Gosiek Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Hellołki :p I jak tam? odsapnęliście juz po remonciku? Gutek słodko wygląda w tym ręczniku... nie próbuje go z siebie zrzucić? Mój wariat po kąpieli i wysuszeniu suszarką musi i tak wytarzać sie wszędzie i sam się "dosuszyć" :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='Gosiek'] Mój wariat po kąpieli i wysuszeniu suszarką musi i tak wytarzać sie wszędzie i sam się "dosuszyć" :evil_lol: Gosiu ach te nasze Yoreczki :loveu: mają takie samo zachowanie. A ja się najbardziej wtedy denerwuję jak mu zrobie ładny prościutki, prawie że od linijki przedziałek,a on po minucie już go nie ma bo się własnie tarza na dywaniku :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='sota36'] Gutku, chyba zapomnieli polozyc Ci materaca na tym wyrku? :roll: Mokre zdjecie jest obledne :) Quote
PIKA Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Gutek po kapieli obledny :lol: [quote name='Daga_i_Oskar'][quote name='Gosiek'] Mój wariat po kąpieli i wysuszeniu suszarką musi i tak wytarzać sie wszędzie i sam się "dosuszyć" :evil_lol: Gosiu ach te nasze Yoreczki :loveu: mają takie samo zachowanie. :hmmmm: moja znaczy coś z yorka ma :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Reczniczek nie spada, bo jest przypiety... klamerkami :) Quote
DużyCP Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 sota36 napisał(a):Reczniczek nie spada, bo jest przypiety... klamerkami :) do Gucia ?? Quote
sota36 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='DużyCP']do Gucia ?? - noooooooooooo nie.... jest przypiety jedna klamerka na jego mechatym torsie i pod ... siusiakiem druga, ale - siusiak bezpieczny!!!!!! A tak apropos - to WITAJCIE DUZI!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='PIKA']Gutek po kapieli obledny :lol: :hmmmm: moja znaczy coś z yorka ma :evil_lol: kolorek złotawy :evil_lol: :lol: :lol: :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 [quote name='sota36']Wiktoria!!!!! KONIEC!!! Skonczone na kapieli Gutoslawa - Przywiezli wyrko - ale bedzie spanko!!!! haha coz za radosc :loveu: Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 :multi::multi::multi: Jola , sypialnia CUDO :multi::multi::multi: :mad:ja tak się tylko zastanawiam czy aby napewno klamerka w dobrym miejscu zapięta :cool3: Quote
sota36 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: Jola , sypialnia CUDO :multi::multi::multi: :mad:ja tak się tylko zastanawiam czy aby napewno klamerka w dobrym miejscu zapięta :cool3: - DZIEKI - przyjedz i sama zobacz! a co do klamerki - to spoko - "interes" bezpieczny!!!! Quote
Alicja Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 sota36 napisał(a):- DZIEKI - przyjedz i sama zobacz! a co do klamerki - to spoko - "interes" bezpieczny!!!!;) jasne , że przyjadę ale niech trochę stopnieje śniezek :razz: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Jolu a czy w niedzielke byłabys dyzpozycyjna z Gutosławkiem?:cool1: Moze mały spacerek po chorzowie, jesli pogoda dopisze:cool3: Quote
sota36 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):Jolu a czy w niedzielke byłabys dyzpozycyjna z Gutosławkiem?:cool1: Moze mały spacerek po chorzowie, jesli pogoda dopisze:cool3: - noooooo, nie powiemy nie!!! :):):) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dzień Dobry Joluś i Gutku :multi: Miłego dnia Wam zyczymy i na nowe foteczki po cichu liczymy :lol: P.S jeżeli do spacerku z Gajusią dojdzie to zacznij ładować juz baterie hehe Quote
sota36 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dzień Dobry Joluś i Gutku :multi: Miłego dnia Wam zyczymy i na nowe foteczki po cichu liczymy :lol: P.S jeżeli do spacerku z Gajusią dojdzie to zacznij ładować juz baterie hehe - czesc - na wszelki wypadek dzis zaczne ladownie - dzieki za przypomnienie!!!! :):):) Sama jestem ciekawa na to spotkanie.... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 Dziecinki a jak już dojdzie do tego spotkanka, to możemy się z Oska wprosić :oops: oczywiście jezeli nie sprawi to żadnego kłopotu :lol: :lol: Quote
sota36 Posted February 11, 2006 Author Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Dziecinki a jak już dojdzie do tego spotkanka, to możemy się z Oska wprosić :oops: oczywiście jezeli nie sprawi to żadnego kłopotu :lol: :lol: - mysle, ze tak, teraz czekam na kontakt z Madzia Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='sota36']- mysle, ze tak, teraz czekam na kontakt z Madzia no to siupper w takim razie czekam ten na kontakta z Madza. Aha no i o której planowalibyscie to spotkanko?? Quote
madzia20sosnowiec Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 juz jestem jestem, z gajkiem wróciłam ze spacerku dopiero teraz :evil_lol: a na spotkanko jutro, nie ma sprawy, jestem ZA, w parku chorzowskim pod zyrafką :evil_lol: ? moze być ok. 14? bo ja wczesniej nie mogę :oops: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 No mnie ta godzinka takze odpowiada, musiałybysmy koło 13 wyjsc z Jolą, no chyba ze jakos bysmy tam podjechały ... czekamy na nią :multi: Quote
PIKA Posted February 11, 2006 Posted February 11, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']kolorek złotawy :evil_lol: :lol: :lol: :lol: też :lol:ale to tarzanie sie po kapieli przed wszystkim :evil_lol: Quote
sota36 Posted February 12, 2006 Author Posted February 12, 2006 No to spotkanie sie odbylo - a zimno.... To Gaja - briardzica o zalotnym spojrzeniu.... Jak na briardzia kobitke przystalo - nozki smukle, kibic waska i te oczy... A to ja - kawal chlopa i ciotka Daga z Oskarem - biegne, biegme sie przywitac A teraz witamy sie dalej witamy No i porownanie "gigantow" Quote
madzia20sosnowiec Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Jolu wasz Agat to prawdziwe cudo na 4 łapach :loveu: widać, że bardzo o niego dbacie, jest przepiękny :loveu: teraz czekamy tylko na ocieplenie i spotkanie na trawce :p Quote
Alicja Posted February 12, 2006 Posted February 12, 2006 Cudowne te wasze Briardziki razem:loveu: jedna kupa futra to widok pełen uroku a 2 to już Uroczysko;) Quote
Recommended Posts