Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Jolu pamiętasz na spacerze pytałaś mnie czy Gajce brodka nie smierdzi :cool3: właśnie zaczęła :mad:

a Gutek gdzie?:evil_lol:
;)a co zarła :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
to co zawsze marchewka z ryżem i troche ptactwa :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol:to pewnie to ptactwo tak jedzie :razz:

JOLA dawaj Guciorka :mad:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:shake:o bidulka , to pewnie wiekowa dziewczyna już była
- moze nie byla taka wiekowa, jak na zolia przystalo, ale niestety zachorowala i mimo usilnych staran jej opiekunki...

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:pkudłatek koffany
a ja szukam takiej zabawki gdzie wrzuca się karmę i psiejskie jak turla nia to żarełko wylatuje :razz:
- a ja wiem, gdzie mozna kupic - albo u mnie albo na wsytawach widzialam, ale cena powalajaca - okolo 70 zlociszy :(

Posted

sota36 napisał(a):
- a ja wiem, gdzie mozna kupic - albo u mnie albo na wsytawach widzialam, ale cena powalajaca - okolo 70 zlociszy :(
eee to chyba wole woreczek karmy mu dać niech rozwala bo cena mnie powaliła :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Szalejuący Agat super, a ten włos taki długasny qrcze podoba mi sie bardzo :lol: - dziekujemy, ale wiesz iel to czesania!!! na 5 minut, bo potem pies wyglada jak bergamasco.

Posted

[quote name='sota36']- dziekujemy, ale wiesz iel to czesania!!! na 5 minut, bo potem pies wyglada jak bergamasco.

coś o czesaniu wiem, ale w "mniejszym" wydaniu i wsyztsko jest ładne piekne do pierwszego "potrząśnięcia" sobą :lol: :lol: