Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Witaj Joluś :multi: Siuper zdjęcia wstawilas, a Osk i Gutek to rzeczywiscie gigantyczna rożnica :cool3: :cool3: :cool3: za to z Gaja tworzyli swietną pare :loveu: Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Jolu wasz Agat to prawdziwe cudo na 4 łapach :loveu: widać, że bardzo o niego dbacie, jest przepiękny :loveu: teraz czekamy tylko na ocieplenie i spotkanie na trawce :p - Madzia - Gutek to nasze sloneczko, jak i dla ciebie Gaja o bajkowych oczach! a na trawke to my jeszcze glosniej mowimy - TAK!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Witaj Joluś :multi: Siuper zdjęcia wstawilas, a Osk i Gutek to rzeczywiscie gigantyczna rożnica :cool3: :cool3: :cool3: za to z Gaja tworzyli swietną pare :loveu: oj Daga Ty mi nawet nie mów, zapytaj mojego TZ-ta jak ja zobaczyłam Gucia to z samochodu jadącego chciałam wysiadać, taki jest piękny...a ta sierść...o matko!:loveu: Gaja to jeszcze chudzinka i mozna powiedziec ze prawie bez siersci, ja w kompleksy wpadłam :oops: Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):oj Gaja to jeszcze chudzinka i mozna powiedziec ze prawie bez siersci, ja w kompleksy wpadłam :oops: - eee gadanie - seksowna kobitka i tyle!!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']oj Daga Ty mi nawet nie mów, zapytaj mojego TZ-ta jak ja zobaczyłam Gucia to z samochodu jadącego chciałam wysiadać, taki jest piękny...a ta sierść...o matko!:loveu: Gaja to jeszcze chudzinka i mozna powiedziec ze prawie bez siersci, ja w kompleksy wpadłam :oops: No co Ty Madziu wygadujesz. To co ty zrobiłas z Gaja, to wielki sukces i wielkie brawa Ci sie naleza :klacz: Za to Gutkiem Jolusi to i ja się zachwycam, kochany rudzielec :loveu: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']No co Ty Madziu wygadujesz. To co ty zrobiłas z Gaja, to wielki sukces i wielkie brawa Ci sie naleza :klacz: Za to Gutkiem Jolusi to i ja się zachwycam, kochany rudzielec :loveu: no nie da sie ukryć, cacunio z niego jest :loveu: ps.widzę, towarzystwo wzajemnej adoracji na dogo haha :eviltong: :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a): ps.widzę, towarzystwo wzajemnej adoracji na dogo haha :eviltong: :oops: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Bo towarzystwo sympatyczne jest i tyle!!!!! Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 sota36 napisał(a):Bo towarzystwo sympatyczne jest i tyle!!!!!;) o tak zgadzam się , kawałek towarzystwa już znam :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;) o tak zgadzam się , kawałek towarzystwa już znam :lol: Ala to moze i Ty wpadniesz następnym razem :lol: wiem, że sie chłopaki nie za bardzo trawią, ale spróbować można :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'];) o tak zgadzam się , kawałek towarzystwa już znam :lol: jeszcze tylko 2/3 do całosci brakuje :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']Ala to moze i Ty wpadniesz następnym razem :lol: wiem, że sie chłopaki nie za bardzo trawią, ale spróbować można :evil_lol: No co Ty madzia,z takim groxnym ASTmanem do nas?? jeszcze nam psy pozagryza :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']No co Ty madzia,z takim groxnym ASTmanem do nas?? jeszcze nam psy pozagryza :evil_lol: :evil_lol: a Oskarka jednym klapnieciem schrupie :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 PIKA napisał(a):a Oskarka jednym klapnieciem schrupie :evil_lol: a Oskarek mu odda !:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='PIKA']a Oskarka jednym klapnieciem schrupie :evil_lol: i naawet nie poczuje, ze cos jadł :evil_lol: to by była przekąska na 1 ząbka :lol: Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 [quote name='sota36'] ale proporcja :lol: Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Teklunia napisał(a):ale proporcja :lol: - chyba "porcja" :):):):) Quote
Teklunia Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 sota36 napisał(a):- chyba "porcja" :):):):) no wiesz! ;) zeby Daga tego nie zobaczyla, bo da Ci popalic:evil_lol: ;) Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 Teklunia napisał(a):no wiesz! ;) zeby Daga tego nie zobaczyla, bo da Ci popalic:evil_lol: ;) - noooo juz sie bojem, ale mam obronczego psa - znajomosci!!!! Quote
lespaa Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Gutki ! Kochamy was ! my jogurty jesteśmy zakofani w waszych oczkach i nochalach !!!! Słodkiego Walentego !!!:sweetCyb: Quote
Teklunia Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Jolu, zycze Ci i Twojemu osobistemu policjantowi duuuzo milosci w zyciu!!! :buzi: :buzi: :buzi: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 14, 2006 Posted February 14, 2006 Jolu i jej TZ-eciku i oczywiście przepiekny kudłaty potworku :loveu: z najlepszymi życzonkami walentynkowymi od gajeczki i madzi :buzi: Quote
Recommended Posts