sota36 Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Bylismy dzis u weta z Heniem - okazalo sie, ze ten ropien spowodowany jest wada zgryzu i trzeba 2 mm zeba usunac - chyba nawet z 2 stron. Henio sie nie dal, niestety na zywca i w srode musimy do uspic i zrobic to pod narkoza. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze! Quote
sota36 Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Dzisiejsza sesja w sennej atmosferze... Agat pilnuje pana kanapy, kiedy ten w pracy.... Quote
Teklunia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 [SIZE=+2][SIZE=-1][SIZE=+1]DO WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH TĘ GALERIĘ: [SIZE=+2] Z DOBRZE POINFOIMOWNEGO ŹRÓDŁA WIEM, ŻE JOLA URZĄDZA TU JUTRO IMPREZĘ Z OKAZJI SWOICH URODZIN!!!!!! [SIZE=+2] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
lespaa Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 teklunia no jak mogłas zepsuć niespodziewajkę i zrobić taki falstart. Teraz nie dostaniemy się z zaskoczenia na imprezkę ;( Quote
sota36 Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Tak - z zaskoczenia - ok - dobra - jutro ja stawiam- pijemy w koncu... "Czterdziesci lat minelo..." Ło Jezusiczku, alem stara.... Quote
Alicja Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 sota36 napisał(a):Tak - z zaskoczenia - ok - dobra - jutro ja stawiam- pijemy w koncu... "Czterdziesci lat minelo..." Ło Jezusiczku, alem stara....ja już tak myślę że moze flaseckę na rozruch ;) :drinking: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
Alka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Jolu, wszystkiego najlepszego ! W Dniu Twojego Święta Jest ktos kto o Tobie pamieta Pamieta o Tobie I śle Ci życzenia By spełniły się wszystkie Twoje marzenia Żyj w szczęściu i radości A uśmiech niech Ci życie uprości. Quote
Moniś Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Niech smutek zniknie w górskim potoku. By radość kwitła jak róża co roku. By na Twej twarzy promyczek słońca, nigdy nie zniknął i trwał do końca. By najpiękniejsze chwile w Twoim życiu trwały wiecznie. Dużo zdrówka i spełnienia najskrytszych marzeń Jolu! :BIG::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [SIZE=+1]:tort: Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam[SIZE=+1] Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam Nieeeeeeech żyyyyyyjeee naaaam!!!!!! [SIZE=+1]:new-bday::new-bday::new-bday: Quote
Moniś Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Niechaj gwiazdka pomyślności Nigdy nieeeee zagaśnie, Nigdy nieeeee zagaśnie, A kto z Nami nie wypijeeeeeeee niech pod stołem zaśnie!!! :drinking::drinking::drinking::drinka::drinka: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Koffany Joleczku!!!!!!!!!! [SIZE=2]sił i sposobnosci do spełnienia pragnień z okazji Twoich urodzin życzy Ozzulec z Rodzinką / Alicją , Cezarym i Jakubem / Quote
sota36 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 DZEKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO TO PIJEMY!!!!!!!!!!!!!!!!!! :pepsi::popcorn::knajpa::cunao::drinka::drinking::sabber::drinking::chlup:!!!!!!!!!!!!!!KTO CO LUBI!!!!!!! Quote
Alka Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 :drinking:zdrówko! :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
anetta Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Sttttoooo llllaaaaaaaaaaaaat, stooooooooooo laaaaaaaaaat :tort: :new-bday::cunao::BIG::cunao::BIG::cunao::BIG: Foty mnie powalily :loveu: Quote
sota36 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 [quote name='Moniś']Niechaj gwiazdka pomyślności Nigdy nieeeee zagaśnie, Nigdy nieeeee zagaśnie, A kto z Nami nie wypijeeeeeeee niech pod stołem zaśnie!!! :drinking::drinking::drinking::drinka::drinka: Jezu dopiero po pierwszej flaszce, a ta juz spiewaaaaaaaaa Quote
Moniś Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 sota36 napisał(a):Jezu dopiero po pierwszej flaszce, a ta juz spiewaaaaaaaaa A co taaaaaaaaaaaaam :evil_lol: Jak impra to impra :lol: Zdróweczko !! :drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Sto laaaaaaaaaaaaaaaaaaaat sto laaaaaaaaaaaaaaaaaaaat niech żyje żyje naaaaaaaaaaaaaaaaaaam! Quote
sota36 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Fuj - niedobrze mi - z tej gorzalki - dziewczyny ...polejcie! Quote
Teklunia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 No Jolu, wreszcie dotarłaś, bo tu impreza od rana się rozwijała ale bez Ciebie... Twoje zdrówko po raz...pierwszy ;):beerchug: Quote
sota36 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 Och ! po tym pijanstiwe - ciezko do pracy bedzie isc - a jutro o 7.30 musze byc na posterunku, ! Oj kiepsko to widze, ale zaraz 2 KACE zjem... ZDROWKO:Help_2::drinking::drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Sto lat , sto lat sto lat niech żyje nam , jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech zyje nam............................:cunao::knajpa::popcorn::drinka::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::laola::drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drinka::popcorn::knajpa::cunao: Quote
Alicja Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Sto lat , sto lat sto lat niech żyje nam , jeszcze jeden i jeszcze raz sto lat sto lat niech zyje nam............................:cunao::knajpa::popcorn::drinka::drink1::drink1::drinking::drinking::drinking::laola::drinking::drinking::drinking::drink1::drink1::drinka::popcorn::knajpa::cunao::crazyeye:jes:evil_lol:u mi się nawet emotki schlały :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 10, 2006 Author Posted January 10, 2006 No kobiety - co za obijanie - ide po nastepna - jeszcze sklepy otwarte!!!! Quote
Recommended Posts