Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekluniu - na szkolenie przyjezdzja z Wadowic, z Zywca, z Opola, z Zawiercia, z Sosnowca, to juz rzut beretem (moherowym) i do Wawki :)
Madziu - nie ma psow glupich, sa tylko "leniwi" opiekunowie, ktrzym sie nie chce zjechac na mopowisko, a mieszkaja niedaleko, no ale Ci sa wytlumaczeni przez maturki!!!

Posted

Racja, madzia zbieraj się i przyjeżdżaj
Masz chęci i to jest najważniejsze
a głupich psów nie ma
z Sosnowca dojeżdża dupeństwo 3,5 miesięczne
Przyjedź zapraszamy:multi:

Posted

sota36 napisał(a):
Madziu - nie ma psow glupich, sa tylko "leniwi" opiekunowie, ktrzym sie nie chce zjechac na mopowisko, a mieszkaja niedaleko, no ale Ci sa wytlumaczeni przez maturki!!!

hahaha juz myślałam ,ze to jaka aluzja do mnie :eviltong: ahhaha, po maturce na 30 jestesmy umówieni z gajkiem na sterylke, ale fajnie by było wpasc i poznac troche kudłatego towarzycha :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']aaa no własnie dawno spotklania nie było :cool3:

hehe jak sobie pomysle o ostatnim spotkanku to jedyne co mi przychodzi na mysl, zeby powiedziec to : biedny oskar :evil_lol: :evil_lol: ale twardy facet z niego, nie tak łatwo sie poddaje :eviltong:

Gutek pewnie pobawi sie w fryzjera-styliste i postawi Oskarkowi wszytskie włosy na jezyka :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']Daga - wlasnie wrocilismy - lista obecnosci zostala na owych polach podpisana jak codzien :)

To my tam kiedys w odwiedzinki podjedziemy :lol: ale wczesniej damy znac :razz: Bede wołała z balkonu, moze uslyszysz :evil_lol:

Posted

Och dlugo nas nie bylo - przepraszamy i zapraszmy na porcje zdjec
Wrocilismy z wiesowania - od razu widac, ze Gutek szczeliwy:

"Dmuchawce, latawce, wiatr... daleko z betonu swiat..."

Posted

CDN - potem Jola probowala mnie wyczesac z dredow, nasiaonek, trawy i innych tak dzikich roslin - nic nie widze, nic nie widze! Gdzie moja spineczka?!?!

Posted

ale tam u Was cudnie!!!
Dlaczego ja jestem taka zazdrosna w dobrym zazdrości znaczeniu!
Ja też i mój czarnuch się widzimy na tych zdjęciach!

Posted

[quote name='sota36']Ala - ło cholera - cos ostatnio ja modowi podpadam... ale za toTy masz sliczne rameczki!!!;)jak przyjedziesz to cię nauczę takie robić :płatwizna / potem ci napiszę jak ;)/

Posted

u mnie też mieszka taki mopik :multi: a wogóle to ja chciałam z innej beczki Sota...czy ty aby z Gutkiem nie chodzisz do fryzjera na 1000-lecie??:cool3: w K-cach ??

Posted

[quote name='Ania-k']u mnie też mieszka taki mopik :multi: a wogóle to ja chciałam z innej beczki Sota...czy ty aby z Gutkiem nie chodzisz do fryzjera na 1000-lecie??:cool3: w K-cach ?? Tak? No tak podejrzewalam ze zdjecia :) Aniu nie chodze do fryzjera, sama kupilam kosmetyki, szczoty, no i do roboty!!!

Posted

Joluś nie chodziło mi o to czy Gutka "fryzjerujesz" tylko czy ty przypadkiem nie chodzisz tam do fryzjera razem z psem :cool3: czyli Gutek towarzyszy swojej Pańci :lol: