bigos Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 [quote name='sota36'] "Dmuchawce, latawce, wiatr... daleko z betonu swiat..." Ale śliczny:loveu::loveu::loveu: A propos : mój szefuncio ma takiego owczarka;) Quote
PIKA Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 http://img227.imageshack.us/img227/1299/dsc036202md.jpg jaki fryz :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: jola co to ciebie tak ostatnio mało?mature zdajesz?:cool3: Quote
anushka Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 sota36 napisał(a):Nie - ja jestem wierna swojemy fryzjerowi Tomkowi, a Gutek wierny jest swojej fryzjerce, czyli mnie :) Czyzbym miala klona na "tauzenie"???? to może zbieg okoliczności ...:shake: bo kuzynka mi mówiła,że przychodzi do niej Pani z briardem Guciem ;) ,Gutek czeka na Panią-a Pani się fryzjeruje :cool3: no i tak pomyślalam,że może to o ciebie chodziło..bo masz Gutka Briardzika :lol: wybacz..:oops: Quote
Mi. Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 biedny pies:diabloti: dmuchają na niego dmuchawce:evil_lol: :lol: :eviltong: :p :p :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted May 23, 2006 Author Posted May 23, 2006 Ania-k napisał(a):to może zbieg okoliczności ...:shake: bo kuzynka mi mówiła,że przychodzi do niej Pani z briardem Guciem ;) ,Gutek czeka na Panią-a Pani się fryzjeruje :cool3: no i tak pomyślalam,że może to o ciebie chodziło..bo masz Gutka Briardzika :lol: wybacz..:oops: - nie ma co wybaczac! A wiem, o jakiego briarda chodzi! To Gunar z Psarskiego Silola, zwany tez Guciem - znamy sie z widzenia, a raczej ze spacewrow po WPK i W :):):) Pozdrow kuzynke!! Quote
Alicja Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 :mad::mad::mad:ciocia Jola dlaczego nie odwiedzasz Ozzulkowej galerii .... atak wogóle jak wam idzie szkolenie ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 jola czytałam wiesci w galerii ozzulka :-o :-o :-o suuupersame nowoscie u was :lol: Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 A teraz cieszcie oko - prawda, ze zdjecia mi sie udaly??? Rano postanowilem znow zamordowac kurczaka Potem bylo sniadanko - czyli tzw. "zebrzace oczy", ale Jola sie nie zlamala.... Ech.... Potem poszedlem na spacer, na sesje foto do National Geographic Zaczelo sie fajnie - wesolo.... ale potem... to juz ciezka praca modela.... Nie? Byly komendy "stoooooj", ale jak tu stac, skoro tyle ciekawych rzeczy sie wokol dzieje? Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Cdn. Zaprowadzila mnie w jakies zolte kwiatki i gadala cos o kontrasie z moja sierscia. No dobra - niech ma! Jeju, jaki ja mam wieli leb!!!! Mowila, ze to jakies tam "kaczence", ok - mawet smaczne! Choc wole inny drob!!! No wiec udawalem zainteresowanie, a ona sie zachwycala, ze niby jaki to ja madry jestem!!! Tylko czemu do mnie mowi czasem"glabie"??? Potem byla w tych kaczencach zabawa "Gdzie jest briard?" To sie chowalem, jak ten glab... Potem znow jakis "portrecik" ...? Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Cdn. ...i znow, ale w sumie to tak patrze na te zdjecia i mysle, ze jestem przystojny! Sesja trwala i trwala, przynajmniej mnie sie dluzylo i probowalem nawiac, ale Jola nie pozwolila :( Jak posąg... Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Cdn. W nagrode za cierpliwosc w trakcie sesji porzucala mi patyk - jak ja to lubie!!!! A na koniec to juz mialem dosc ... Czego Ty ode mnie chcesz???? Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='sota36'] hahaha :D jaki rozczochraniec :lol: to wyglada na zbrodnię w afekcie ;) [quote name='sota36'] gdzie jest Gutek? :hmmmm: Quote
mama Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 kapitalne zdjęcia w kaczeńcach Gutek jest boski na kłodach- składa hołd Macho super, super Quote
Alicja Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 :multi::multi::multi: no super byliście u koników;) A teraz ściągawka z przyrody :pGuciu to żółte walące po gałach to jaskry:evil_lol::evil_lol::evil_lol:inaczej bolioczka;) No a to już mistrzostwo świata :multi::multi::multi: Joluś posłałam wiadomość na gg Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Alus - ni mom!!!! Do Cioci Ali - a ja myslalem - wiesz lubie drob, ze to kaczence, a nie jaskry, od ktorych dostane jaskry! Ale i tak Cie Ciociu kocham. Twoj Gucio. Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='sota36'] siupel Gucio :loveu: a jaki dumny, ze mu siei szczyt udalo zdobyc :lol: Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Musze Ci powiedziec Tekluniu, ze ja z tych fotek (na pniu i w tych zoltych kwiatkach, co Ala mowii, ze to nie kaczence :) ) jestem dumna!! Quote
Teklunia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 sota36 napisał(a):Musze Ci powiedziec Tekluniu, ze ja z tych fotek (na pniu i w tych zoltych kwiatkach, co Ala mowii, ze to nie kaczence :) ) jestem dumna!!i slusznie! swietne sa :) Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 I jeszcze pare z udanej dzisiejszej sesji - zdjecie z serii "Gdzie jest briard?" Dalej sie chowam - nikt mnie nie widzi! Hmmm - gdzie ona teraz jest??? Zwiała??? Quote
anushka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 boshe jaki on piękny,wyczesany...śliczny Joluś :Rose: wiem,ze mieliście dzisiaj sporo cwietów ale te masz specjalnie za pracę nad jego wyglądem :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Aniu - on nie byl wyszesany! To wiatr zrobil swoje!!! Quote
sota36 Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Gabryjella napisał(a):Gutek cudny :loveu: A opisy :grin: :grin: :grin: odrazu mi się humor poprawił:lol: - dziekujemy i bardzo nam milo, ze choc troszke jestesmy sprawcami Twego polepszenia nastroju! Quote
madzia20sosnowiec Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 dostojenstwo w kazdej klasie jak na briardka przystało :loveu: Quote
Recommended Posts