madzia20sosnowiec Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 hej jolus, gdzie ty sie podziwasz??jak zdróweczko??;) Quote
Alicja Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :multi::multi::multi:Joluś znalazłam twój pościk :lol::lol::lol: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8186&page=1160 Quote
sota36 Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 lu dzieki za wstawienie fotek, tym bardziej, ze na nie rowniez Atos sie zalapal :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']GUTOSŁAW Wspaniały widzę Aluś, że posłuchałaś Joli i wzięłaś przeciwśliniowe spodnie dresowe :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Ala jest bardzo zdycyplinowana, druga Ala (Tuffikowa) rowzniez- bo wiesz -Daga - jak sie ma pastucha i wsioka, to roznie moze z odzieza byc :) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Jola ja sie zbieam juz z dogo do zobaczenia na wystawie papa :* Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Joluś , a może wstawisz foteczki te które Ci zrzuciłam na kompa :razz: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']GUTOSŁAW Wspaniały Ala, Ty szczesciaro! Ja tez go chce poglaskac... Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia']Ala, Ty szczesciaro! Ja tez go chce poglaskac...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i Kaczyński nam padł na Ptasia Grypę , no i Jola nie posłała szczątków do Puław tylko na hasiok:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, no i fajnie było Joluś jak masz jakieś fotki to tutaj http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23712 no i powrzucaj te domowe z Naszej wizyty:razz: Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 Hop, hop Joluś , co tam u Was słychać ?:multi: Co z Gutkowym siusiaczkiem, w pełni zdrów ?:cool1: pozdrawiamy i przesyłamy buziaczki !:buzi: Quote
sota36 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 Zdrow, zdrow - jeszcze do piatku musimy 2 razy dziennie smarowac ( :) ) lotionem Lorindenu. Ma to od obciecia wloskow - jakies podraznienie i tyle. Aha - zaczelismy nowy etap szkolenia!!! Mialam dzis isc z "glabem", ale niestety - ta pogoda ... :( Quote
Alicja Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 [quote name='sota36']Zdrow, zdrow - jeszcze do piatku musimy 2 razy dziennie smarowac ( :) ) lotionem Lorindenu. Ma to od obciecia wloskow - jakies podraznienie i tyle. Aha - zaczelismy nowy etap szkolenia!!! Mialam dzis isc z "glabem", ale niestety - ta pogoda ... :(buziaczki :p No to wstawiaj foteczki , a nie leniuszkuj ;) Quote
Alka Posted March 29, 2006 Posted March 29, 2006 sota36 napisał(a): Mialam dzis isc z "glabem", ale niestety - ta pogoda ... :( Proszę nie nazywać Gutka "głąbem ":nono: to mądry i posłuszny psiak :thumbs:, trzymamy kciuki za postepy w szkoleniu ! Quote
sota36 Posted March 29, 2006 Author Posted March 29, 2006 To tak z wielkiej milosci i dla przekory - kciuki trzymajcie!! Buziaki!! Quote
sota36 Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Witamy - troche zabiegani jestesmy , bo m.in. zaczelismy znow szkolenie - fajnie jest - poznalismy SLAWNEGO DANONKA i niejaka Fionke - Ja jestem kolo Joli, tej w czerwono - czarnej kurtce Okazalo sie, ze nie jestem taki glabem, i dlatego Jola zabrala mnie na rozpoczecie sezonu na dzialce (nawet i tak gdybym byl ciemniak, to ona wzielaby mnie na zielona trawke - kocha mnie - niezaleznie od mojego ilorazu inteligencji) Moje zdjecie inaugurujace sezon dzialkowy 2006 - jest cieplo i slonecznie!!!! I troche turlanek - to ze szczescia, ze w koncu zima sie skonczyla!!! i hop - sasa... No i jeszcze - i zaprezentowalem sie w obrocie 360 stopni - zdolniach jestem! Quote
sota36 Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Potem napilem sie wody, pokazalem jezyk i ...pokrzyczlem dziebko. Sezon zaczety! p.s. pifffko tez bylo - hihihi Quote
sota36 Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 I jeszcze jedno - dziekuje Cioci mojej Kochanej - Patrycji za 'oddredowanie" - :):):) Quote
Gosiek Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 hahahaha suuuper fota :lol::lol::lol::lol: zazdroszczę rozpoczęcia sezonu.....:cool3: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 sota36 napisał(a):Jest czego - grill i zimne piwko.:mad:a nas nie zaprosili :razz: Quote
Recommended Posts