Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzien nie bedzie mily - mnostwo roboty - jutro hospitacje szefa, i szczerze mowiac, mam obawy, bo nie wiem, co mozna sie po nim sodziewac, na yle go nie znam. Wiec dzis musze te lekcje raz jeszcze przejzec, ale stresik - jest :)
Poza tym w sobote znow sadzimy drzewa, to super praca! Zostanie cos po nas. Aha - i jutro zna doszczepianie Gutka do wetka, dostaje ostatnia dawke szczepionki na podniesienie systemu immunologicznego. To tyle...

Posted

Z pamietnika psa...
No i po weekendzie :( Bylismy na wsi - zabrali mnie !!!
Bylismy w moim kochanym Julianowie, moja Jola tez go kocha, o Darku juz nie wspomne, a ja??? Coz - w koncu ze mnie pastuch i wiesniak, no i kiedy Panstwo pakuja graty, mordzia mi sie smieje!!! Co widac! Upsss tu widac nawet moje krzywe zeby....

Och jak mi tam dobrze - pogram w pilke, Jola albo Darek udaja, ze sa w tym dobrzy - hihihi, ale wiadomo - pilka - MOJA!!!
MOJA!!!! Szczekam, ze moja, a co - nie widac...????

Jola z Darkiem pojechali do Naszego Julianowa, by sadzic jakies krzaki - oni mowia o nich "drzewa :0 - bedziemy mieli cos do olewania - hihihi. Dzielnie pomagalem w karczowaniu starych tych duzych , zielonych, nosilem do ogniska! Tylko mi uchole furtaly....

Posted

Cd psiego pamietnika...
No i to ognisko! Jej - jakie cudne!!!1

A potem kazali mi skakac przz te drzewa, co je Darek pila potraktowal - fajna sprawa - Jola mowila "przeszkoda, przeszkoda" - czy ona mysli, ze jestem jakis glab i przez drzewa nie umie skakac???? Skakalem - nawet bez namowy, ale w sumie - za skok dawala ciasteczka - wiec niech sie kobieta cieszy, ze mnie czegos naumiala!!!

Posted

Cd psiego pamietnika...
Ale powiem Wam- jestem w Julianowie - SZCZESLIWY!!! I czesto "wietrze sadelko", jak mowi moja Jola.

Darkowi tez jest tam dobrze - bawi sie ze mna - tylko zemu Jola zrobila zdjecia jakbym mial pomalowane szminka usta?? I to zolte???

Posted

Cdn. - A potem byl ,jak to ludzie mowia - grill - ten cudowny aromat!!!! Ale Jola mowila, ze mnie nie wolno, bo watroba, trzustka - w zamian dostalem psie ciasteczka - ok - nie ma zle - ale mowie Wam - ten zapach....

Och - musialem obejsc sie smakiem, ale Moi obiecali, ze w jakis dlugi weend (za tydzien0 maja znow mnie zabra - moze wtedy mi sie poszczesci i zalapie sie nie tylko na moj Julianow, ale i na grilla???

Posted

Są psy które chętnie w piłkę też i też wspaniale skaczą przez przeszkody i lubią zapach grilla----nie sadzą krzaków,a są pańcie co najbardziej z kiełbasek na grillu lubią dog in the fog
;)

Posted

[quote name='mama']Są psy które chętnie w piłkę też i też wspaniale skaczą przez przeszkody i lubią zapach grilla----nie sadzą krzaków,a są pańcie co najbardziej z kiełbasek na grillu lubią dog in the fog
;) - i te pancie od tego 'doga" to ja znam :):):) i se chwale!!!

Posted

ja sobie i chwalę i cenię!!!
a doga to chętnie.... po pracy w ten upał
przepiękne zdjęcia Gutosława
przepięknie prezentuje ten diabelski włos!!!
przepięknie!!!
cmok w nos prawie ze skóry

Posted

ten opis ma swoja historię
Pewna pani widząc briarda krzyknęła zachwycona
"...ojej on ma nos prawie ze skóry!..."

a poza tym nie znasz jeszcze ostatniego zdarzenia Hebana

jedziemy na szkolenie, wsiadamy w tramwaj na rondzie, Heban w swoim "małym" kagańcu rozłożył się elegancko na podłodze. Przystanek dalej wsiadło dwóch baaaardzo rosłych facetów. Takie miśki prawdziwe. Jeden do drugiego -Ty patrz jakie bydlę! A drugi zwraca sie do mnie -proszę pani czy on mnie zje?
A ja na to - nie , on baraniny nie jada!
tramwaj w śmiech
a Misiek:
Proszę bilety do kontroli!!
Ale nas nie da sie na to złapać!:lol:

Posted

haha, ale patyczek, :loveu: wiekszego nie mógł znależć ?:evil_lol:

Widac ,że Gutek szczęśliwy , szaleje aż milo popatrzec ...:loveu::loveu::loveu:

Posted

hahaha no jak tak mozna ludzi maltretować? :shake:

hahaha Axel też tak przytrzymuje piłkę.. hihih oj trzeba by zrobić jakieś wspólne zdjątko w tym stylu - Gutek z wieeelka piiłką i yorasek z maleńką :eviltong: