sota36 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) i juz nie takiej malej Wampirzycy - z coraz to bardziej oszczednym mlecznym uzebieniem:) Chyba powinienem zmienic tytul mojego Psiego Pamietniczka na "Pamietniczek Przyczłapka ( to JA!) i Bumbulatorka ( to Ona!)... Ona to czort, hachor, zboj, diobol wcielony! To dlunogoga mloda "dama" o dosc nienachalnej jeszcze urodzie, aczkolwiek z piekna glowa, w ktorej miesci sie rozumek (?) - ktorego az stach sie bac! To maly silacz i sportowiec. Wszystkozerna "dama - inaczej" - Wy, Ciotki nie dociekajcie, co Ona ma w pycholu! Pozeraczka bajaderek (konskich!) - tak, tak - to "to"! Strzelipit i sowizdrzal ( jakkolwiek to sie pisze!) zjadacz chusteczek i sznurkow. Demolatorka i awanturnica! Czarna cholernica! I dusicielka - srednio 5 razy dziennie:) Czyli MOJA SIORA - POTFFFORA! Quote
sota36 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Cd. Ona sie szkoli i wyobrazta seeeee, ze... chetnie! Ta "mala niczego sie nie boi! Lazi po jakis kladkach. Schodach dziurawych. "Pracuje" na wyskosciach. Czolga sie. Jak jakis komandos! A po zajeciach - rozpierdasza wszystko ze swymi kumplami i kumpelami:) No rormarnie "Sajgon"! Quote
eria Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 http://i43.tinypic.com/fwopjs.jpg jest mi tu o jedną czarną za dużo !! kim jest więc ta trzecia ???? Quote
sota36 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Cd. Ma tam swoja bande - jest najmlodsza, ale wklupie kazdemu. Zakumplowala sie z taka Elke - ona tez niezla baba! Druga jest Szyszka - mala terierka - kawal dioblicy! Choc Szyszka jest chyba najsprytniejsza. Jak biegaja cala banda, to lepiej im sie usunac z drogi. Stratuja i nawet nie zauwaza! A potem te kondycje zdobyta w psim przedszkolu - cwiczy na mnie. I mnie goni. Quote
sota36 Posted March 10, 2010 Author Posted March 10, 2010 Cd. Czasem trzeba Ja do pionu postawic, ale Ona nie robi sobie z tego nic! Opunek Jej nie dam! Pan Friszej - skatowany! To wlasnie cala moja siora - Bumbulatorek! Ciociu Anulko - to nie TA trzecia, tylko to ten!!!! Chlopok jak ja! Tylko inkciejszego koloru . Quote
eria Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 no chwała mu za to że to briard :D bo drugiego sznupa w towarzystwie bym nie przebolała :D Quote
Alicja Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 oooo czarno czarno czarno ;) i aścik maleńki jest :multi: http://i43.tinypic.com/ogxt0i.jpg Quote
stokrotka.af Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 dostałam oczopląsu od ilości tych futer:evil_lol: Quote
sota36 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Rosnie! jak na drozdzach - jak kazda panna - szczupla i dluuuuugonoga:) A jaka pyskata! Po chrzestnej to ma! Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 sota36 napisał(a):A jaka pyskata! Po chrzestnej to ma! Widzę, że nie tylko mój jest taki ... to dodaje otuchy :evil_lol: Jak one szybko rosną, jeszcze niedawno taki maluszek, a teraz to już duża, śliczna panienka :lol: Quote
zuzolandia Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 http://i43.tinypic.com/ogxt0i.jpg wowowowowow jaka banda ...mom nadzieja ześ zdonzyła citnać hihihih Quote
sota36 Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Inus - ona zachachnecila, ze tamte myslaly, ze to aniol, a ta pierona ( czytej - Twoja chrzesntica) - temu winna! To ona byla prowodyrem, a potem Szyszka i Elke! Tylko ich uchole furtaly! a Syd stal i sie gapil, potem sie rozkrecil - bo on jak Gut- ...zagubiony w akcji:) Quote
Shirai - Koki Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Ojjjj spora przerwa od 11 marca...witamy...czas przerwac ta przerwe !!!!!!!!!!!!! Witamy sie znow...........:multi::multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 sota36 napisał(a):Rosnie! jak na drozdzach - jak kazda panna - szczupla i dluuuuugonoga:) A jaka pyskata! Po chrzestnej to ma! Widzę, że mamy coś wspólnego :grins::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
KT Arts Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 http://i41.tinypic.com/abp4zd.jpg Te oczy wymiatajÄ…;D:D:D:D Quote
sota36 Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 u nas .... maly szpitalik ... Gucio byl wczoraj usypiany, bo znow naderwal pazurek... a ze nasz Tomek w szpitalu, wiec trzeba bylo skorzystac z innego wetka. Zadzwonilam do erii i umowilismy wizyte u Jej szefowej. Pazurek zdjety, rekonwalescent kuleje i no i go bardzo boli , ale trudno... musi wydobrzec... reszta wieczorkiem:) Pani Doktor i erii:) dziekujemy za opieke!!!! Quote
Kosmaty Gałganek Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Niech się szybko goi i proszę biedaka wytarmosić ode mnie. Quote
stokrotka.af Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ja nie wiem co ten Gutek wyprawia, Borecki stracił już chyba z 3 ostrogi a jeszcze nigdy nie był na takiej "operacji":shake: życzymy szybkiego powrotu do pełni sił:mad: Quote
taxelina Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Witamy sie po raz pierwszy ale nie ostatni. No i do nas zapraszamy :D Quote
taxelina Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Co jak co ale ja to bym fotki krolisia zobaczyla :D ale na razie od konca przegladam strony z nadzieja ze pokazalas krolisia :D Quote
sota36 Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) i Buffencji Dupencji, czyli zapowiedz baardzo ciezkiego weeku, to i trza sie wiosennie odstresowac, co by nie zwariowac! Ciociuuuuu z dalekiej zagramanicy!!! Ciociuuuu - Krolisia jest - w galerii, teraz spi, wiec focic Jej nie bedziemy. Niech dziewczynka se pospi - do Wielkanocy i ...kroliczego paszteciku tuz - tuz ;)))) Piekny dzien dzis byl! Wiosna pelna psia pysia. Jak zwykle dluuuugi spacer i wariactwa nasze:) Ze starym zmozolonym i zmechaconym Panem Friszbejem, a raczej z tym , co z niego zostalo:) Raz byl ci on moj, raz tej malej, co juz nie jest taka mala i juz ma po zebach (Chyba? Ja tam Jej w paszcze nie zagladalem i zagladac nie bede, bo capi lososiem zdziebko za bardzo - fuj!) nasz nie panowal chyba nad nami:) Tylko lapeczki zalamywal... Ale trudno - spacer sie udal, tylko trza bylo potem wykruszac bloto! Quote
taxelina Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 No widzialam krolisia :D ale na wielkanoc nowe fotki poprosze :) Quote
Recommended Posts