Alicja Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 A my zapraszamy po odbiór zyczeń do Dogomaniackiej Galerii Życzeń i do Nas:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 15, 2006 Posted February 15, 2006 czesc i czołem !!:eviltong: wpadłysmy tylko z gajkiem zobaczyc czy jakies nowości i juz uciekamy bo eneida po łacinie czeka :shake: a jak tam kudłacz przepiękny pan Gutosław :loveu: buziaki :buzi: miłego dnia! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 put put! czy ja mogę prosić o jakieś fotoski Guciosława :loveu: bo on taki...wyjątkowy:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 16, 2006 Posted February 16, 2006 Halo Jolus gdzie sie podziewacie?? Kcemu Gutka !! Kcemu Gutka !! Quote
Alicja Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Jola ......Gutek ......kaj żeście som :angryy: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 17, 2006 Posted February 17, 2006 Gucio!Gdzie jesteś?Pani Jolu, proszę się szybko przyznać, co pani zrobiła z Gutosławem :eviltong: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 No jestesmy - po spacerze w poszukiwaniu wiosny!!! Pedem, pedem do wiosny!!!! No i gdzie ona jest???? Poleze, moze przyjdzie??? Moze tu sie schowala??? Jej - a co to??? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Ale super zdjęcia gutosława i jaki kucyczek :cool3: P.S niech już topnieje ten snieg na "naszej" giełdzie coby mozna przeprowadzic normalny spacerek z piesiami :lol: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 CDN Aha - to moi koledzy zza plotu (Agat zobaczyl konie) Wisny nie znalazlem, ale biegne do koni Widze - jjakcimoi koledzy przytyli w tejzimie, no, no, no... Konie poszly na obiad, wiosny nie znalazlem, ale i tak jest fajnie!!!! Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 Joluś PW przeczytałam ;) Ale zaszaleliście z fotkami :multi: są extra :razz:,a my poszliśmy do lasu bez aparatu:placz:a Ozzy szalał z piłką tak że aż rozwalił pazura / ale do wesela się zagoi :p/i przyszedł do domu brudny jak prosiaczek :angryy:a ja mokra od skarpetek przez buty do spodni na wysokosc kolan :evil_lol: Aha ale choroba Wiosny też nie znależlismy :shake: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Fajnie - ze przeczytals pw - ma w piatek isc na spacerek w tym boksiem :):):) Co do spacerku - mnie woda przeplywala przez buty, potem byla wanna i mycie podwozia - psa, a teraz powycieralam podlogi i ide spac, przykladem Gutka Quote
Alicja Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 sota36 napisał(a):Fajnie - ze przeczytals pw - ma w piatek isc na spacerek w tym boksiem :):):) Co do spacerku - mnie woda przeplywala przez buty, potem byla wanna i mycie podwozia - psa, a teraz powycieralam podlogi i ide spac, przykladem Gutka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciekawe czy butki wyschną ;)Wieczorkiem zagadam :razz: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 PIKA napisał(a):To sie Gutek wyszal widze :razz: EEEe wcale nie - jemu to malo! Czekamy na wiosne.... Quote
Teklunia Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='sota36']No jestesmy - po spacerze w poszukiwaniu wiosny!!! Pedem, pedem do wiosny!!!! ale rozszalaly Gutek :multi::multi::multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 [quote name='sota36']CDN Konie poszly na obiad, wiosny nie znalazlem... no i tez poszedł na obiad :eviltong: maj loff :loveu: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):no i tez poszedł na obiad :eviltong: maj loff :loveu: - uwazaj, bo Gajka bedzie zazdrosna!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 sota36 napisał(a):- uwazaj, bo Gajka bedzie zazdrosna!!! haha niech spróbuje to jej nie zabiore na randke z Guciem :eviltong: a na poważnie, to mnie jest ciągle mało Gucia...jest przepiękny :loveu: za tydzien spacer obowiązkowy!:cool1: Moze akurat razem znajdą wiosne nasze kudłate pyski:roll: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 Mam nadziej, ze pogoda dopisze, bo ja juz takie rachunki za wode place, ze..... Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 sota36 napisał(a):Mam nadziej, ze pogoda dopisze, bo ja juz takie rachunki za wode place, ze..... ja tylko kolana sobie zdzieram bo podłoge ciagle myje :eviltong: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 My już się żegnamy i dobrej nocki życzymy :sleep2: Quote
sota36 Posted February 19, 2006 Author Posted February 19, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']My już się żegnamy i dobrej nocki życzymy :sleep2: - rowniez i czeka kultura okresu wojennego na jutro do klasy maturalnej - :( Quote
madzia20sosnowiec Posted February 19, 2006 Posted February 19, 2006 sota36 napisał(a):- rowniez i czeka kultura okresu wojennego na jutro do klasy maturalnej - :( haha mnie tez tylko z innej perspektywy niz twoja joluś :eviltong: dobranoc moje słodkie rudzielkątka :buzi: Quote
Alicja Posted February 20, 2006 Posted February 20, 2006 sota36 napisał(a):- rowniez i czeka kultura okresu wojennego na jutro do klasy maturalnej - :(:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to tża było powiedzieć , że działała w podziemiu i ciiiiiiii bo to by była dekonspiracja :razz: Quote
sota36 Posted February 22, 2006 Author Posted February 22, 2006 Dzis Agat dostal... kaczorka - do kompletu, bo juz ma Pania Kaczorowa (z kolorowym kuperkiem) teraz przyszla pora na ...kaczora (z tarcza strzelnicza): Pan Kaczor poznaje Gutka Przyglada sie zdechlej kaczce z pewna taka niesmialoscia - czy jest jeden, czy moze ich jest dwoch??? Hmmmm smacznie wyglada.... kiedy niezyje... (Jezu - zamkna mnie!!!) Kaczor lub zwacz??? Trudny wybor! A jednak kaczor - koniec z Nim!!!! Zobaczylem zabilem -Polska szczesliwa!!! Quote
Recommended Posts