Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 sota36 napisał(a):Ala przecie to BRIARDY pelna mordzia!!! :):):):evil_lol: przecież ja wiem :cool1:ale TENuś jeszcze tak wyglada dzieki swojej fryzurce ;) Quote
sota36 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 No i jestem chora - grypa - zwolnienie do piatku. umilam sobie nudny czas wstawiajac pare zdjec z wczoraj Wielki pies i mala kanapa Wielki pies, mala kanapa i zielony Lolek: Spiacy wielki pies na malej kanapie i duszony zielony Lolek Ciag dalszy wielkiego spiacego psa i zielonego Lolka i zwisajaca lapa ... dalszy ciag snu sprawiedliwego - i jeszcze jedno Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='sota36'] jejku jola gdzie on ma głowe :cool3: a ty wracaj nam szybko do zdrowia ;) Quote
lespaa Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 w takim towarzystwie mogłabym być chora grypowo notorycznie :lol: Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 no tak Gutosław na kanapie a Darek nie ma gdzie usiąść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']no tak Gutosław na kanapie a Darek nie ma gdzie usiąść:evil_lol::evil_lol::evil_lol: - no wiec sa 2 alternatywy: a). albo Darek zejdzie do patretu, czyli na podloge, b). al;bo sie kupi duuuuuza kanape. Quote
Alicja Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 sota36 napisał(a):- no wiec sa 2 alternatywy: a). albo Darek zejdzie do patretu, czyli na podloge, b). al;bo sie kupi duuuuuza kanape.chyba trzeba wprowadzić w zycie obie alternatywy , bo na duzej kanapie Gutkowi będzie wygodniej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 W sumie - tak - zawsze Darek i ja mozemy sobie na podlodze posiedziec i wszystkim mowic, ze teraz taka moda!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 sota36 napisał(a):W sumie - tak - zawsze Darek i ja mozemy sobie na podlodze posiedziec i wszystkim mowic, ze teraz taka moda!!!! haha no bardzo pomysłowe:lol: a jak sie Guciowi spodoba spanie w waszym łozeczku to też się przeniesiecie na podłogę :eviltong: w razie czego zapraszam do mnie!;) Quote
Teklunia Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 [quote name='sota36'] ja tez chce czesac psa w kitke!:oops::oops::oops: [quote name='sota36'] on ma przecudny kolor futra :loveu: Quote
sota36 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Madzia - NIE!!! Lozka to rzecz swieta, kanapa - nie! My mozemy, on nie!!! Nawet Staruszek nie mogl wylegiwac sie w naszym lozku! Tekluniu - on jest toche bardziej splowialy, te zdjecia tak wyszly, po ...autokorekcie - ale i tak mnie to jego futerko sie bardzo podoba!!!!! Quote
sota36 Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 agabass napisał(a):a co ten hipis ma we włosach :lol: - to Lolek - jego ulubiony krokodyl, bo hipopotama zjadl, kiedy byl mlody. Quote
madzia20sosnowiec Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 sota36 napisał(a):Madzia - NIE!!! Lozka to rzecz swieta, kanapa - nie! My mozemy, on nie!!! Nawet Staruszek nie mogl wylegiwac sie w naszym lozku! u mnie też łóżko to też rzecz święta, ale tylko wtedy jak helena ( moja mama, która faktycznie ma na imie marta :evil_lol: ) jest w domu...bo jak jej nie ma...no to sami wiemy co sie dzieje :diabloti: Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 sota36 napisał(a):- to Lolek - jego ulubiony krokodyl, bo hipopotama zjadl, kiedy byl mlody.kto zjadł hipcia :crazyeye:krokodyl :evil_lol: Agabass ja myślę ze Gucio we włosach ma też gumkę ;) żeby widział Lolka :razz: Quote
sota36 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):kto zjadł hipcia :crazyeye:krokodyl :evil_lol: Agabass ja myślę ze Gucio we włosach ma też gumkę ;) żeby widział Lolka :razz: - krokodyla szarego, nilowego zezarl Agat!!! nie wiedzial, ze jest pod ochrona - wyciagnal na sile spod prysznica i ze 3 dni go szukalismy, az jego resztki, tego hipcia, znalezlismy pod wanna ;( A Agat nie ma gumeczki, on ma takie spineczki Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 sota36 napisał(a):- krokodyla szarego, nilowego zezarl Agat!!! nie wiedzial, ze jest pod ochrona - wyciagnal na sile spod prysznica i ze 3 dni go szukalismy, az jego resztki, tego hipcia, znalezlismy pod wanna ;( A Agat nie ma gumeczki, on ma takie spineczkibiedny Hipcio :placz::placz::placz: Quote
sota36 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Biedni to my bedziemy, jak sie dowiedza w jakism swiatowym centrum ochrony przyrody czy zwierzat, ze pies zazarl hipopotama!!!!! Quote
sota36 Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Gabryjella napisał(a):Matko:crazyeye: hipopotama:crazyeye: Nie wiedziałam, że briardy muszą tyle jeść:roll: - i nic NIC (!!!!!!!) z niego nie zostalo!!!! Quote
Alicja Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 sota36 napisał(a):- i nic NIC (!!!!!!!) z niego nie zostalo!!!!:crazyeye:nawet skórka :placz::placz::placz: Quote
sota36 Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Witam - bylismy wczoraj z naszej kochanej Zielonej. Oto mala sesyjka - ale duuuuzo zdjec niestety nie wyszlo :( Chowamy choinke - jak narazie - to to Darek schowal sie za mnie! Zdjecia z Zielonej zasypanej sniegiem - pedze z badylem Znow musze na nich czeka!!! oni zawsze pozostaja z tylu!!!! A co Ty tu chowasz???? A po wycieczce - wielie zarcie - no daj mi juz je - glodny jestem!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 Joluś fajne zdjęcia Agata, tylko stanowczo za mało nam go pokazujesz, a jest się czym chwalić !! Piękny Gucio, zawsze uśmiechnięty i zadowolony, ach te Briardziki :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted January 22, 2006 Author Posted January 22, 2006 Czesc Daga - to fakt - jemu to sie pyska zawsze prawie smieje, no moze nie wtedy, kiedy wyciagam krople do uszu... wtedy olgbzym zamienia sie w yorka - ... w dluga......... Quote
Alicja Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 No prosze Wiaderki ;)wstawiły foteczki :evil_lol: Quote
Teklunia Posted January 22, 2006 Posted January 22, 2006 [quote name='sota36'] prawie zasypalo Gutka :-o :shake: Quote
Recommended Posts