Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Shirai - Koki']Nie, nie wytrzymam musze zapytac co oznacza ta data ??? :lol:

w tym roku wlasnie 19 do GUTKÓW przyjdzie Dzieciunkoo!!!!

My sie wlasnie zbieramy coby te malenstwo powitac !!!!!!

Za godzien bede miziac i miziac i miziac ;-)

takie dobroci wieziemy hihihihihih

Posted

[quote name='zuzolandia']w tym roku wlasnie 19 do GUTKÓW przyjdzie Dzieciunkoo!!!!

My sie wlasnie zbieramy coby te malenstwo powitac !!!!!!

Za godzien bede miziac i miziac i miziac ;-)

takie dobroci wieziemy hihihihihih

To jak strasznie mi milo, ze Sota36 zdazyla zajrzec do mnie go galerii :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:, i to pierwszy raz i to w takim dniu !!! Normalnie ma medal ode mnie oczywiscie zloty !!!!!!
To ja tez trzymam kciuki i czekam na wiesci :loveu::loveu::loveu: Powodzonka :lol::lol:

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), czyli "COS " NOWEGO, historia przemytnika.
No wiec ten dzien nastal! Stalem sie miedzynarodowym przestepca - przemytnikiem!!! Pojechalem do Czech - w sniezny, chlodny dzien. Granica przekroczona w jakims tam Cieszynie - po cichu, co by nas nikt nie nakryl. Tramsakcja ( trudny wyraz) odbyla sie po tajniacku - zobaczenie "towaru", sprawdzenie, papiery i kasa z lapki do lapki .
No i zapakowalismy "nasz" towar i do Polski. Przemycilem! Nikt sie nie kapnal, choc zalatwilem sie tak- wiecie, ze dla niepoznaki na granicy, zem taki niby luzak - kolo auta Strazy Granicznej. Mója pozbierala . "To" to siedzialo tymczasem w samochodzie cichusienko, lecz cisza za niedlugo miala sie skonczyc:)
To "to":

Ma na imie - po domowemu - Buffy Postrach Wampirow, hmmm a moze raczej Strazy Granicznej ???
No i przytargalismy mala - 7 tygodni- do domu. I co bylo? Nalot Ciotek! Z prezentami - dla mnie tez:)

Kazda cos przytargala! No i Wujek tez byl!
Jak to szczekaja - pierwsze koty za ploty. Czy ja ja lubie? Narazie olewam. Choc ona strasznie pzytulasna i lgnie do mnie. Ja tez lubie kolo niej lezec. Ale zeby sie bawic z nia? Hmm - narazie nie!

Wole Ciotke!
Potarmosic moge ja, a to "to"? Male jakies takie i cudaczne!

Posted

Cd.
Nalotu ciag dalszy z misami, pieskami, tortem - Ciotki - zapraszam wszystkie!!!!

Taaa, mnie na raczki nie wezma:(
Ciut wymeczeni wraz z ta czarna diablica, przysnelismy.

Ostatnie chwile ciszy, bo kolo pierwszej w nocy sie zaczelo!!:(

Buffy ma klatke nocna, kiedy poszlismt spac, mala siup do klatki, ale!! Jej sie to nie spodobalo i zaczela sie drzec! Ale jak! Jak jakas ropucha! Skrzeczala! O matko, bedzie ciezko;) Kiedy klatke przeniesono do sypialni, ja polozylem sie obok na kocyku - bloga cisza! Udalo sie zasnac. Mysle, ze mloda da rade.
Rano wstala! Pospac nie dalo!
Nakarmiona - ja sie tez zalapalem! Postanowila sie bawic! No wiec , ja durny nie jestem, tez Mójów na zabawe nakrecilem.

Musze jej tylko wytlumaczyc - z daleka od moich zbawek - ja jej podpierdasic moge (ups...brzydkie slowo - Mójej sie to nie spodoba),ona mi nie. No i miski tez sa MOJE!!!
Czyli co jest twoje, to jest moje, co jest moje, to jest MOJE!!!

Posted

Agat zaczyna nowy etap z serii "Poznam sie z nia..." ... syndrom Fruzi - czyli zaczyna sie rozkrecac, tracajac ja, ganiac za nia i powoli klasc sie na Buffy, z leksza ciut osniesmielona. Ale kto mojego psa zna, ten wie, ze w ten sposob okazuje - "moje to"! Nie podkrada zarelka jej, ale wypija jej wode:)
Mala swietnie CSuje! A Gucio owe CSy odczytuje:)

Posted

Nie dziekujemy , by nie zapeszyc... Mamy jeszcze kawalek buffinkowego tortu Cioci Iny - zapraszamy!
Mala powinna chyba zaczac nosic czerwona kokardke, w koncu to postrach wampirow ma byc:) Matko swieta - briardy to zywe srebra! Nawet nie spodziewalam sie, ze Gucio - Powolniak tak sie przy malej rozkreci:) i tak szybko ogonem potrafi machac!!! Pilnuje jej. Syndrom Fruzi!
Nie powiem, balam sie spotkania 42 kilowego Gutka z maluska Buffy... Ale jestem bardzo mile rozczarowana, a wlasciwie oczarowana - chlopak stanal na wysokosci zadania! Narazie jest dobrze!
Najgorsza byla noc - mala darla sie, do momentu kiedy nie przywedrowala do sypialni, tj. klatka zostala tam przez nas przywleczona z kuchni. Gucio polozyl sie kolo niej i mozna bylo spokojnie przespac noc... Teraz mala jest na etapie nauki - klatka to moj azyl , jest tam spokojnie, przytulnie i zawsze cos smacznego!

Szkoda, ze tak zimno... za zimno na wypady chocby na chwilke na podworko z mala ;(

Posted

Cholibka tak się zaczytałam i zapatrzyłam na to Wasze nowe cudo, że mi kurczak wykipiał (co to go dla Boreckiego gotuję:razz:)
ale do rzeczy:
Buffinka jest rozkoszna i strasznie żałuje, że nie uda mi się jej poznać w wieku szczenięcym, ale cóż nadrobimy później:cool3:
cieszę się, ze Gutek oswaja Buffi i wprowadza w arkana wiedzy tajemnej-jak to wychować sobie człowieka:evil_lol:
buziolki dla Was i myrchanka dla Gutka i Buffi od kolejnej cioteczki zamiejscowej:loveu:

Posted

sota36 napisał(a):

Szkoda, ze tak zimno... za zimno na wypady chocby na chwilke na podworko z mala ;(

[FONT=Comic Sans MS]U mnie ten sam problem :shake:
Lenka nie chce wracać do domu, szaleje 2 godziny, a dla małego to zdecydowanie za dużo. Dlatego na razie spacerki osobno.

Czekamy na ocieplenie :-D Tylko ciiiiiiiiiii, żeby Lenka nie usłyszała ;)

Ale będzie szaleństwo jak już będziecie mogli iść wszyscy razem na spacer :multi:
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]

Posted

Ania! napisał(a):
[FONT=Comic Sans MS]U mnie ten sam problem :shake: [/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Lenka nie chce wracać do domu, szaleje 2 godziny, a dla małego to zdecydowanie za dużo. Dlatego na razie spacerki osobno.[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Czekamy na ocieplenie :-D Tylko ciiiiiiiiiii, żeby Lenka nie usłyszała ;)[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Ale będzie szaleństwo jak już będziecie mogli iść wszyscy razem na spacer :multi:[/FONT]

To bedzie niezla gromadka!!!! I super!!!

Posted

Cd. Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), czyli ...moja siora:)
Integracja powoli idzie do przodu. Oswajanie z klatka - nawet ja sie oswoilem z nia, jak tam jakies kule smakule sa, to chetnie do niej pomykam i ...wyzeram. Mala tam podsypia.

Tylko, ze ta cholirka sie szybko regeneruje!

Pirania!
Widzicie te zebole?

A to ja uhahany po paszki!

Aaaa - dzis w kontaktach ja - ona dostalem ocene - minus bdb!!!