sota36 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 J atez pije - HERBATKE teraz i wstawie Wam 2 zdjecia Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 piękna roześmiana mordulencja :loveu: a czy ja tam widzę klatke z króliczkiem?:cool3: Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 sota36 napisał(a):Ale zobacz jaka ma "wele":evil_lol::evil_lol:jak Presley Madzia tam mieszka Henio w tej klateczce ;) Quote
sota36 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Tak, tak - na zmywarce mieszka Henio, by mial cieplutko Quote
sota36 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:jak Presley - ALA - OBARZILAM SIE!!! nie lubie tego pana, bo na starosc byl "utyty" Quote
Alicja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 sota36 napisał(a):- ALA - OBARZILAM SIE!!! nie lubie tego pana, bo na starosc byl "utyty":evil_lol::evil_lol::evil_lol:cholera ja też go nie lubię , no niech będzie ze jak .....Holidey / jakoś tak mu było :evil_lol:/ Quote
madzia20sosnowiec Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 ja wiem że henioooo :loveu: a będą jakieś foteczki i heniulka?wogóle jak agat reaguje na henia? Quote
sota36 Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Fotki Henia sa - ze stycznia, kiedy byl chory, sa w galerii Gutka - a Agat jest o niego cholernie zazdrosny!!!!! Zobacz 65 strone. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 sota36 napisał(a):Fotki Henia sa - ze stycznia, kiedy byl chory, sa w galerii Gutka - a Agat jest o niego cholernie zazdrosny!!!!! Zobacz 65 strone. ale ja henia widziałam:eviltong: tylko jakies nowe kcem :cool3: a gutkowi sie nie dziwie ze zazdrosnik, o taką panią tez bym była zazdrosna :cool3: miłego dnia ;) Quote
sota36 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Postanowilam sie przypomniec - jestem na zwolnieniu - tyle mi przyszlo z czystych okien - mylam w sobote je, no i masz - zapalenie gardla, goraczka, do kitu... jedynie ucznowie sie ciesza. Postanowilam wiec poprawic sobie nastoj i wstawic pare zdjec rodzinki, poza Darkiem, ktory ... spi... Moje spiace sloneczko sie budze... atakuje, tzn. dostaje amoku.... Dalej trwam w opetanczym szale.... Quote
sota36 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 Cdn - juz bez szalu... Dla Madzi od Gai z dedykacja - chcialas Henia - masz! i jeszcze cdn naszej rodzinki - 2 papuzki faliste - on - Julek (zolty) , ona Anka - bo pochodza z Julianowa, naszej kochanej wsi. Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 sota36 napisał(a):Cdn - juz bez szalu... Dla Madzi od Gai z dedykacja - chcialas Henia - masz! i jeszcze cdn naszej rodzinki - 2 papuzki faliste - on - Julek (zolty) , ona Anka - bo pochodza z Julianowa, naszej kochanej wsi. ulala no prosze prosze i mam henia i jeszzce w gratisie dostałam papuzki :loveu: a agacik wyczesany pieknieeeee:loveu: Quote
sota36 Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 No , u mnie dzis promocja (papuzki) - ale to specjalnie for you!! Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 aa to takie mini zoo macie w domu :cool3: super, wiecej ptaszków henia i gutka "mordercy ":evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Joluś , jak mogłaś , teraz zapalenie gardła :shake:tylko już nie myj okien przed wystawą , bo mamy razem być w Spodku :razz::razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 no włąsnie własnie ala ma racje ty sie kochana kuruj, a jak nie to...dziewczyny przyjadą i cie wykurują :drinking: Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 a mówiłam śpij w piżamce i nie śpiewaj pod wiatr? :angryy: Tylko Gutek mnie slucha w tym towarzystwie :multi: i do czego doszlo że ja się tego wszystkiego z stronki dowiaduje :crazyeye: Bawcie się dobrze na wystawie dziewczyny, ja juz tez sie przygptpwalam, liste zakupow wzięłam, baterie w aparacie naładowałam :p Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 Kuruje, kuruje - na wystawe to na 4 lapach bym przyjechala i juz! Patka - lista zakupow tez jest - mam nadziej, ze kasa tez bedzie. Quote
lespaa Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 joluś jakby co zrobimy zrzutkę ;D Gutkom nie moze nic brakować ! my to nadal razem idziemy czy plany sie zmienily? Quote
sota36 Posted March 14, 2006 Author Posted March 14, 2006 lespaa napisał(a):joluś jakby co zrobimy zrzutkę ;D Gutkom nie moze nic brakować ! my to nadal razem idziemy czy plany sie zmienily? - A ja myslalam, ze sie na mnie obrazilas... nie mam Twojego nru GG, bo walnal mi komp i nie exportowalam danych wlasnie z gg :( Quote
Recommended Posts