Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sota36 napisał(a):
Remoncik to sie robi u nas; po pierwsze kiedy jest czas (ferie), po drugie - kiedy kasa! Stad teraz :):):)

A jakie beda kolorki w domq?:lol::lol: Sliczny pycholek, tylko wycalowac w sam srodek.:loveu::loveu:

Wiecej fot, w koncu masz ferie!!:mad:

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
Madziu - spotkanko jak najbardziej, ale niech ja sie z robota uwine - dzs malowanie, jutro tapetowanie, a we srode sklejanie mebli - zmieniamy wszystko w pokoju...

kurde bo ja od czwartku do niedzieli pracuje a potem jade na wieś do dziadków :-(

Posted

Robimy juz tylko sypialnie, bo tak to juz wszystko zrobione - sypialnia bedzie miala dziwna tapete w slomke, do tego braowe i waniliowe mebelki - taki kolr wybralismy, by Gucio sie ladnie prezentowal.

Posted

sota36 napisał(a):
Robimy juz tylko sypialnie, bo tak to juz wszystko zrobione - sypialnia bedzie miala dziwna tapete w slomke, do tego braowe i waniliowe mebelki - taki kolr wybralismy, by Gucio sie ladnie prezentowal.

To na pewno bedzie ladnie;)

Posted

sota36 napisał(a):

hihi Jolu wszystko pod Gucia :eviltong:

Posted

Tak, zebys wiedziala - remont nas pochlonal - RATUNKU!!!!
Ale musze odsapnac i ogarnac to wszystko - idzie juz ku lepszemu.
Zaczyna sie zwozenie paczek... trzymam chodniczek - pomagam jak moge...

jes materac, czy oni mysla, ze to dla nich??? Czyby bede mial wieksze wyrko???

Wszystkiego musze dopilnowac... musze pomagac Darkowi...

A co tu jest??? A!!! szufladka - ale jeszcze pusta...

Posted

sota36 napisał(a):
Jego wscipstwo jest okropne - on jak nadzorca podatkowy!!!
:lol::lol::lol: wiem co masz na myśli.... a najchętniej i najszybciej leci jak się coś wierci albo bardzo hałasuje?

Posted

Patrycja - dzieki, mysle ze Gutoslaw tez Cie pokocha, bo on jest dla dziewczyn milym psem...
Gosiek - dokladnie!!!! Mysle, ze on jako facet lubi te narzedzia, wiertarki i inne cuda techniki

Posted

Gabryjella napisał(a):
Ja mam dziewczynke a jak jest jakaś akcja to pierwsza:lol:
- to dobrze, bo we wspolczesnych czasach kobieta musi sama sobie umiec dawac rady w roznych sytuacjach!

Posted

Gosiek napisał(a):
hahaha super hostoryjka i super Was widzieć.
Widzę ze Gutek uwielbia "pomagać" i wszędzie musi wszystko widzieć - jak mój mały szkrab :lol:

Czesc Remontowicze!!!

Tenek robi dokladnie tak samo :)
Kazda siatka po powrocie z zakupow, kazda otwarta szafeczka... Wszystko musi byc skontrolowane :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Czesc Remontowicze!!!

Tenek robi dokladnie tak samo :)
Kazda siatka po powrocie z zakupow, kazda otwarta szafeczka... Wszystko musi byc skontrolowane :lol:
- jakie namolne te psy!!!!

Posted

Wiktoria!!!!! KONIEC!!! Skonczone na kapieli Gutoslawa -
Przywiezli wyrko - ale bedzie spanko!!!!

Hau - hau - ale fajnie!!!!

no i koniec remontu - po kapieli, zeby sie wloski ulozyly, chodze w reczniku jak Mike Tyson (tyle, ze jestem przystojniejszy i mam fajniejszy charkater)

Posted

Dzieńdoberet Jolusiu I Gutosławie :lol:

cieszymy się, że remont zakończony :multi: teraz mamy nadzieje, ze fot Gutka bedzie tylko przybywac w galerii :cool3: :cool3: z trym ręcznikiem booski - mokry włoszek :evil_lol:

Miłego dnia życzymy :p