sota36 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='zuzolandia']w Twoim mniemaniu pewnie w dooopie :diabloti::diabloti::diabloti: Jakże żałosna jesteś w tym swoim udawaniu ...bleeeeeeeeeeeeeee Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) i siorki:) Ciociu Ineczko - no coz... dla nienaukowcow, niedoczytancow, "morze" to moze "morze" z falami, BALWANAMI;) Co za ignorancja (trudny wyraz!) geologii! Quote
zuzolandia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='Alicja']no i momy prawie Afryka :grins: Afryka przynajmniej jako jedna persona była ... w tym przypadku mamy rozdwojenie ...zeby nie powiedzieć roztrojenie ...jażni...;-) Quote
sota36 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='zuzolandia']Afryka przynajmniej jako jedna persona była ... w tym przypadku mamy rozdwojenie ...zeby nie powiedzieć roztrojenie ...jażni...;-) No jakie Burkina Faso jest:))))) Quote
Alicja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='zuzolandia']Afryka przynajmniej jako jedna persona była ... pieroństwo ;) w tym przypadku mamy rozdwojenie ...zeby nie powiedzieć roztrojenie ...jażni...;-) to pewnie bez ta gorączka krwotoczna :roll: w Afryce to popularna choroba ;) Quote
sota36 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 [quote name='Alicja'] to pewnie bez ta gorączka krwotoczna :roll: w Afryce to popularna choroba ;) A czy ona zaraza przez net? Quote
Alicja Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 sota36 napisał(a):A czy ona zaraza przez net? nas nie :grins: Quote
sota36 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Alicja napisał(a):nas nie :grins: uffffffffffffffffffff, ZYJEMY!!!!!! Quote
Tekla64 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 jo widze zem totalnie nie w temacie i pewnie cale szczescie najwazniejsze ze zyjemy i mamy sie calkiem dobrze mimo zarazow wszelakich!!! Quote
Medorowa Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 CZE I CZOŁEM KLUCHY Z ROSOŁEM:hand::loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 [quote name='sota36']uffffffffffffffffffff, ZYJEMY!!!!!! i chwała ;-) hihihi Quote
stokrotka.af Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 piękne sokoły.... śliczny Gucio:loveu: Quote
Agga Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='sota36'] Dzieki Ci Brachu - ze byles... i ze swietnie Moich wychowales dla nas ! http://img211.exs.cx/img211/4969/0529140721xcopy7ks.jpg http://i54.tinypic.com/2qbha8y.jpg http://i54.tinypic.com/21mx2fr.jpg Tak patrzę na te psiaki. Atosek był szczęściarzem, że był u Was. Gutek i Buffy cudnie wyglądają. Quote
Tekla64 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 co wysta sie razem gdzies zaszyly??? u was cisza u Zuzolandii cisza a ja nie mam gdzie se kudlow poogladac?!!! buuuu co sie z wami wszystkimi dzieje? Quote
zuzolandia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='Tekla64']co wysta sie razem gdzies zaszyly??? u was cisza u Zuzolandii cisza a ja nie mam gdzie se kudlow poogladac?!!! buuuu co sie z wami wszystkimi dzieje? hihihihih....ciężko pracujemy na waciki hihiih........ Quote
dawi00 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) i siory. Jest cudnie, jak to zwykle u nas:))) Swieto swietujem na wiesi - zapraszamy!!!! ruszcie doopki i przyjezdzojta. Sloneczko - jest!Ciepelko - tez! My szalejemy! Ja zaczynam uprawiac nowy sport - z taka smieszna jajowata pilka - dostalem w prezencie, na Urodzinki Buffinki:) Mala lata jak jakis "meserszmit" - ale Jej to sluzy, sadla nie bedzie miala. Reszta pozniej, bo pedze na sloneczko!!!!!!!!!!!!!! Quote
stokrotka.af Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 a kiedy to słonko było? u nas leje od tygodnia:placz: Quote
dawi00 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 stokrotka.af napisał(a):a kiedy to słonko było? U nas leje od tygodnia:placz: dzis!!!!!! Quote
Alicja Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 dawi00 napisał(a):dzis!!!!!! i nie tylko dziś ;) Quote
Katerinas Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 http://i56.tinypic.com/25873h0.jpg hahaha.... rewelacja :lol: gdzie głowa, gdzie dupka? :lol: Quote
Tekla64 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 no oszczedne to wy nie tylko w zdjeciach ostatnio jestescie ale i w pamietnikowych wpisach hihihi ale serdeczne dzieki i za to, wiem wiem ze pogoda sprzyja wiec trzeba wykorzystywac,nie na pisanine hihihi pieknie mloda sie powyginala a wlosiska nie nadazyly podrapaj za uszami od nas [ i byloby fajne jakbys sie pokazalaz wpisem u nas nie musialabym cie tak dlaeko szukac , bo ja jestem glab komputerowy i musze tak na okretke ] Quote
sota36 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) i "chaszczary". Cos ostatnio nieczesto szczekam moj pamietniczek:(,ale wiecie, Cioteczki, zycie... ehhhhhh;) Zaczely sie dlugie, jesienne wieczory, to i jakos czas musimy sobie organizowac na swoj, specyficzny i kudlaty sposob. Mala - niemala "chaszczara" ( to sie wyjasni ponizej...) jak zwykle pileczkomania. Im szybsza, tym lepsza. Choc odpoczynek na czerwonej podusi tez jest milusi... Kto sie zgadza - przybije piatke:) W obawie przed jesienna deprecha,Móje "zafundowali" nam nowego lokatora. Rekina, i to w dodatku czerwonego, wiec biedny rekin wpadl w paszcze dwoch zarlaczy:) Quote
sota36 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 CD. Oto stosunek malej do tak niebezpiecznego "źwierza"!Totalna zlewka i niewydepilowanym "sadlem" do gory! Smiechu warte! Ja musze go unicestwic, co by nas nie pozarl, bo na "chaszczare" liczyc nie mogieeeee... Quote
sota36 Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Cd. Pamietniczka, bo znow bedzie posucha i brak czasu ( zas jadem!) Strasznie sie rozszczekalem, jak przystalo na psa strozujacego. Piekna mamy jesien, sloneczna:) Taka maskujaca przed "zlymi urokami" paskudnikow:) ktorych naprawde i tak mamy ...pod ogonkiem:) bo najwazniejszy jest "fun"! I tego Wam, Kochane Cioteczki - szczekamy z calych naszych serduszek!!! psssss. idem pakowac graty - ja - pies kudlaty! Quote
Alicja Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 ile kudlisków ;) http://i52.tinypic.com/5novo6.jpg Quote
Recommended Posts