! Heban jest niestety "pepikiem zgermanizowanym "po tatusiu tzw. szwabski knedel. Ale najpierw wrażenia: Cudowny ten Julianow, cudowny, ukwiecony, zielony a przede wszystkim przecudowna cisza. Julianow ma tylko jeden feler , niestety , mianowicie - czas stanowczo zbyt szybko w nim płynie. Nie obejrzelismy się nawet a już trzeba było zostawić to wspaniałe miejsce Gutkow na tej ziemi. Fantastyczny dzień w fantastycznym towarzystwie! Do tego pogoda i pyszności grillowe - piwko i reszta. mamy nadzieję, ze bylismy grzeczni i znowu nas zaproszą! Gutek - i Twoi - dziekujemy było fantastycznie. Quote
sota36 Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Zaproszenie jest nader znow aktualne - w koncu piwko w wapiennej piwniczce zostalo tam tylko po to, by do Julianowa powrocic! Na jakis weekendzik :) My rowniez dziekujemy!!! Fakt - bylo bardzo milo, ale szybko sie skonczylo (niestety) . Quote
sota36 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Z pamietnika psa - no to zaczelismy wakacje! Nie wiem, co to jest, ale wiem jedno - Jola jest 24 godziny na dobe moja!!!!! Nie siedzi juz nad ksiazkami, nie rysuje czerwonym pisakiem jakis cyferek mowiac :"Nie uczyli sie!!! Lenie!!!" , nie wstaje o 6.00. Jest MOJA i jej sie nigdzie nie spieszy - wiec to chyba WAKACJE- faaaajny wyraz! Zaczelismy owe WAKACJE od - jak na historyka przystalo - Ogrodzienca. Zaprosilismy mojego kumpla - Jogurta (fajny "kumpel" - 2 razy go uzarlem) no i Ciocie!!! Ciocia jest fajna!!! Jak wakacje!!! Jest ladna, mila, robi mi prezenty i wiem, ze mnie kocha, tylko ten Jogurt!!! Potworne! Niestety musze sie Ciocia dzielic! Bo Jogurt jest Jej, dlatego chcialem go zjesc, ale Jola wrzeszczala, ze nie wolno! Trudno, nastepnym razem moze sie uda.... Jak sie przygladniecie, to na gorze jestem ja (!) z Darkiem, a na dole.... Ciocia..... Ach..... Potem , tzn dzis zaleglem pod parasolem - teraz juz wiem - co to WAKACJE!! WAKACJE POD ... BRIARDEM! Quote
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Wakacje pod Briardem;) no no Gutek zuch ,że nie zjadł Danonka :razz: Quote
sota36 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Alus - Danon zuch, ze nIe dal sie zjesc!!! UWAGA - W CZWARTEK - IMPRA - GUTEK KONCZY 2 (SLOWNIE - DWA) LATA!!!!! Quote
sota36 Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Daga - ło Matko - PODWOJNA IMPRA SIE SZYKUJE!!!!!!!! p.s. polecamy 2 Kace Quote
lespaa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 sota36 napisał(a):Z pamietnika psa - no to zaczelismy wakacje! Nie wiem, co to jest, ale wiem jedno - Jola jest 24 godziny na dobe moja!!!!! Nie siedzi juz nad ksiazkami, nie rysuje czerwonym pisakiem jakis cyferek mowiac :"Nie uczyli sie!!! Lenie!!!" , nie wstaje o 6.00. Jest MOJA i jej sie nigdzie nie spieszy - wiec to chyba WAKACJE- faaaajny wyraz! Zaczelismy owe WAKACJE od - jak na historyka przystalo - Ogrodzienca. Zaprosilismy mojego kumpla - Jogurta (fajny "kumpel" - 2 razy go uzarlem) no i Ciocie!!! Ciocia jest fajna!!! Jak wakacje!!! Jest ladna, mila, robi mi prezenty i wiem, ze mnie kocha, tylko ten Jogurt!!! Potworne! Niestety musze sie Ciocia dzielic! Bo Jogurt jest Jej, dlatego chcialem go zjesc, ale Jola wrzeszczala, ze nie wolno! Trudno, nastepnym razem moze sie uda.... Jak sie przygladniecie, to na gorze jestem ja (!) z Darkiem, a na dole.... Ciocia..... Ach..... Jesteś bardzo dzielnym misiem ze sie nie bales wejsc tak wysooooko ;) ciocia Cie kocha i nie martw sie o Jogurta (na marginesie on jest malutki mis i moze sie polubicie?) i absolutnie nie mozesz go jesc ! Misiu wakacje sa fajne, wiec musisz odpoczywac bo od wrzesnia znow jest szkola i znow bedziesz musial nosic tornister ;) A na urodzinki ciocia zamowila dla ciebie cala fure zabawek ;) powiedz joli ze bedzie musiala udostepnic dla nich komputerownie (oj bedzie to bol dla niej oj bedzie) :lol: Uwazaj na torty bo one lubia miec wyskakujace niespodzianki i mam nadzieje ze dziewczyny jeszcze dlugo wspominac beda imprę u Ciebie ;) Misiu kochamy Cię i Twoją rodzinkę ! Quote
DużyCP Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 tylko pozazdrościc takich wypadów !! a pamietnik psa na www - koniecznie!! pozdrowienia z Gdyni Quote
sota36 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Patka - nasz Mis spi, wiec nie przeczytal Twoich wiadomosci! Ale jak wstanie, to pewnie wywali mnie z tej mojej komputerowni! DCP - bedzie!!! Niech tylko Darek sie z tym calym "majdanem" upora! Wlasnie "Z pamietnika psa" jest pisane pod katem www. :) Quote
PIKA Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ooo Gutek bedzie mial swój blog :lol: Mnie w czwartek nie będzie to ja juz zyczę Gutkowki wszystkiego najlepszego i stu lat szczęśliwgo zycia :BIG::new-bday::tort::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: I żeby nie jadl Jogurtów bo mu moze sierść zaszkodzić :evil_lol: Quote
sota36 Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 A dziekujemy juz Pikuniu!!! A stronka sie robi, ale sa opoznienia http://republika.pl/briard_agat/ Quote
Alicja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 sota36 napisał(a):A dziekujemy juz Pikuniu!!! A stronka sie robi, ale sa opoznienia http://republika.pl/briard_agat/:mad:i to poważne opóźnienia , Jola ma wakacje i Jola się leni :evil_lol: Quote
sota36 Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Z pamietnika psa... Hmmmm - jutro Wieeelki dzien - Jola mowi, ze koncze 2 lata! Z tego co wiem, to juz kupili mi prezenty! Dostalem karke urodzinowa (moja pierwsza w zyciu) od Cioci! Ale numer!!!! Karka uroszinkowa!!! Dziekuje Wam - Jogurty!!! Co dostane? Wiem juz - otoz - przede wszystkim nowy zraszczacz - juz mi go Móje zainstalowali - oto dowod... Ło matko moja - ale zabawa!!!! I mycie podwozia - o higiene trzeba dbac! Mam nadzieje, ze nie przeziebie sobie ... siusiaka... Ale niestety, chyba Móje wyczuli moje intencje (uwaga - znow nowy wyraz) i wode zakrecili. Nie pomogly sliodkie minki, a co jak co, ale miny to ja umie strzelac!!! Lecz tym razem nie udalo sie... cdn... Quote
sota36 Posted July 5, 2006 Author Posted July 5, 2006 Cdn... Jola 2 dni temu kupila mi pilke - ladna z motylkami i biedronkami - ale no coz - bylo jedno "haps" i ...flaps... udawalem zdziwonego, ze to nie ja, ale sie nie nabrali... i cale 3.99 poszloooo..... No i na koncu jakis tam portecik Wam wstawimy i pamietajcie - JUTRO MOJE URODZINKI!!!! Niech to zyw przybiega z prezentami! Quote
Teklunia Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 czesc Gutek :) Bardzo podobaja mi sie Twoje letnie zabawy... Szczegolnie mycie podwozia ;) Jutro oczywiscie wpadam na imprezke :lol: Quote
Recommended Posts