Agga Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 O mamciu ale paszcza:cool3: Aż strach sie bać:diabloti: Quote
Teklunia Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 sota36 napisał(a):Madzia - Ty nie prowokuj!!! Zobacz jaki to jamochlon!!! łaaaa!! ratunku!!! paszcza potwora!!! Quote
Alicja Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :placz: ale mnie nastraszyłaś :angryy: czy ten KTÓŚ :cool3: zsiamał Gutka :crazyeye: Quote
sota36 Posted April 19, 2006 Author Posted April 19, 2006 Nie Alus - to paszcza Paszczaka - czyli osobisty ryjek Gutoslawa :) Quote
madzia20sosnowiec Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 czesc czesc co tam u was moje kudłatki :eviltong: miłego dnia :buzi: Quote
sota36 Posted April 20, 2006 Author Posted April 20, 2006 Dzien nie bedzie mily - mnostwo roboty - jutro hospitacje szefa, i szczerze mowiac, mam obawy, bo nie wiem, co mozna sie po nim sodziewac, na yle go nie znam. Wiec dzis musze te lekcje raz jeszcze przejzec, ale stresik - jest :) Poza tym w sobote znow sadzimy drzewa, to super praca! Zostanie cos po nas. Aha - i jutro zna doszczepianie Gutka do wetka, dostaje ostatnia dawke szczepionki na podniesienie systemu immunologicznego. To tyle... Quote
sota36 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Z pamietnika psa... No i po weekendzie :( Bylismy na wsi - zabrali mnie !!! Bylismy w moim kochanym Julianowie, moja Jola tez go kocha, o Darku juz nie wspomne, a ja??? Coz - w koncu ze mnie pastuch i wiesniak, no i kiedy Panstwo pakuja graty, mordzia mi sie smieje!!! Co widac! Upsss tu widac nawet moje krzywe zeby.... Och jak mi tam dobrze - pogram w pilke, Jola albo Darek udaja, ze sa w tym dobrzy - hihihi, ale wiadomo - pilka - MOJA!!! MOJA!!!! Szczekam, ze moja, a co - nie widac...???? Jola z Darkiem pojechali do Naszego Julianowa, by sadzic jakies krzaki - oni mowia o nich "drzewa :0 - bedziemy mieli cos do olewania - hihihi. Dzielnie pomagalem w karczowaniu starych tych duzych , zielonych, nosilem do ogniska! Tylko mi uchole furtaly.... Quote
sota36 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Cd psiego pamietnika... No i to ognisko! Jej - jakie cudne!!!1 A potem kazali mi skakac przz te drzewa, co je Darek pila potraktowal - fajna sprawa - Jola mowila "przeszkoda, przeszkoda" - czy ona mysli, ze jestem jakis glab i przez drzewa nie umie skakac???? Skakalem - nawet bez namowy, ale w sumie - za skok dawala ciasteczka - wiec niech sie kobieta cieszy, ze mnie czegos naumiala!!! Quote
sota36 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Cd psiego pamietnika... Ale powiem Wam- jestem w Julianowie - SZCZESLIWY!!! I czesto "wietrze sadelko", jak mowi moja Jola. Darkowi tez jest tam dobrze - bawi sie ze mna - tylko zemu Jola zrobila zdjecia jakbym mial pomalowane szminka usta?? I to zolte??? Quote
sota36 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Cdn. - A potem byl ,jak to ludzie mowia - grill - ten cudowny aromat!!!! Ale Jola mowila, ze mnie nie wolno, bo watroba, trzustka - w zamian dostalem psie ciasteczka - ok - nie ma zle - ale mowie Wam - ten zapach.... Och - musialem obejsc sie smakiem, ale Moi obiecali, ze w jakis dlugi weend (za tydzien0 maja znow mnie zabra - moze wtedy mi sie poszczesci i zalapie sie nie tylko na moj Julianow, ale i na grilla??? Quote
Alicja Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:zajedwabista foteczka :multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='sota36'] ahhh to psie szalenstwo :loveu: jola czy twój pastuch biega za ptakami po okolicy, czy tylko moj jest taki porypany haha :cool3: Quote
sota36 Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Jak go nie pilnuje to biega... jak stoje na strazy to nie! Quote
Teklunia Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 [quote name='sota36'] hihihi :D jakie cudo rozpedzone :multi: Quote
mama Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Są psy które chętnie w piłkę też i też wspaniale skaczą przez przeszkody i lubią zapach grilla----nie sadzą krzaków,a są pańcie co najbardziej z kiełbasek na grillu lubią dog in the fog ;) Quote
sota36 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 [quote name='mama']Są psy które chętnie w piłkę też i też wspaniale skaczą przez przeszkody i lubią zapach grilla----nie sadzą krzaków,a są pańcie co najbardziej z kiełbasek na grillu lubią dog in the fog ;) - i te pancie od tego 'doga" to ja znam :):):) i se chwale!!! Quote
mama Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ja sobie i chwalę i cenię!!! a doga to chętnie.... po pracy w ten upał przepiękne zdjęcia Gutosława przepięknie prezentuje ten diabelski włos!!! przepięknie!!! cmok w nos prawie ze skóry Quote
sota36 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Cmokam, cmokam - ale Elu wiesz - kiedy zaczelam czytac o briardach na sronie Pani S. , to wlasnie bardzo spodobal mi sie Twoj opis o Hebanie! Quote
mama Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ten opis ma swoja historię Pewna pani widząc briarda krzyknęła zachwycona "...ojej on ma nos prawie ze skóry!..." a poza tym nie znasz jeszcze ostatniego zdarzenia Hebana jedziemy na szkolenie, wsiadamy w tramwaj na rondzie, Heban w swoim "małym" kagańcu rozłożył się elegancko na podłodze. Przystanek dalej wsiadło dwóch baaaardzo rosłych facetów. Takie miśki prawdziwe. Jeden do drugiego -Ty patrz jakie bydlę! A drugi zwraca sie do mnie -proszę pani czy on mnie zje? A ja na to - nie , on baraniny nie jada! tramwaj w śmiech a Misiek: Proszę bilety do kontroli!! Ale nas nie da sie na to złapać!:lol: Quote
Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 haha, ale patyczek, :loveu: wiekszego nie mógł znależć ?:evil_lol: Widac ,że Gutek szczęśliwy , szaleje aż milo popatrzec ...:loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Elu - brawo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Alu - za wieksze tez sie lapal!!!!!!!! Quote
mama Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 Jola! Powaliło mnie zdjęcie jamochłona! Aż majtki widać! Bomba- zdjęcie sezonu grillowego! Quote
sota36 Posted April 26, 2006 Author Posted April 26, 2006 Dzieki- mnie sie tez podoba jamochlon! A ten grill to specjalnie dla ogladaczy na podraznienie kubkow smakowych!!! Quote
Gosiek Posted April 26, 2006 Posted April 26, 2006 hahaha no jak tak mozna ludzi maltretować? :shake: hahaha Axel też tak przytrzymuje piłkę.. hihih oj trzeba by zrobić jakieś wspólne zdjątko w tym stylu - Gutek z wieeelka piiłką i yorasek z maleńką :eviltong: Quote
Recommended Posts