Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']Trudno myśli ubrać w słowa ..
Oddać piórem życzeń kwiat ...
Wyrzec to co serce chowa ..
powiem krótko ...ŻYJ 100 LAT !!!

Alez mi wstyd, ze dopiero dzisiaj doszukalam sie tego....wszystkiego naj...naj...lepszego !!!!!!

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
A dziekujemy! Tylko ktory? Bo mam dwa - dwa briardy -chlopoka plowasa i czarna wampirzyce.

Ooo, faktycznie:eviltong: Myslałam że wampirzyca nie twoja:eviltong:
A tez cudaśna:razz::loveu:

Posted

Z pamietnika Pana Psa (briarda), czyli nienormalny swiat 4 stop i 8 lap.
Mója byla na Studniowce - wygladala zjawiskowo - nawet Buffencje zamurowalo i Jej rajtek nie podarla! Foty na stronie szkoly:)
Dzis hasalismy!
Co mi zrobisz, jak mnie zlapiesz????

Tu jestem gamioniu!

Chodu!

Masakra.

Posted

Cd.
Mordowanie, bom agresywny...

I ja nie wiem, z czego Mója sie cieszy?

A potem nic tylko wywiesic jezor i pasc.

No i Ona - fote zrobil Mój - "wybitny" fotograf!

Posted

Ania! napisał(a):

[FONT=Comic Sans MS]Tylko nie wiem, czemu te małe czarne lubią tak polegiwać na swoim starszym rodzeństwie :evil_lol:[/FONT]

....może dlatego, że miękki i cieplutki taki starszy brat, no i przytuli:lol:

Świetna kiecka:cool3:

Posted

sota36 napisał(a):
Z pamietnika Pana Psa (briarda), czyli nienormalny swiat 4 stop i 8 lap.
Mója byla na Studniowce - wygladala zjawiskowo - nawet Buffencje zamurowalo i Jej rajtek nie podarla!

Nie no to juz wszystko jasne...znow czytam miedzy wierszami, ktorych nie ma...ale oczywiscie "moja byla na studniowce"...ja to zrozumialam, ze twoja cora...he he he...no coz...mam zbyt bujna wyobraznie i czytam wiecej niz jest napisane :diabloti::diabloti::oops:

Posted

Ciociu Shirai - Koki - piszac 'Mója" to mója osobista pancia, czyli Jola, bo ten pamietniczek pisze ja! Gutek!!!! Czasem probuje mója siora, ta mala czarna wiedzma, czyli Buffencja - Dupencja:)
A nie martw sie ...Mója , czyli ...Jola, tez umie czytac, tego czego nie ma... ma taki dar!!!!
Pewno dzis Nasi pofoca... !! To beda...FOTY!!!

Posted

Z pamietnika Panny Briardki, czyli kiedy inni jeszcze spia... ja mysle!!! I mysle!!!
Mój dom jest dziwny. Nie szczekne, ze nie jest fajnie, fajnie jest, choc meczaco - przez to rude futro, ale ja te nie zostaje dluzna i mecze Go.
Dziwnosc mojego domu polega na tym, ze Móje o jakis kosmicznych rzeczach mowia! I te kosmiczne rzeczy dotycza mnie! Cos gadaja o jakims przedszkolu, zebym byla chyba grzeczniejsza. Choc ja jestem grzeczna, ale ...inaczej.
No i chyba dziecinstwo mi sie szybko skonczy i zapakuja moj tornisterek, choc ja jeszcze nie wiem co to jest, ale Mója gada to slowo, i potuptam do tego przedszkola. Co to bedzie???
Kiedy inni pracuja - np moj tatko, co pasie owce teraz, my- ja i Gucio obijamy sie na lewo i prawo. W sumie to ja mam jeszcze wolne, ale ten Gut powinien sie do roboty jakiejs w koncu zabrac, a nie tylko meczyc mnie.
Tatko pracuje z tymi owcami, mamula tez, bo jeszcze musi 2 braci moich pilnowac, a ja spie, tluke sie z Gutem
( szybsza jestem w gonitwach na trasie - salon, kuchnia - sypialnia!) cos przegryze.

Pozebrze, te czynnosci chyba robie najlepiej!
( po tatusiu ...nieeeee... PO BRACIE TO MAM!)

Pożuje żwaczyki...

a potem szybko pobiegne na dywan...
ale co ja na tym dywanie robie - nie szczekne.
...ide na dywan...

Posted

sota36 napisał(a):
Ciociu Shirai - Koki - piszac 'Mója" to mója osobista pancia, czyli Jola, bo ten pamietniczek pisze ja! Gutek!!!! Czasem probuje mója siora, ta mala czarna wiedzma, czyli Buffencja - Dupencja:)
A nie martw sie ...Mója , czyli ...Jola, tez umie czytac, tego czego nie ma... ma taki dar!!!!
Pewno dzis Nasi pofoca... !! To beda...FOTY!!!

No tak..a na to ciocia Sylwia nie wpadla ...i nie doczytala oczywiscie :oops::oops::oops: