Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a te OGÓRKI to z giełdy :roflt::roflt::roflt: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 O cholercia :crazyeye: :crazyeye: skąd mi się wziął "ogórek":hmmmm: :hmmmm: skoro myslałam o "ogródku" :evil_lol: Quote
sota36 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):O cholercia :crazyeye: :crazyeye: skąd mi się wziął "ogórek":hmmmm: :hmmmm: skoro myslałam o "ogródku" :evil_lol:- a mnie sie nie pytaj!!! Ale przed matura wszystko mozliwe, zeby tylko takiego "babola" tam nie strzelic ;) Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):O cholercia :crazyeye: :crazyeye: skąd mi się wziął "ogórek":hmmmm: :hmmmm: skoro myslałam o "ogródku" :evil_lol: hahahaha Daga - to wpływ rozmówek z Piotrkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Gutek ma cudny włos. gratuluję Jolu takich błyszczących i gładkich rezultatów :klacz::thumbs: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha Daga - to wpływ rozmówek z Piotrkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no chyba tak :eviltong: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no chyba tak :eviltong: hahahaha oj szalona dziewczyno :cool1::p Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Gosiek napisał(a):hahahaha oj szalona dziewczyno :cool1::p a czemu szalona Gosiu - masz coś na myśli :cool3: :cool3: :lol: Quote
Gosiek Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):a czemu szalona Gosiu - masz coś na myśli :cool3: :cool3: :lol: hahaha wiesz.. znamy sie już jakiś czas..........:p Quote
sota36 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Witajcie w Wielkanoc - przede wszystkim serdeczne swiateczne zyczenia dla odwiedzajacych nasza galerie!!!!! Oto fotograficzny skrocik swiatek- niestety szybko sie konczacych: - wizyta u kumpla, z ktorym sie troche pogniewalem... W swieta Jola mowila, ze trzeba jesc kabanosy - czy ja wiem, czy one sa takie dobre??? Rano wstalem taki nie - ten - tego, troche zmulony.... Quote
sota36 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Ale potem byla moja wiesia!!!!! Moja wiesia, czyli Julianow... ach.... Quote
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 :razz:oj toście jednak zaliczyli i wizytkę rodzinną i wieś :p Quote
sota36 Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:oj toście jednak zaliczyli i wizytkę rodzinną i wieś :p - tak Alus, doslownie "zaliczylismy" - 5 godzin i tyle, ale w wekend to nadrobimy, bo bedziemy wycinac i sadzic drzewa - takie sa plany, ma byc sliczna pogoda, wiec bedzie i grill i piffko :):) Tylko co na to drzewa???? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 sota36 napisał(a): W swieta Jola mowila, ze trzeba jesc kabanosy - czy ja wiem, czy one sa takie dobre??? gucio kabanosem gardzisz?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Dzis Jla ma jeszcze ferie- jutro musi do pracy :( zabrala mnie na dzilake, bo z Darkiem kupli jakies drzewka - ja tam sie na tym nie znam, ale bedize co sikac!!! Przyznam sie,ze nadzialce dopkanlem ... hmmm... morderstwa...na dzace - w koncu skrecilem jej leb! Jeszcze zyje! Ale juz niedlugo! Tu podchodze do mordestwa... Ja to taki swiety nie jestem! Zalatwilem ja! Oszczedze Wam tego widoku - jedno jest pewne - niejeden kaczor tego uscisku nie przezylby - o pardo (jak na Franuza przystalo ) - niejedna kaczka! Umarl krol, niech zyje krol!!! Czyzby znow wybory?!?!?! Hihihi Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 CDN. Sukces i zadowolona mina mordercy - dokladnie widac, ze kaczka (- or) staracila (- l) glowe - uciac leb tej hydrze!!!! Jezu - zamkna mnie!!!! Trzeba dla niepoznaki pozgrywac swietego Moze mnie nie wsadza? Jak mozna do ciupy wsadzac taka slodka mordzie (czytaj - moja mordzie) ??? Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 sota36 napisał(a): Zalatwilem ja! Oszczedze Wam tego widoku - jedno jest pewne - niejeden kaczor tego uscisku nie przezylby - o pardo (jak na Franuza przystalo ) - niejedna kaczka! Umarl krol, niech zyje krol!!! Czyzby znow wybory?!?!?! Hihihi jakbym mnie taki pies "zamordował" to sama przyjemnośc :evil_lol: Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Madziu - boj sie Bopga!! Szkoda Ciebie na takie morderstwo - przypatrz sie dobrze, jak on sie potem z tego cieszy! A propos - bez urazy - ma takie rozerwanie trzeba saobie zaluzyc! Trzeba byc nie tylko "blizniakiem", ale i pierwszym preziem! A zasluga to watpliwa! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 sota36 napisał(a):Madziu - boj sie Bopga!! Szkoda Ciebie na takie morderstwo ale ja chceeeeeeee!gutek morduuuuuuuuuuuuuuj:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Madzia - Ty nie prowokuj!!! Zobacz jaki to jamochlon!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 sota36 napisał(a):Madzia - Ty nie prowokuj!!! Zobacz jaki to jamochlon!!! hahahahah i tak kce buzi :loveu: moj pies taki cmokasny nie jest, chyba se podmienie :lol: Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Nie dam!!!!! Nie dam!!! Chociaz...? teraz po tych zwaczach to oddechu nie ma imponujacego! Quote
anetta Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 http://img207.imageshack.us/img207/1391/dsc032076ez.jpg wow :crazyeye: ale lsni :cool3: Gutek niezle wygimnastykowany :cool1: Ta paszcza to jak u dinozaura :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 sota36 napisał(a):Nie dam!!!!! Nie dam!!! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: sota36 napisał(a): Chociaz...? teraz po tych zwaczach to oddechu nie ma imponujacego! hahahah wiem cos o tym :evil_lol: Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 anetta napisał(a):http://img207.imageshack.us/img207/1391/dsc032076ez.jpg wow :crazyeye: ale lsni :cool3: Gutek niezle wygimnastykowany :cool1: Ta paszcza to jak u dinozaura :lol: - anetta, to tylko malutki briardzik (mutant :) ) Quote
sota36 Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: :placz: hahahah wiem cos o tym :evil_lol: - a Ty nie rycz! Masz Gajke! Quote
Recommended Posts