lespaa Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='sota36']I jeszcze jedno - dziekuje Cioci mojej Kochanej - Patrycji za 'oddredowanie" - :):):) ;*:loveu:;*:loveu:;*:loveu:;*:loveu:;*:loveu: Quote
lespaa Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='sota36'] ] Dziękujemy za tą fotkę - miła to dla nas pamiątka :loveu: Quote
Teklunia Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='sota36'] I troche turlanek - to ze szczescia, ze w koncu zima sie skonczyla!!! i hop - sasa... No i jeszcze - jakie fajne :D wreszcie Gucio i Ten wydaja mi sie podobni - w tej pozycji:) Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 sota36 napisał(a):Dawajcie baby!:razz:no to kiedy :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Jak fajnie, ze odwiedzilyscie nasza galerie! Dziekujemy! Bardzo dziekujemy! Tekluniu - nasze psy - potwory nie tylko w tej pozycji sa podobne! Patrzac na Tena, a czesto go odwiedzam,stwierdzam, ze jest SLICZNY! Podziwim, co zrobilyscie z sierscia, wiedzac, co psiak przeszdl - poprostu - czapki z glow. Gabryjello - fajne te zeby, nie? Takie kasowniki. Alutko R. - a Ty tylko o imperzach, co? Ale jestes fajna babak, wiec i Twoje towarzystwo rozniez jest mile widziane! Quote
Teklunia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='sota36'] Tekluniu - nasze psy - potwory nie tylko w tej pozycji sa podobne! Patrzac na Tena, a czesto go odwiedzam,stwierdzam, ze jest SLICZNY! Podziwim, co zrobilyscie z sierscia, wiedzac, co psiak przeszdl - poprostu - czapki z glow. Jola - slicznie dziekuje za mile slowa :) :oops: Quote
lespaa Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Kolego Gutku - zapraszam Cię na swoje pierwsze urodzinki.Będzie jogurt, będzie mięsko i jeszcze cosik na wynos ;) Zobacz ile kwiatów dostałem - jednego już nawet skonsumowałem ! i nie wiem czy to dlatego że byłem poturbowany czy z okazji moich urodzin? :p ale powiem Ci kolego, że postaram się być grzeczny chociaż jak wiesz aż mnie nosi. Gutosławie zapraszam Cię na jogurta - Danonek ;) Quote
Alicja Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 :razz:wow Gutek ale Ty masz farta na Jogurtową imprezkę idziesz ;) no i kto Jolanto W o imprezach pisze to Ty i Patrycja :evil_lol:/ aha Patrycjo , były moje fotki ;)/ [SIZE=2]A kiedy Jola wrzuci Gutkowi reszte fot z wizyty ciotki AR:razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Cześc Joluś :multi: ale suuper zdjęcia Gucia, on jest booski i ten jego rudy kolorek - mam słabośc do niego, wiesz :razz: :razz: Quote
lespaa Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wow Gutek ale Ty masz farta na Jogurtową imprezkę idziesz ;) no i kto Jolanto W o imprezach pisze to Ty i Patrycja :evil_lol:/ aha Patrycjo , były moje fotki ;)/ [SIZE=2]A kiedy Jola wrzuci Gutkowi reszte fot z wizyty ciotki AR:razz: Ala - widzialam fotki i to nie tylko te z netu, ale te rowniez ktorych jola nie zdąrzyła tu wrzucic ! Aha - Jola teraz jest poza netem bo komputerek zachorował ;) więc mozemy że tak powiem troszkę tutaj porządzić ;) Aluś - zapraszamy na imprezkę jogurtową !!! Będzie się działo - klauny, balony, cukrowa wata, pokazy sztucznych ogni :multi: Zapraszamy ! Quote
sota36 Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Ciezki tydzien mija - jedyna osloda sa szkolenie mojego "glaba" - dzis bylo slabo, jakos igubilismy sie, za to po lekcjach - dzialeczka! Pierw sobie pospalem - trzeba mi kupic podusie A potem praca (szkolenie) i DZIALECZKA i sie podrapie... A Jola mnie wlasnie wyczesal - hihihi... Otm caly ja - patrze za Darkiem... Szukam jakiegos badola... Jest! Quote
lespaa Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Misiu rozkojarzony byłeś bo myslałeś o imprezce u Jogirta pewnie ;) nic się nie martw - muza jest i impra będzie ;) Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='lespaa']Ala - widzialam fotki i to nie tylko te z netu, ale te rowniez ktorych jola nie zdąrzyła tu wrzucic ! Aha - Jola teraz jest poza netem bo komputerek zachorował ;) więc mozemy że tak powiem troszkę tutaj porządzić ;) Aluś - zapraszamy na imprezkę jogurtową !!! Będzie się działo - klauny, balony, cukrowa wata, pokazy sztucznych ogni :multi: Zapraszamy !:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to sie naoglądałas , :razz:Chyba przeoczyłam Danonkową imprezkę :razz:Mimo wszystko DANONKU STO LAT :multi: :evil_lol:Joluś Kuba się zdziwił ,że dziś sobota a Jola nie dzwoniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol:Joluś Kuba się zdziwił ,że dziś sobota a Jola nie dzwoniła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - hmmm, no faktycznie - nadgomie to jutro po szkoleniu :):):) Ale o Was myslalam i do Ozzulca zagladam dziennie!!! Quote
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :loveu: [quote name='sota36'] przepiękny włos :laola: Quote
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='malawaszka']:loveu: przepiękny włos :laola::pa jaki extra w dotyku Joluś ;) Quote
sota36 Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Dziekujemy!! I to wlos bez koltunow i dredow - wreszcie sie nam udalo !!!! Quote
Teklunia Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 [quote name='sota36'] Otm caly ja - patrze za Darkiem... Szukam jakiegos badola... oj, Jolu, nawet nie chce pytac ile czasu musialas go czesac, zeby byl taki gladziutki... :shake: :lol: Quote
sota36 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Teklunia napisał(a):oj, Jolu, nawet nie chce pytac ile czasu musialas go czesac, zeby byl taki gladziutki... :shake: :lol: - szczerze? Wyobraz sobie , ze jakies 10 minut. Ale od razu dodam - mloody wczoraj byl kapany i wlasnie wczoraj po kapieli byl co jakies 30 minut przeszesywany, az do wyschniecie - nie lubi suszarki :(. potem polozyl sie spac, kiedy wstal lekko go spryskalam odzywka i pare minut przeczesywania. Kiedys myslalam, zastanawiac sie, co ci wystawcy robia, by miec tak fajnie ulozony wlos - teraz juz wiem :) To serio - nie tak duzo roboty. Quote
Teklunia Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 sota36 napisał(a):- szczerze? Wyobraz sobie , ze jakies 10 minut. Ale od razu dodam - mloody wczoraj byl kapany i wlasnie wczoraj po kapieli byl co jakies 30 minut przeszesywany, az do wyschniecie - nie lubi suszarki :(. potem polozyl sie spac, kiedy wstal lekko go spryskalam odzywka i pare minut przeczesywania. Kiedys myslalam, zastanawiac sie, co ci wystawcy robia, by miec tak fajnie ulozony wlos - teraz juz wiem :) To serio - nie tak duzo roboty.10 min?:crazyeye: ja tego swojego potwora to czasem godzine czesze... a on i tak po 10 min. wyglada jakby szczotki nigdy nie widzial :shake: ale to fakt ze nie stosujemy odzywki... moze warto zaczac? :lol: Quote
sota36 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Mysle, ze tak, po tym co widze po Gutku - roboty jest duzo mniej. Quote
Daga_i_Oskar Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 cudny :loveu: :loveu: część sąsiadko - co tam słychac :razz: chodzicie już na spacerki na giełde?? na ogórku już siedzicie - musze Was tam kiedys odwiedzic :lol: ale się wpraszam co nie :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] cudny :loveu: :loveu: część sąsiadko - co tam słychac :razz: chodzicie już na spacerki na giełde?? na ogórku już siedzicie - musze Was tam kiedys odwiedzic :lol: ale się wpraszam co nie :evil_lol: :evil_lol: - no jasne, ze na gielde chodzimy - nawet wczoraj myslalam o Was, z tym "ogorkiem" to raczej nie - no - ogrodek to tak!!! Quote
Recommended Posts