Gosiek Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='sota36'] Przyglada sie zdechlej kaczce z pewna taka niesmialoscia - czy jest jeden, czy moze ich jest dwoch??? Hmmmm smacznie wyglada.... kiedy niezyje... (Jezu - zamkna mnie!!!) Kaczor lub zwacz??? Trudny wybor! A jednak kaczor - koniec z Nim!!!! Zobaczylem zabilem -Polska szczesliwa!!! umarłam ze śmiechu Quote
lespaa Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :Poland: Polska szczęśliwa ! i rozbawiona ! Quote
Alicja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :terazpol:brawo dla GUTKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Haha, Gutek w opozycji ,kaczor został pokonany :multi: Quote
Teklunia Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='sota36']Dzis Agat dostal... kaczorka - do kompletu, bo juz ma Pania Kaczorowa (z kolorowym kuperkiem) teraz przyszla pora na ...kaczora (z tarcza strzelnicza): Pan Kaczor poznaje Gutka Przyglada sie zdechlej kaczce z pewna taka niesmialoscia - czy jest jeden, czy moze ich jest dwoch??? Hmmmm smacznie wyglada.... kiedy niezyje... (Jezu - zamkna mnie!!!) Kaczor lub zwacz??? Trudny wybor! A jednak kaczor - koniec z Nim!!!! Zobaczylem zabilem -Polska szczesliwa!!! Gutek, jestesmy z Toba ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 [quote name='sota36'] to się nazywa partiotyzm :smokin: :mdrmed: :mdrmed: :mdrmed: Quote
Alicja Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 :cool1:Joluś ja się obawiam ,że przy obecnym zapatrywaniu politycznym Gutka to Darek będzie musiał zmienić pracę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 No i sa Alus, sa - z malym opoznieniem. Wczoraj bylismy na wsi, by zaobaczyc, jak nasza chalpa przetrzymala zime - nie jest zle, jest nawet dobrze!Najwiekcej radochy mial Gucio, zwany od niedawna Bakusiem (Patka - to dla przeciw wagi danonkowej :) ) Oto owczy ped owczarka na swoich wlosciach! Ten cien to Jola Dla pewnosci - zaznacze! Moj psi nos znalazl pilke - pogram se.... Poturlam se... fajny jestem, nie??? Ale Jola bedzie miala czesania!!!! No i znow musze przyznac fajny jestem !!!! Quote
sota36 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 I jeszcze jedno - Gucio turlajacy sie Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 YE YE YE są fotki Bakusia :p Ale ważniacha na włościach :razz: Quote
sota36 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Dziekuje!!! No coz - jaki Pan, taki kram! I jak to moja Mama mowi, ze ja jestem sliczna, madra, zgrabna, cudowna, urocza, inteligentna, mam skoromnosc wrodzona, ale TOTALNIE nerozwinieta! Quote
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 sota36 napisał(a):Dziekuje!!! No coz - jaki Pan, taki kram! I jak to moja Mama mowi, ze ja jestem sliczna, madra, zgrabna, cudowna, urocza, inteligentna, mam skoromnosc wrodzona, ale TOTALNIE nerozwinieta!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
lespaa Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Dotrzymałaś słowa - a już się bałam że o mnie zapomniałaś :roll: Potwierdzam - REWELKA !!! Dzisiaj i Danonek miał chwilę ze szczotką (goniliśmy się godzinkę kiedy Jogurt dał za wygraną) - wyczesałam i się ze szczęscia popłakałam :placz: Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='sota36'] rany, alez ten psiur jest piekny :-o za kazdym razem nie moge sie nadziwic ile on ma tych kudlow i jakie sa sliczne... :loveu: Quote
sota36 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Tekliniu - a ile czesania!!!!! Ale teraz, za rada Patrycji Danonkowej mam lzej, bo zrobilam zakup kosmetykow i sie sprawdzaja! Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 sota36 napisał(a):Tekliniu - a ile czesania!!!!! Ale teraz, za rada Patrycji Danonkowej mam lzej, bo zrobilam zakup kosmetykow i sie sprawdzaja! a moge niedyskretnie spytac, co to za kosmetyki ? :cool3: Quote
sota36 Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Teklunia napisał(a):a moge niedyskretnie spytac, co to za kosmetyki ? :cool3: no jasne - masz na priv. Quote
Teklunia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 sota36 napisał(a):no jasne - masz na priv. Dziekuje :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 witamy witamy choc na chwile i w złym stanie zdrowotnym, jednak nie może człowiek wytrzymać bez was :loveu: Quote
DużyCP Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Fajny ten Gucio!! widać że miał radochę :Dog_run: Quote
sota36 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 Dziekujemy Duzy :loveu: Oj radoche to nie tylko on mial, ale i my tez widzac jak chlopok sie cieszy!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Witaj Jolusiu i śliczny Gutusiu :buzi: ale Agat miał frajde i jak zawsze pysia roześmiana. Wygłaskać Gotosława za uszkiem od cioci Dagusi :lol: Quote
sota36 Posted February 27, 2006 Author Posted February 27, 2006 oki - juz sie robi!!!! Ciociu Dagusiu. Alez ten Gutek ma ciotek!!!!! Quote
Recommended Posts