Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj Sylwia - aales mi zadala cwieka - i jeden i drugi mi sie podoba!!! Wielkie dzieki!!!! Teraz musze do pracy isc, na spokojnie przemysle, ktory wybrac, no i wieczorkiem sprobuje go juz wstawic. Dzieki raz jeszcze - zebys widziala jak mi sie geba smieje!!!!!!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Oj Sylwia - aales mi zadala cwieka - i jeden i drugi mi sie podoba!!! Wielkie dzieki!!!! Teraz musze do pracy isc, na spokojnie przemysle, ktory wybrac, no i wieczorkiem sprobuje go juz wstawic. Dzieki raz jeszcze - zebys widziala jak mi sie geba smieje!!!!!!!!!

Nie ma sprawy :) Miło mi :)

Posted

haha, Gutek preferuje całe drzewka ...:evil_lol: kurczak poszedł w odstawkę ;)

Jolus , oba banerki sliczne , ale ja osobiście wybrałabym drugi...:loveu::loveu::loveu:

Posted

haha, ale dylemat masz ;), możesz zapodawać banerki na przemian ...;)

nie da sie ukryc , Sywia oba ślicznie zrobiła :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sylwiaskalska']To jeszcze takie cosik ;)

Sylwia, no teraz to pewnie rozłożyłaś Jolę :evil_lol: oj , nagłówkuje się zanim wybierze ...:loveu:

ja w dalszym ciągu stawiam na drugi :loveu:

Posted

Alka napisał(a):
Sylwia, no teraz to pewnie rozłożyłaś Jolę :evil_lol: oj , nagłówkuje się zanim wybierze ...:loveu:

ja w dalszym ciągu stawiam na drugi :loveu:

Mi sie też drugi najbardziej podoba :)

Posted

No i postanowilismy!!! Myslelismy, myslelismy i damy na maj ten pierwszy, na czerwiec - ten drugi, na lipiec - ten trzeci i tak w kolko! Jeszcze teraz musze posiedziec nad ich wklejeniem - Bozesz Ty moj....

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']YES YES YES ...........banerek na swoim miejscu :multi::multi::multi: - I TO DZIEKI KOMU??? DZIEKI WSZYSTKOW WIEDZACEJ ALI R!!!!!!

Posted

Oj wiele sie dzila!! I dobrego i zlego, ale teraz juz mysle, ze znow pojdzie wszystko powoli do przodu. Alu - zyjemy!!!
Jak wiecie, a moze i nie chodzimy znow na szkolenie - tzw. chorzowskie mopowisko, czyli na zlot briadow. W sumie plus minus jest ich - ale sie to rozroslo - okolo 10. Szkolimy sie, gadamy, smiejemy, jest fajnie!!! Jeli ktos ma briarda i ochote - prosimy o dolaczenie!
oto kilka zdjec z tamtego tygodnia. Zaczne od mojego ulubionego, ktore wykonal Tomek od Aeiveny Karhu Czarny Niedzwiadek -jak ja bym chciala takie zdjecia robic!!!