Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Leczo - przepyszne - dzieciaki - psiaki dostaly a Swieto lasu -kostyrke:) Byl tez pyszny grill, kopiec kreta, rum z cola i cytrynka i biba - od 16.00 w sobote do ...6.28 w ....niedziele - i wszystko wytrzymalismy, spalismy tylko 2 godziny, a potem znow... do jakiejs 17.00, potem byl zgon i powrot do domu - cale szczescie , ze Darecki byl bardziej wyspany ( choc w niedziele byl na wystawie w Lodzi) od nas - bab - i okolo 23.00 wrocilismy do domu. Odsypiam do dzis - lata nie te....

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) i Buffencji - Pupencji:)
Bylismy w Julku, to chyba ostatni powiem lata, szkoda. We wtorek Mój wyjezdza i predko tu nie wrocimy.
Musimy zostawic nasze psie :milosci:, czyli opunki:)

Mala - niemala (dzis ma miesieczninki:) 11:) ) tez juz naukala sie, co by mojej nie ruszac, wiec poszukala se swojej:)
Tylko pierw musi zdjac te szprychy, zaniesie do skupu zlomu i "ceski" bedzie miala.
To sie nazywa - recycling chyba.

Potem my sie opalali, tj grzalismy doopki na sloneczku w trawce:), tj. trawie!Zeby mnie nie podejrzewano o ...

Posted

Cd.
Czasem mala jeszcze nie kuma, ze co moje to moje, a co Jej to ...tez moje!
I chce mi podpierdaszac moje opunki!

No trza mi pilnowac!

bo mala filuje.

Moje to moje!

Posted

No i na koniec!
Na ostatnie Miesieczninki, bo za miesiac to roczek Jej stuknie. taaaa, wiem, wiem, kobiecie sie wieku nie wyszczekuje.
Buffinko - moja towarzyszko, siorko, kumpelko, powiernico i co tam jeszcze chcesz.
Szczekne tylko tyle - fajnie, ze jestes!

A to Ona w grudniu, juz u nas:

Posted

Wracając do rozmowy z innego wątku...
Pomyliło mi się i pisząc avatarek miałam na myśli banerek w podpisie :oops:

Dupencja urocza,ale imię... hmmm... nie powiem oryginalne :evil_lol: kto ją tak ochrzcił?
Przy okazji to widzę, że drób w zagrożeniu --> http://i55.tinypic.com/2qiy3kp.jpg

U was za miesiąc roczek a u nas jutro 2 latka, nie wiem kiedy to zleciało... Dzieci nam się starzeją :roll:

Posted

[quote name='DorkaWD']Wracając do rozmowy z innego wątku...
Pomyliło mi się i pisząc avatarek miałam na myśli banerek w podpisie :oops:

Dupencja urocza,ale imię... hmmm... nie powiem oryginalne :evil_lol: kto ją tak ochrzcił?
Przy okazji to widzę, że drób w zagrożeniu --> http://i55.tinypic.com/2qiy3kp.jpg

U was za miesiąc roczek a u nas jutro 2 latka, nie wiem kiedy to zleciało... Dzieci nam się starzeją :roll:

Witaj, kobieto - "Dupencja" - to od Alicji od Ozzulca - no dupcia to ona kreci, a wlasciwie kreci ogon dupcia. A serio to po domowemu Buffy Postrach Wampirow - Oj, co niektorym "wampirom," to ona namieszala w glowie i humorki popsula:)))
A i fakt drob z zagrozeniu - szczegolnie jak sie gotuje z warzywkami:))))
A tak, starzeja - Pandziuchna 2, Dupencja roczek, Gucio ponad 6 :(((

Posted

[quote name='sota36']
A tak, starzeja - Dorka 2, Dupencja roczek, Gucio ponad 6 :(((
hmmm... chciałabym mieć 2 eee... 20, ale u mnie to już 33 niedługo stuknie :roll:
2 za chwilkę będzie mieć Panda / Pandemonium /Gamoń / Kudłacz i kilka innych "zdrobnień"

Guiek ponad 6 - toż to w kwiecie wieku dopiero ;)

Wampiry... jeszcze Wam nie przeszło? :diabloti:
No dobra przyznam się, też podglądam jakieś pamiętniki i TB ale to z nudów. Gdy skończyła mi się sesja to zrobiłam sobie maraton filmowy w celu zresetowania komórek szarych - pomogło :evil_lol:

Posted

[quote name='DorkaWD']hmmm... chciałabym mieć 2 eee... 20, ale u mnie to już 33 niedługo stuknie :roll:
2 za chwilkę będzie mieć Panda / Pandemonium /Gamoń / Kudłacz i kilka innych "zdrobnień"

Guiek ponad 6 - toż to w kwiecie wieku dopiero ;)

Wampiry... jeszcze Wam nie przeszło? :diabloti:
No dobra przyznam się, też podglądam jakieś pamiętniki i TB ale to z nudów. Gdy skończyła mi się sesja to zrobiłam sobie maraton filmowy w celu zresetowania komórek szarych - pomogło :evil_lol:

Ojej... 2 czy 22, czy 33, to tylko liczby... probuje wyjsc z gafy, udalo sie????
A swietowac i tak bedziemy! jutro u Ciebie!