Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 sota36 napisał(a):Remoncik to sie robi u nas; po pierwsze kiedy jest czas (ferie), po drugie - kiedy kasa! Stad teraz :):):) A jakie beda kolorki w domq?:lol::lol: Sliczny pycholek, tylko wycalowac w sam srodek.:loveu::loveu: Wiecej fot, w koncu masz ferie!!:mad: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 sota36 napisał(a):Madziu - spotkanko jak najbardziej, ale niech ja sie z robota uwine - dzs malowanie, jutro tapetowanie, a we srode sklejanie mebli - zmieniamy wszystko w pokoju... kurde bo ja od czwartku do niedzieli pracuje a potem jade na wieś do dziadków :-( Quote
sota36 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 Robimy juz tylko sypialnie, bo tak to juz wszystko zrobione - sypialnia bedzie miala dziwna tapete w slomke, do tego braowe i waniliowe mebelki - taki kolr wybralismy, by Gucio sie ladnie prezentowal. Quote
Magda Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 sota36 napisał(a):Robimy juz tylko sypialnie, bo tak to juz wszystko zrobione - sypialnia bedzie miala dziwna tapete w slomke, do tego braowe i waniliowe mebelki - taki kolr wybralismy, by Gucio sie ladnie prezentowal. To na pewno bedzie ladnie;) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 sota36 napisał(a):Robimy juz tylko sypialnie, bo tak to juz wszystko zrobione - sypialnia bedzie miala dziwna tapete w slomke, do tego braowe i waniliowe mebelki - taki kolr wybralismy, by Gucio sie ladnie prezentowal. hihi Jolu wszystko pod Gucia :eviltong: Quote
sota36 Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):hihi Jolu wszystko pod Gucia :eviltong: a jak!!! W koncu to nasza mordzia kochana!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 to tak w przerwach między malowaniem a tapetowaniem prosilibyśmy jakies ujęcia tej twojej mordeczki :eviltong: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Haaaalo gdzie sie podziewacie tyle dni? Remoncik tak Was pochłonął? Quote
sota36 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Tak, zebys wiedziala - remont nas pochlonal - RATUNKU!!!! Ale musze odsapnac i ogarnac to wszystko - idzie juz ku lepszemu. Zaczyna sie zwozenie paczek... trzymam chodniczek - pomagam jak moge... jes materac, czy oni mysla, ze to dla nich??? Czyby bede mial wieksze wyrko??? Wszystkiego musze dopilnowac... musze pomagac Darkowi... A co tu jest??? A!!! szufladka - ale jeszcze pusta... Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 hahaha super hostoryjka i super Was widzieć. Widzę ze Gutek uwielbia "pomagać" i wszędzie musi wszystko widzieć - jak mój mały szkrab :lol: Quote
sota36 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Jego wscibstwo jest okropne - on jak nadzorca podatkowy!!! Quote
lespaa Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 uwielbiam tego psiaka, normalnie szaleje za nim !!!!! to taka nieszczesliwa milosc bo on juz ma swoja ukochaną .... :placz: Quote
Gosiek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 sota36 napisał(a):Jego wscipstwo jest okropne - on jak nadzorca podatkowy!!! :lol::lol::lol: wiem co masz na myśli.... a najchętniej i najszybciej leci jak się coś wierci albo bardzo hałasuje? Quote
sota36 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Patrycja - dzieki, mysle ze Gutoslaw tez Cie pokocha, bo on jest dla dziewczyn milym psem... Gosiek - dokladnie!!!! Mysle, ze on jako facet lubi te narzedzia, wiertarki i inne cuda techniki Quote
sota36 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Gabryjella napisał(a):Ja mam dziewczynke a jak jest jakaś akcja to pierwsza:lol: - to dobrze, bo we wspolczesnych czasach kobieta musi sama sobie umiec dawac rady w roznych sytuacjach! Quote
Teklunia Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Gosiek napisał(a):hahaha super hostoryjka i super Was widzieć. Widzę ze Gutek uwielbia "pomagać" i wszędzie musi wszystko widzieć - jak mój mały szkrab :lol: Czesc Remontowicze!!! Tenek robi dokladnie tak samo :) Kazda siatka po powrocie z zakupow, kazda otwarta szafeczka... Wszystko musi byc skontrolowane :lol: Quote
sota36 Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 Teklunia napisał(a):Czesc Remontowicze!!! Tenek robi dokladnie tak samo :) Kazda siatka po powrocie z zakupow, kazda otwarta szafeczka... Wszystko musi byc skontrolowane :lol: - jakie namolne te psy!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 sota36 napisał(a):- jakie namolne te psy!!!! haha i żeby tego było mało to jeszcze np. z reklamóweczki można by było coś zjeść, żeby sie pancia nie przedźwigała :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :multi::multi::multi:hurrrraaaaa szufladka na smakołyki ;) Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 put put! jak tam remoncik?żyjecie dziewczyny i chłopaki?:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 madzia18sosnowiec napisał(a):put put! jak tam remoncik?żyjecie dziewczyny i chłopaki?:evil_lol::roll: Wiaderki chyba na wsi leniu****ą po remonciku :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']put put! jak tam remoncik?żyjecie dziewczyny i chłopaki?:evil_lol: qrcze ... no gdzie ta Jola z Gutosławem?? a może oni dom od podstaw budują :evil_lol: :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 a ja naiwna na zdjecia Gutosława czekam :oops: Quote
sota36 Posted February 10, 2006 Author Posted February 10, 2006 Wiktoria!!!!! KONIEC!!! Skonczone na kapieli Gutoslawa - Przywiezli wyrko - ale bedzie spanko!!!! Hau - hau - ale fajnie!!!! no i koniec remontu - po kapieli, zeby sie wloski ulozyly, chodze w reczniku jak Mike Tyson (tyle, ze jestem przystojniejszy i mam fajniejszy charkater) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 10, 2006 Posted February 10, 2006 Dzieńdoberet Jolusiu I Gutosławie :lol: cieszymy się, że remont zakończony :multi: teraz mamy nadzieje, ze fot Gutka bedzie tylko przybywac w galerii :cool3: :cool3: z trym ręcznikiem booski - mokry włoszek :evil_lol: Miłego dnia życzymy :p Quote
Recommended Posts