Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
O cholercia :crazyeye: :crazyeye:
skąd mi się wziął "ogórek":hmmmm: :hmmmm: skoro myslałam o "ogródku" :evil_lol:
- a mnie sie nie pytaj!!! Ale przed matura wszystko mozliwe, zeby tylko takiego "babola" tam nie strzelic ;)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
O cholercia :crazyeye: :crazyeye:
skąd mi się wziął "ogórek":hmmmm: :hmmmm: skoro myslałam o "ogródku" :evil_lol:
hahahaha Daga - to wpływ rozmówek z Piotrkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Gutek ma cudny włos. gratuluję Jolu takich błyszczących i gładkich rezultatów :klacz::thumbs:

Posted

Witajcie w Wielkanoc - przede wszystkim serdeczne swiateczne zyczenia dla odwiedzajacych nasza galerie!!!!!
Oto fotograficzny skrocik swiatek- niestety szybko sie konczacych:
- wizyta u kumpla, z ktorym sie troche pogniewalem...

W swieta Jola mowila, ze trzeba jesc kabanosy - czy ja wiem, czy one sa takie dobre???

Rano wstalem taki nie - ten - tego, troche zmulony....

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:oj toście jednak zaliczyli i wizytkę rodzinną i wieś :p
- tak Alus, doslownie "zaliczylismy" - 5 godzin i tyle, ale w wekend to nadrobimy, bo bedziemy wycinac i sadzic drzewa - takie sa plany, ma byc sliczna pogoda, wiec bedzie i grill i piffko :):) Tylko co na to drzewa????

Posted

Dzis Jla ma jeszcze ferie- jutro musi do pracy :( zabrala mnie na dzilake, bo z Darkiem kupli jakies drzewka - ja tam sie na tym nie znam, ale bedize co sikac!!! Przyznam sie,ze nadzialce dopkanlem ... hmmm... morderstwa...na dzace - w koncu skrecilem jej leb!
Jeszcze zyje! Ale juz niedlugo!
Tu podchodze do mordestwa... Ja to taki swiety nie jestem!

Zalatwilem ja! Oszczedze Wam tego widoku - jedno jest pewne - niejeden kaczor tego uscisku nie przezylby - o pardo (jak na Franuza przystalo ) - niejedna kaczka!

Umarl krol, niech zyje krol!!! Czyzby znow wybory?!?!?!
Hihihi

Posted

CDN.
Sukces i zadowolona mina mordercy - dokladnie widac, ze kaczka (- or) staracila (- l) glowe - uciac leb tej hydrze!!!! Jezu - zamkna mnie!!!!

Trzeba dla niepoznaki pozgrywac swietego
Moze mnie nie wsadza? Jak mozna do ciupy wsadzac taka slodka mordzie (czytaj - moja mordzie) ???

Posted

sota36 napisał(a):

Zalatwilem ja! Oszczedze Wam tego widoku - jedno jest pewne - niejeden kaczor tego uscisku nie przezylby - o pardo (jak na Franuza przystalo ) - niejedna kaczka!

Umarl krol, niech zyje krol!!! Czyzby znow wybory?!?!?!
Hihihi

jakbym mnie taki pies "zamordował" to sama przyjemnośc :evil_lol:

Posted

Madziu - boj sie Bopga!! Szkoda Ciebie na takie morderstwo - przypatrz sie dobrze, jak on sie potem z tego cieszy! A propos - bez urazy - ma takie rozerwanie trzeba saobie zaluzyc! Trzeba byc nie tylko "blizniakiem", ale i pierwszym preziem! A zasluga to watpliwa!