Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 [quote name='sota36']oki - juz sie robi!!!! Ciociu Dagusiu. Alez ten Gutek ma ciotek!!!!! oj ma ich ma, ale za to jakie fajne :cool3: :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 i od nas też w dziubala :buzi: Quote
sota36 Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 My Wam tez caluski slemy!!! Tylko zwazcie na to, ze Gucio ma dluuuga brode!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Jolu pamiętasz na spacerze pytałaś mnie czy Gajce brodka nie smierdzi :cool3: właśnie zaczęła :mad: a Gutek gdzie?:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Jolu pamiętasz na spacerze pytałaś mnie czy Gajce brodka nie smierdzi :cool3: właśnie zaczęła :mad: a Gutek gdzie?:evil_lol:;)a co zarła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)a co zarła :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to co zawsze marchewka z ryżem i troche ptactwa :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):to co zawsze marchewka z ryżem i troche ptactwa :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to pewnie to ptactwo tak jedzie :razz: JOLA dawaj Guciorka :mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:to pewnie to ptactwo tak jedzie :razz: myślisz?:lol: dzisiaj są serducha tyż ptactwa :eviltong: JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLA! Quote
sota36 Posted February 28, 2006 Author Posted February 28, 2006 Ni ma zdjatek - mamy zalobe - zmarla koleznanki zolwica dzis :( Quote
Alicja Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 sota36 napisał(a):Ni ma zdjatek - mamy zlobe - zmarla koleznaki zolwica dzis :(:shake:o bidulka , to pewnie wiekowa dziewczyna już była Quote
sota36 Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:o bidulka , to pewnie wiekowa dziewczyna już była - moze nie byla taka wiekowa, jak na zolia przystalo, ale niestety zachorowala i mimo usilnych staran jej opiekunki... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Oj kofany żółwik Wiem co to jest, mnie takze odszedl kiedys żółwik, zakopałam Go Jolus na tych polach :oops: od mojej strony hihi Quote
sota36 Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 Dzis Gutkowi kupilam nowa zabawke do czyszczenia zebow, cos w rodzaju konga - cieszy sie chlopok i podkskuje, ze trudno go w kard zalapac Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 :pkudłatek koffany a ja szukam takiej zabawki gdzie wrzuca się karmę i psiejskie jak turla nia to żarełko wylatuje :razz: Quote
sota36 Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:pkudłatek koffany a ja szukam takiej zabawki gdzie wrzuca się karmę i psiejskie jak turla nia to żarełko wylatuje :razz: - a ja wiem, gdzie mozna kupic - albo u mnie albo na wsytawach widzialam, ale cena powalajaca - okolo 70 zlociszy :( Quote
Alicja Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 sota36 napisał(a):- a ja wiem, gdzie mozna kupic - albo u mnie albo na wsytawach widzialam, ale cena powalajaca - okolo 70 zlociszy :(eee to chyba wole woreczek karmy mu dać niech rozwala bo cena mnie powaliła :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 Szalejuący Agat super, a ten włos taki długasny qrcze podoba mi sie bardzo :lol: Quote
sota36 Posted March 1, 2006 Author Posted March 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Szalejuący Agat super, a ten włos taki długasny qrcze podoba mi sie bardzo :lol: - dziekujemy, ale wiesz iel to czesania!!! na 5 minut, bo potem pies wyglada jak bergamasco. Quote
Daga_i_Oskar Posted March 1, 2006 Posted March 1, 2006 [quote name='sota36']- dziekujemy, ale wiesz iel to czesania!!! na 5 minut, bo potem pies wyglada jak bergamasco. coś o czesaniu wiem, ale w "mniejszym" wydaniu i wsyztsko jest ładne piekne do pierwszego "potrząśnięcia" sobą :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Hej , ciociu Jolu .... była dzisiaj Ozzulkowa babcia i oglądała guciowa Galerię :razz:i była zachwycona chłopakiem :p Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 [quote name='sota36'] o cholerka wybacz jola przeoczylam nową zabawke gucia :oops: ale na swoje ząbki (te dwa krzywe zwłaszcza tak jak gajka) to panny w okolic wyrywa :cool3: Quote
Recommended Posts