Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hellołki :p
I jak tam? odsapnęliście juz po remonciku? Gutek słodko wygląda w tym ręczniku... nie próbuje go z siebie zrzucić?
Mój wariat po kąpieli i wysuszeniu suszarką musi i tak wytarzać sie wszędzie i sam się "dosuszyć" :evil_lol:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiek']
Mój wariat po kąpieli i wysuszeniu suszarką musi i tak wytarzać sie wszędzie i sam się "dosuszyć" :evil_lol:

Gosiu ach te nasze Yoreczki :loveu: mają takie samo zachowanie. A ja się najbardziej wtedy denerwuję jak mu zrobie ładny prościutki, prawie że od linijki przedziałek,a on po minucie już go nie ma bo się własnie tarza na dywaniku :evil_lol:

Posted

Gutek po kapieli obledny :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar'][quote name='Gosiek']
Mój wariat po kąpieli i wysuszeniu suszarką musi i tak wytarzać sie wszędzie i sam się "dosuszyć" :evil_lol: Gosiu ach te nasze Yoreczki :loveu: mają takie samo zachowanie.
:hmmmm: moja znaczy coś z yorka ma :evil_lol:

Posted

[quote name='DużyCP']do Gucia ?? - noooooooooooo nie.... jest przypiety jedna klamerka na jego mechatym torsie i pod ... siusiakiem druga, ale - siusiak bezpieczny!!!!!!
A tak apropos - to WITAJCIE DUZI!!!!!

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: Jola , sypialnia CUDO :multi::multi::multi:

:mad:ja tak się tylko zastanawiam czy aby napewno klamerka w dobrym miejscu zapięta :cool3:
- DZIEKI - przyjedz i sama zobacz! a co do klamerki - to spoko - "interes" bezpieczny!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
- DZIEKI - przyjedz i sama zobacz! a co do klamerki - to spoko - "interes" bezpieczny!!!!
;) jasne , że przyjadę ale niech trochę stopnieje śniezek :razz:

Posted

madzia18sosnowiec napisał(a):
Jolu a czy w niedzielke byłabys dyzpozycyjna z Gutosławkiem?:cool1: Moze mały spacerek po chorzowie, jesli pogoda dopisze:cool3:
- noooooo, nie powiemy nie!!! :):):)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Dzień Dobry Joluś i Gutku :multi:

Miłego dnia Wam zyczymy i na nowe foteczki po cichu liczymy :lol:

P.S jeżeli do spacerku z Gajusią dojdzie to zacznij ładować juz baterie hehe - czesc - na wszelki wypadek dzis zaczne ladownie - dzieki za przypomnienie!!!! :):):)
Sama jestem ciekawa na to spotkanie....

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Dziecinki a jak już dojdzie do tego spotkanka, to możemy się z Oska wprosić :oops: oczywiście jezeli nie sprawi to żadnego kłopotu :lol: :lol: - mysle, ze tak, teraz czekam na kontakt z Madzia

Posted

No to spotkanie sie odbylo - a zimno....
To Gaja - briardzica o zalotnym spojrzeniu....

Jak na briardzia kobitke przystalo - nozki smukle, kibic waska i te oczy...
A to ja - kawal chlopa i ciotka Daga z Oskarem - biegne, biegme sie przywitac

A teraz witamy sie dalej witamy

No i porownanie "gigantow"