Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']
"Dmuchawce, latawce, wiatr... daleko z betonu swiat..."

Ale śliczny:loveu::loveu::loveu:

A propos : mój szefuncio ma takiego owczarka;)

Posted

sota36 napisał(a):
Nie - ja jestem wierna swojemy fryzjerowi Tomkowi, a Gutek wierny jest swojej fryzjerce, czyli mnie :) Czyzbym miala klona na "tauzenie"????

to może zbieg okoliczności ...:shake: bo kuzynka mi mówiła,że przychodzi do niej Pani z briardem Guciem ;) ,Gutek czeka na Panią-a Pani się fryzjeruje :cool3: no i tak pomyślalam,że może to o ciebie chodziło..bo masz Gutka Briardzika :lol: wybacz..:oops:

Posted

biedny pies:diabloti: dmuchają na niego dmuchawce:evil_lol: :lol: :eviltong: :p :p
:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Ania-k napisał(a):
to może zbieg okoliczności ...:shake: bo kuzynka mi mówiła,że przychodzi do niej Pani z briardem Guciem ;) ,Gutek czeka na Panią-a Pani się fryzjeruje :cool3: no i tak pomyślalam,że może to o ciebie chodziło..bo masz Gutka Briardzika :lol: wybacz..:oops:
- nie ma co wybaczac! A wiem, o jakiego briarda chodzi! To Gunar z Psarskiego Silola, zwany tez Guciem - znamy sie z widzenia, a raczej ze spacewrow po WPK i W :):):) Pozdrow kuzynke!!

Posted

A teraz cieszcie oko - prawda, ze zdjecia mi sie udaly???
Rano postanowilem znow zamordowac kurczaka

Potem bylo sniadanko - czyli tzw. "zebrzace oczy", ale Jola sie nie zlamala.... Ech....

Potem poszedlem na spacer, na sesje foto do National Geographic
Zaczelo sie fajnie - wesolo....

ale potem... to juz ciezka praca modela....

Nie? Byly komendy "stoooooj", ale jak tu stac, skoro tyle ciekawych rzeczy sie wokol dzieje?

Posted

Cdn.
Zaprowadzila mnie w jakies zolte kwiatki i gadala cos o kontrasie z moja sierscia. No dobra - niech ma! Jeju, jaki ja mam wieli leb!!!!

Mowila, ze to jakies tam "kaczence", ok - mawet smaczne! Choc wole inny drob!!!

No wiec udawalem zainteresowanie, a ona sie zachwycala, ze niby jaki to ja madry jestem!!! Tylko czemu do mnie mowi czasem"glabie"???

Potem byla w tych kaczencach zabawa "Gdzie jest briard?" To sie chowalem, jak ten glab...

Potem znow jakis "portrecik" ...?

Posted

Cdn.
...i znow, ale w sumie to tak patrze na te zdjecia i mysle, ze jestem przystojny!

Sesja trwala i trwala, przynajmniej mnie sie dluzylo i probowalem nawiac, ale Jola nie pozwolila :(

Jak posąg...

Posted

Cdn.

W nagrode za cierpliwosc w trakcie sesji porzucala mi patyk - jak ja to lubie!!!!

A na koniec to juz mialem dosc ...
Czego Ty ode mnie chcesz????

Posted

:multi::multi::multi:
no super
byliście u koników;)
A teraz ściągawka z przyrody :pGuciu to żółte walące po gałach to jaskry:evil_lol::evil_lol::evil_lol:inaczej bolioczka;)
No a to już mistrzostwo świata :multi::multi::multi:

Joluś posłałam wiadomość na gg

Posted

Alus - ni mom!!!!
Do Cioci Ali - a ja myslalem - wiesz lubie drob, ze to kaczence, a nie jaskry, od ktorych dostane jaskry! Ale i tak Cie Ciociu kocham. Twoj Gucio.

Posted

sota36 napisał(a):
Musze Ci powiedziec Tekluniu, ze ja z tych fotek (na pniu i w tych zoltych kwiatkach, co Ala mowii, ze to nie kaczence :) ) jestem dumna!!
i slusznie!
swietne sa :)

Posted

I jeszcze pare z udanej dzisiejszej sesji
- zdjecie z serii "Gdzie jest briard?"

Dalej sie chowam - nikt mnie nie widzi!

Hmmm - gdzie ona teraz jest???

Zwiała???

Posted

boshe jaki on piękny,wyczesany...śliczny Joluś :Rose: wiem,ze mieliście dzisiaj sporo cwietów ale te masz specjalnie za pracę nad jego wyglądem :loveu: :loveu:

Posted

Gabryjella napisał(a):
Gutek cudny :loveu:
A opisy :grin: :grin: :grin: odrazu mi się humor poprawił:lol:
- dziekujemy i bardzo nam milo, ze choc troszke jestesmy sprawcami Twego polepszenia nastroju!