sota36 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):Oj...tak tak!! Nic mi nie stanie na przeszkodzie:diabloti::diabloti: - dalablica! latwo nas nie dostaniesz!!! pamietaj - my jestesmy wieksi Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 A tam!!:eviltong: Zabiore ze soba Monis i reszte yorkowej sfory:evil_lol::evil_lol: Juz szykuje nozyczki i golarke. Zostawic kiteczke na glowce??:diabloti: Quote
sota36 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):A tam!!:eviltong: Zabiore ze soba Monis i reszte yorkowej sfory:evil_lol::evil_lol: Juz szykuje nozyczki i golarke. Zostawic kiteczke na glowce??:diabloti: - litosci!!!!!! Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):A tam!!:eviltong: Zabiore ze soba Monis i reszte yorkowej sfory:evil_lol::evil_lol: Juz szykuje nozyczki i golarke. Zostawic kiteczke na glowce??:diabloti: Ja ze swoją bestią chętnie się przyłącze :evil_lol::evil_lol: Agata też ukradniemy :evil_lol: Będziemy miały już dwa duże Misie do przytulania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Moniś napisał(a): Agata też ukradniemy :evil_lol: Będziemy miały już dwa duże Misie do przytulania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: - Agata? Ukrasc? On sie nie da! To taka przylepka, on tak nas kocha - a Wy jestescie dobre ludzie i nie zgodzicie sie przeciez , zeby bidul przezywal taka traume!!! Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Moniś napisał(a):Ja ze swoją bestią chętnie się przyłącze :evil_lol::evil_lol: Agata też ukradniemy :evil_lol: Będziemy miały już dwa duże Misie do przytulania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Juz sie nie moge doczekac!!:loveu::loveu: Quote
sota36 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Magda_Miki napisał(a):Juz sie nie moge doczekac!!:loveu::loveu: i to sie nazywa miloscniczka psow!!! Agat jesat ubezpieczony!!!! Quote
sota36 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 Wlasnie moj maz daodal, zebyscie wiedzialy - W DOMU MAMY OSTRA BRON!!!! p.s. darek jest gliniarzem - hihihi Quote
Teklunia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 o nie, te dwie niedobre tez tutaj strasza i strasza!:angryy: [quote name='sota36']Wlasnie moj maz daodal, zebyscie wiedzialy - W DOMU MAMY OSTRA BRON!!!! p.s. darek jest gliniarzem - hihihi kurcze tez by nam sie taka przydala, bo ja z przedmiotow niebezpiecznych mam jedynie walek kuchenny i moze jeszcze tłuczek do miesa :oops: Quote
sota36 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia']o nie, te dwie niedobre tez tutaj strasza i strasza!:angryy: kurcze tez by nam sie taka przydala, bo ja z przedmiotow niebezpiecznych mam jedynie walek kuchenny i moze jeszcze tłuczek do miesa :oops: - POMOZEMY!!!!! SPOKO!!!!! Quote
sota36 Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 sota36 napisał(a):- POMOZEMY!!!!! SPOKO!!!!! - J anie strasze - tylko OSTRZEGAM!!!!! Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 sota36 napisał(a):- J anie strasze - tylko OSTRZEGAM!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: strach się bać ;) Quote
lespaa Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 ja z narzędzi niebezpiecznych mam....danonka !! :sweetCyb:z kategorii "ostrej broni" mam... danonka :sweetCyb: z kategorii "bulterier" mam... uciekającego danonka :sweetCyb: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='lespaa']ja z narzędzi niebezpiecznych mam....danonka !! :sweetCyb:z kategorii "ostrej broni" mam... danonka :sweetCyb: z kategorii "bulterier" mam... uciekającego danonka :sweetCyb::crazyeye: ale masz fajnie aż 3 danonki :evil_lol: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Teklunia']o nie, te dwie niedobre tez tutaj strasza i strasza!:angryy: kurcze tez by nam sie taka przydala, bo ja z przedmiotow niebezpiecznych mam jedynie walek kuchenny i moze jeszcze tłuczek do miesa :oops: I co moze nas napadniesz tluczkiem do miesa??:turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Qrcze dziewczyny robicie się niebezpieczne.:roll: Czy aby na pewno polujecie tylko na Big Yorki, bo nie wiem czy mam spac spokojnie :mad: :mad: :lol: Jolus i co widzialas mnie wczoraj?? :lol: :lol: Quote
sota36 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Qrcze dziewczyny robicie się niebezpieczne.:roll: Czy aby na pewno polujecie tylko na Big Yorki, bo nie wiem czy mam spac spokojnie :mad: :mad: :lol: - to jest komitywa "yorkofiolow przeciwko briardoswirom. Mam nadzieje, ze Ty do niej nie przystapisz??? Bo mieszkamy prawie po szsiedzku! I bylabys najbardziej niebezpieczna! Quote
sota36 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Przegladalam starocie i oto co znalazlam - chyba galeryjce Gutka nie ma takich zdjec? jaki on byl malutki!!! Quote
an3czka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 Taka z niego SZCZOTA:lol: A na drugim zdjęciu ma "dzikie' oczy:cool3: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='sota36']Przegladalam starocie i oto co znalazlam - chyba galeryjce Gutka nie ma takich zdjec? jaki on byl malutki!!! ale słodziak i jaki podobny do TENusia :razz::lol: Quote
sota36 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Ala przecie to BRIARDY pelna mordzia!!! :):):) Quote
Teklunia Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='sota36']Przegladalam starocie i oto co znalazlam - chyba galeryjce Gutka nie ma takich zdjec? jaki on byl malutki!!! mrrrruuu :loveu::loveu::loveu: wiecej takich szczeniaczkowych, plosie! Quote
sota36 Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 Wiecej niestety nie mamy, bo nasza pieknota zjadla zgrane na plytki ( czyli jakies 500 zdjec) swoje zdjatka - to najwieksza strata jaka zrobil - nie sa wazne meble i dywany, nie zlicze juz pozartych pilotow, kziazek, wycieraczek i okularow, ale wlasnie mlody dorwal 2 plytki i je zniszczyl! Moze doszedl do wniosku, ze jednak za mlodu byl niefotogeniczny? Quote
Magda Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 sota36 napisał(a):Wiecej niestety nie mamy, bo nasza pieknota zjadla zgrane na plytki ( czyli jakies 500 zdjec) swoje zdjatka - to najwieksza strata jaka zrobil - nie sa wazne meble i dywany, nie zlicze juz pozartych pilotow, kziazek, wycieraczek i okularow, ale wlasnie mlody dorwal 2 plytki i je zniszczyl! Moze doszedl do wniosku, ze jednak za mlodu byl niefotogeniczny? Zly Gutek, zly!!!:mad::mad: Quote
Recommended Posts