sota36 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 mama napisał(a):I nie zajechaliście do mnie! Łobuzy! - a nie! Bo my łobuzy! Ale przelatujac przez Tychy pozdrowilismy Was - nie slyszeliscie??? Quote
sota36 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Huuuurrraaaa - wreszcie sie ruszyla - zobaczcie!!!! http://republika.pl/briard_agat :):):) Juz robimy liste przyjaciół!!!! Quote
Teklunia Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='sota36']Huuuurrraaaa - wreszcie sie ruszyla - zobaczcie!!!! http://republika.pl/briard_agat :):):) Juz robimy liste przyjaciół!!!!WOW, super ze bedziecie miec stronke :multi: i swietne zdjecie wybralas na poczatek! :) Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Joluś świetnie , ale niespodziewanka :multi::multi: Tylko co to jest to Móje:razz: Quote
sota36 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Joluś świetnie , ale niespodziewanka :multi::multi: Tylko co to jest to Móje:razz: - Alus i Wy, ktorzy odwiedzacie Gutka - prosze mi na maila wyslac to jedno - najladniejsze zdjecie Was i psiakow Waszych - dodamy do galerii Przyjaciele. Alus "Móje" to psi przypadek od "Moich" , czyli nas, ludzi Gutka - nie czytalas ksiazki pt. Puchacz"??? Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='sota36']- Alus i Wy, ktorzy odwiedzacie Gutka - prosze mi na maila wyslac to jedno - najladniejsze zdjecie Was i psiakow Waszych - dodamy do galerii Przyjaciele. Alus "Móje" to psi przypadek od "Moich" , czyli nas, ludzi Gutka - nie czytalas ksiazki pt. Puchacz"???:oops:stydam ...nie czytałam :p a w fotkach poszperam albo se nowom cyknem :p;) Quote
sota36 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:stydam ...nie czytałam :p a w fotkach poszperam albo se nowom cyknem :p;) - ksiazek warto przeczytac, a i fotki se cyknij, takie fajne - cala kupa!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 jaaaacieeee ja sie juz doczekac nie moge po takiej zapowiedzi ze zdjeciem, ale bedzie fajowooooo :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='sota36']- ksiazek warto przeczytac, a i fotki se cyknij, takie fajne - cala kupa!!!tylko mnie jeszcze autora podaj może :razz: Quote
sota36 Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']tylko mnie jeszcze autora podaj może :razz: Jakis Kirchmayer czy cosik??? Doladnie nie pamietam, jutro zapytam w pracy. Quote
Alicja Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='sota36']Jakis Kirchmayer czy cosik??? Doladnie nie pamietam, jutro zapytam w pracy.:psuper , bo w wakacje będe uskuteczniać czytanie :p Quote
sota36 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Polska - bialo - czerwoni! Polska - bialo - czerwoni!!!" My jestesmy gotowi!!! Quote
Teklunia Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='sota36']Polska - bialo - czerwoni! Polska - bialo - czerwoni!!!" My jestesmy gotowi!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: Guciu, dzieki ze mi przypomniales! Mam taka sama flage i zaraz pojde ja wywiesic na balkonie :) Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Jolus fotki w temacie ,,MÓJ ŚWIAT '' mi się nie otwierają :shake: a fotki posłać w jakim rozmiarze:razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Jolus fotki w temacie ,,MÓJ ŚWIAT '' mi się nie otwierają :shake: no ja tez sie przylazłam pozalic ze i mnie sie nie otierają :-( Quote
sota36 Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Mojego swiata narazie nie ma - taki maly bubelek. Narazie jest tylko o bracie Gucia - reszta, tzn. kolejna czesc - w weekend - ale sie baaaardzo cieszymy, ze czekacie i zaagladacie - kochamy Was!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 sota36 napisał(a):kochamy Was!!! no ja myśle :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='sota36']Mojego swiata narazie nie ma - taki maly bubelek. Narazie jest tylko o bracie Gucia - reszta, tzn. kolejna czesc - w weekend - ale sie baaaardzo cieszymy, ze czekacie i zaagladacie - kochamy Was!!!:multi::multi::multi:z wzajemnością :p Quote
sota36 Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Z pamietnika Pana Psa... No i wtopa - jak mozna taki mecz przegrac! Szkoda, ze ten Janas (Jola mowi, ze to TRENER - hihihi, ale zaraz dodaje slowo "cienias", nie wiem co to znaczy???) do kadry mnie nie powolalal - Móje mowia, ze dobrze stoje na bramce, cokolwiek to oznacza... Bylo mopowisko dzis, hmmm no nie powiem PT mam w kieszeni, ale potem zaczela sie sesja (nawet chcialem zwiac, ale mojej Joli tego nie zrobie). Oto efekt - przystojniak ze mnie!!!! P.s. a czy zauwazyliscie, ze ta moja Jola lubi drzewa i konary??? Quote
Teklunia Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='sota36'] moje pieknosci :loveu::loveu: i do tego wyksztalcone :lol: Quote
jo-jo Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='sota36'] P.s. a czy zauwazyliscie, ze ta moja Jola lubi drzewa i konary??? Witaj Sota :multi: Wida że Pan Pis bardzo lubii pozować :loveu: Quote
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :multi:ale Joluś zaszalałaś ;) świetne zdjęcia Quote
sota36 Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Z pamietnika psa... Dzis jest cudowny dzien! Zapachnialo wakacjami, to moje drugie juz wakacje z Jola - ona tez juz sie ich doczekac nie moze, bo coraz czesciej mowi, ze te dzieci pozabija... :crazyeye: Ale tak na serio, to ona jest lagodna, czasem sie tylko wkurza. Ale wracajac do meritum (znoe umie nowe slowo!!!).No wiec pojechalismy na dzialke - trenowac! Jak ja lubie pilke nozna, ale nie tak tylko ogladac w telewizorni, tylko kopac, biegac, stac na bramce (bronie lepiej niz ten..., jak mu tam..., no... Puszczak) . A kiedy Moi mi ja kopa to jestem w siodnym niebie!!! Dobrze, ze mnie Janas nie zna, bo by mnie wlaczyl do druzyny! Jak zlapie, to nielatwo mi ja zabrac!!!! Tylko trudno mi siezdecydowac - pilka czy kij??? Potem Darek gdzies wsiakl, no to ja postanowilem czekac... Przyszedl - zaczalem sie cieszyc wykonujac jakis dziwaczny taniec Uszy tylko furtaly!!!! Quote
Recommended Posts