Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
- ALA - OBARZILAM SIE!!! nie lubie tego pana, bo na starosc byl "utyty"
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cholera ja też go nie lubię , no niech będzie ze jak .....Holidey / jakoś tak mu było :evil_lol:/

Posted

sota36 napisał(a):
Fotki Henia sa - ze stycznia, kiedy byl chory, sa w galerii Gutka - a Agat jest o niego cholernie zazdrosny!!!!! Zobacz 65 strone.

ale ja henia widziałam:eviltong: tylko jakies nowe kcem :cool3:

a gutkowi sie nie dziwie ze zazdrosnik, o taką panią tez bym była zazdrosna :cool3:

miłego dnia ;)

Posted

Postanowilam sie przypomniec - jestem na zwolnieniu - tyle mi przyszlo z czystych okien - mylam w sobote je, no i masz - zapalenie gardla, goraczka, do kitu... jedynie ucznowie sie ciesza. Postanowilam wiec poprawic sobie nastoj i wstawic pare zdjec rodzinki, poza Darkiem, ktory ... spi...
Moje spiace sloneczko

sie budze...

atakuje, tzn. dostaje amoku....

Dalej trwam w opetanczym szale....

Posted

Cdn - juz bez szalu...
Dla Madzi od Gai z dedykacja - chcialas Henia - masz!

i jeszcze cdn naszej rodzinki - 2 papuzki faliste - on - Julek (zolty) , ona Anka - bo pochodza z Julianowa, naszej kochanej wsi.

Posted

sota36 napisał(a):
Cdn - juz bez szalu...
Dla Madzi od Gai z dedykacja - chcialas Henia - masz!

i jeszcze cdn naszej rodzinki - 2 papuzki faliste - on - Julek (zolty) , ona Anka - bo pochodza z Julianowa, naszej kochanej wsi.

ulala no prosze prosze i mam henia i jeszzce w gratisie dostałam papuzki :loveu: a agacik wyczesany pieknieeeee:loveu:

Posted

a mówiłam śpij w piżamce i nie śpiewaj pod wiatr? :angryy:
Tylko Gutek mnie slucha w tym towarzystwie :multi: i do czego doszlo że ja się tego wszystkiego z stronki dowiaduje :crazyeye:
Bawcie się dobrze na wystawie dziewczyny, ja juz tez sie przygptpwalam, liste zakupow wzięłam, baterie w aparacie naładowałam :p

Posted

lespaa napisał(a):
joluś jakby co zrobimy zrzutkę ;D Gutkom nie moze nic brakować ! my to nadal razem idziemy czy plany sie zmienily?
- A ja myslalam, ze sie na mnie obrazilas... nie mam Twojego nru GG, bo walnal mi komp i nie exportowalam danych wlasnie z gg :(