Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Oj...tak tak!! Nic mi nie stanie na przeszkodzie:diabloti::diabloti:
- dalablica! latwo nas nie dostaniesz!!! pamietaj - my jestesmy wieksi

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tam!!:eviltong:

Zabiore ze soba Monis i reszte yorkowej sfory:evil_lol::evil_lol: Juz szykuje nozyczki i golarke. Zostawic kiteczke na glowce??:diabloti:

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Zabiore ze soba Monis i reszte yorkowej sfory:evil_lol::evil_lol: Juz szykuje nozyczki i golarke. Zostawic kiteczke na glowce??:diabloti:
- litosci!!!!!!

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Ja ze swoją bestią chętnie się przyłącze :evil_lol::evil_lol:
Agata też ukradniemy :evil_lol:
Będziemy miały już dwa duże Misie do przytulania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

- Agata? Ukrasc? On sie nie da! To taka przylepka, on tak nas kocha - a Wy jestescie dobre ludzie i nie zgodzicie sie przeciez , zeby bidul przezywal taka traume!!!

Posted

Moniś napisał(a):
Ja ze swoją bestią chętnie się przyłącze :evil_lol::evil_lol:

Juz sie nie moge doczekac!!:loveu::loveu:

Posted

o nie, te dwie niedobre tez tutaj strasza i strasza!:angryy:

[quote name='sota36']Wlasnie moj maz daodal, zebyscie wiedzialy - W DOMU MAMY OSTRA BRON!!!! p.s. darek jest gliniarzem - hihihi
kurcze tez by nam sie taka przydala, bo ja z przedmiotow niebezpiecznych mam jedynie walek kuchenny i moze jeszcze tłuczek do miesa :oops:

Posted

[quote name='Teklunia']o nie, te dwie niedobre tez tutaj strasza i strasza!:angryy:

kurcze tez by nam sie taka przydala, bo ja z przedmiotow niebezpiecznych mam jedynie walek kuchenny i moze jeszcze tłuczek do miesa :oops: - POMOZEMY!!!!! SPOKO!!!!!

Posted

ja z narzędzi niebezpiecznych mam....danonka !! :sweetCyb:z kategorii "ostrej broni" mam... danonka :sweetCyb: z kategorii "bulterier" mam... uciekającego danonka :sweetCyb:

Posted

[quote name='lespaa']ja z narzędzi niebezpiecznych mam....danonka !! :sweetCyb:z kategorii "ostrej broni" mam... danonka :sweetCyb: z kategorii "bulterier" mam... uciekającego danonka :sweetCyb::crazyeye: ale masz fajnie aż 3 danonki :evil_lol:

Posted

[quote name='Teklunia']o nie, te dwie niedobre tez tutaj strasza i strasza!:angryy:

kurcze tez by nam sie taka przydala, bo ja z przedmiotow niebezpiecznych mam jedynie walek kuchenny i moze jeszcze tłuczek do miesa :oops:

I co moze nas napadniesz tluczkiem do miesa??:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze dziewczyny robicie się niebezpieczne.:roll:
Czy aby na pewno polujecie tylko na Big Yorki, bo nie wiem czy mam spac spokojnie :mad: :mad: :lol:

- to jest komitywa "yorkofiolow przeciwko briardoswirom. Mam nadzieje, ze Ty do niej nie przystapisz??? Bo mieszkamy prawie po szsiedzku! I bylabys najbardziej niebezpieczna!

Posted

[quote name='sota36']Przegladalam starocie i oto co znalazlam - chyba galeryjce Gutka nie ma takich zdjec? jaki on byl malutki!!!

ale słodziak i jaki podobny do TENusia :razz::lol:

Posted

[quote name='sota36']Przegladalam starocie i oto co znalazlam - chyba galeryjce Gutka nie ma takich zdjec? jaki on byl malutki!!!

mrrrruuu :loveu::loveu::loveu:
wiecej takich szczeniaczkowych, plosie!

Posted

Wiecej niestety nie mamy, bo nasza pieknota zjadla zgrane na plytki ( czyli jakies 500 zdjec) swoje zdjatka - to najwieksza strata jaka zrobil - nie sa wazne meble i dywany, nie zlicze juz pozartych pilotow, kziazek, wycieraczek i okularow, ale wlasnie mlody dorwal 2 plytki i je zniszczyl! Moze doszedl do wniosku, ze jednak za mlodu byl niefotogeniczny?

Posted

sota36 napisał(a):
Wiecej niestety nie mamy, bo nasza pieknota zjadla zgrane na plytki ( czyli jakies 500 zdjec) swoje zdjatka - to najwieksza strata jaka zrobil - nie sa wazne meble i dywany, nie zlicze juz pozartych pilotow, kziazek, wycieraczek i okularow, ale wlasnie mlody dorwal 2 plytki i je zniszczyl! Moze doszedl do wniosku, ze jednak za mlodu byl niefotogeniczny?

Zly Gutek, zly!!!:mad::mad: