sota36 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Cd. Grzalo niezle, ja latalem jak ten durny, ale wiecie... witamina A. No i ta polska piekna zlota jesien. ...i tak romantycznie:) I do lata to ja piechota ... Quote
apple Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [FONT=Century Gothic]Hihihihi ale seksi frotka:evil_lol::loveu: http://i38.tinypic.com/504qkh.jpg hej Jolcia:multi:[/FONT] Quote
sota36 Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Frotka z serii "Badz widoczny ... jesienia". Quote
apple Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='sota36']Frotka z serii "Badz widoczny ... jesienia". [FONT=Century Gothic]To chyba pomyliłaś kolory:evil_lol:[/FONT] Quote
basia2202 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 dziń dybry Joluś:) super ta fota! http://i33.tinypic.com/wc022r.jpg i zapraszam też do nas;) marudziłaś, że fot nie ma... no to informuję, że już są...:) a nie było wcześniej... bo u nas źle się działo...:roll: i nie było czasu na foty ani weny do dogo... miziaki dla pana psa :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 http://i33.tinypic.com/wc022r.jpg ale sie wtapia w jesienne tło :cool3::cool3::cool3: Quote
stokrotka.af Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Gutuś przeuroczy jak zawsze:loveu: Quote
sota36 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA),, czyli w poszukiwaniu szronowca i zamglenca, czyli Mója cierpi na bezsennosc! ONA cierpi, a ja z Nia, bo mnei do parku wyciagnela na sile i to po 6.00 RANO!!! ps. zwariowala baba! Bronilem sie jak lew, ale nie dalem rady! Wiec zatargala mnie do parku, mowiac : "Choc bedzie fajnie!" Taaa, komu???? Ale mi fajnie! mglisto i tyle! Pusto, bez kija nie podchodz! Gdzie moje cieplutkie wyrko? No gdzie? Jakos tak... sie robi jak w strasznym filmie... Quote
sota36 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Pokukalem, posikalem,potrenowalem, polatalem, w koncu musze przyznac, ze az tak beznadziejnie o tej porze dnia w parku nie bylo! A teraz ide spac! Potem jakas miche wysepie! Quote
nuleczka Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Absolutnie najlepsza galeria na dogo, zastępuje mi wszystkie telenowele świata:lol: Quote
sota36 Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 Ciociu Nuleczko- ja tam nie wiem, czy najlepsza... bo ja mam maly rozumek. I tylko pisze swoj pamietniczek, co bu byl dla potomnych, bo u mnie sie wiele dzieje, a ile sie jeszcze bedzie dzialo (szukuje sie do zagramanicznej podrozy:) )!!! ! A jak jakas Ciotka, albo Wujek czytajac te moje wypocinki sie usmiechnie - to znaczy ze swoja misje wypelniam i niose Ludziom troche radochy. Bo wiesz...ja to jestem duzy pies , o malym rozumnku, ale ogromnym serduszku. Taki se jestem, a co! Macham Ci moja brudna lapa, ciut niemilo ...zalatujaca po bardzo porannym psacerze! Gutek. Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Park w Chorzowie to chyba jedyny park w Polsce tak opanowany przez briardy. :evil_lol: Ale nie spoczywamy na laurach tylko wciąż się rozwijamy ;) Quote
basia2202 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 booszz... wyciągnąć psa w taką pogodę :shake: tak raniuśko...:shake: przecie ta mgła pewnie dzieci dusi! :crazyeye: :roll: http://i34.tinypic.com/2jajblk.jpg każdy by wolał pospać... oj Gutuś... ta Twoja pańcia to jakaś taka... niehumanitarna :diabloti: Quote
sota36 Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Z pamietnika Pana Psa (Briarda) - rzepozbieracza. No wiec tak... od czego zaczac... mialalem ostatnio troche ... no dobra, nie bede marudzil. Jest dobrze!!! No wiec tak... dzis zdobylem kolejna sprawnosc harcerza. Do moich niezliczonych talentow i sprawnosci, takich jak ( jezdem skromny, wiec wymienie tylko niektore) 1. Sprawnosc chlapacza podlogowego. 2. Sprawnosci obiboka przeokrutnego. 3. Sprawnosc rozdartego i rozszczekanego dzioba. 4. Sprawnosc nosiciela opunek. 5. Sprawnosc "Dawaj ciacho, bo ugryze" itd, itd... dolaczyla dzis kolejna ...enta juz ... Sprawnosc rzepolapacza. Pojechalem ja zdobyc. Teren na rozpoznanie - Rogoznik, czas: ponad godzina, cel : rzepy! No wiec ruszylem do boju, a wlasciwie na rzepy. Pierw sie porozgladalem, co by sie nie narobic, a rzepow nalapac, co by Móje potem zrobyli kolejna sprawnosc ( niech sie Oni nie obijaja!!!)- "Rzepoczysciciela", wiec ja, biedny, malutki, musialem im dostarczyc "materialu roboczego" No to sie gapie, w lewo... (moje lewo!) ...w prawo...(tez moje)... Gumeczka pomaranczowa, sluzaca za "dzipsa", czyli seria "Badz widoczny na drodze" - jest. No i chodu! Sa rzepy! Wielkie, dorodne, suche! Ktos sie baaaardzo ucieszy!!!:diabloti: W najlepszym czasie, Mója odwolala akcje! No nie..., w najlepszym momencie lapania rzepow.Ona sie nie zna na dobrej zabawie! Ale efekt i tak byl imponujacy! Bylem skuteczny - szybki jak blyskawica! W rzepach lapy, brzuchol i ogon wesoly! Oprocz rzepow, nalapalem ( same sie przykleily!) patykow, suchych lisci i innych paprochow! Sprawnosc " Rzepolapacza" i nie tylko zdobyta. Teraz niech Móje powalcza o swoja! :eviltong: Quote
Alicja Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [FONT=Arial]medala ci dali za Rzepołapanie :razz::razz: a za te poranne budzenie z Jolą do TOZu :mad:[/FONT] Quote
nuleczka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 :evil_lol:To pewnie zemsta była za budzenie w środku nocy i wyciąganie na spacerek przed wschodem słońca, Gutek wie co robi:lol: Quote
zuzolandia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Jesooooooooo o 6 rano to bym musiala moje psice na rekach wynosić :evil_lol::evil_lol: one o 9 sie zastanawiają czy wyjśc czy moze jeszcze polezec :evil_lol::evil_lol: a te rzepy to pewno za to niemalze nocne ciąganie po parku :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
apple Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 [FONT=Century Gothic]Ooo widzę tego rzepa...widzę:evil_lol:....chyba:roll: http://i33.tinypic.com/35n4m1h.jpg[/FONT] Quote
Dobcia Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 pies się tak starał kolekcje rzepów rozwinąć, a tu przyszedł zły pan i wszystko mu pozabierał:evil_lol: Quote
stokrotka.af Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 haaaaaaaaaaaa nie ma to jak mnóstwo rzepków w futrach:evil_lol: Quote
nuleczka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :placz:Jaaa chcę zdjęcia mojego ulubionego kudłacza:placz: buuuuuu i czym mam się wesprzeć z tak pochmurnego rana? Moja psica wymęczona śpi, a Gutek? Co robisz psismyku? Quote
apple Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='zuzolandia']Foty bys wciepla :eviltong:[FONT=Century Gothic]Ale się rozpanoszyłaś:evil_lol:[/FONT] Quote
Medorowa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 sota36 napisał(a):Ciociu Nuleczko- ja tam nie wiem, czy najlepsza... bo ja mam maly rozumek. I tylko pisze swoj pamietniczek, co bu byl dla potomnych, bo u mnie sie wiele dzieje, a ile sie jeszcze bedzie dzialo (szukuje sie do zagramanicznej podrozy:) )!!! ! A jak jakas Ciotka, albo Wujek czytajac te moje wypocinki sie usmiechnie - to znaczy ze swoja misje wypelniam i niose Ludziom troche radochy. Bo wiesz...ja to jestem duzy pies , o malym rozumnku, ale ogromnym serduszku. Taki se jestem, a co! Macham Ci moja brudna lapa, ciut niemilo ...zalatujaca po bardzo porannym psacerze! Gutek. Ojj daje radochę, daje:loveu: Quote
sota36 Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Fot nie bedzie -bo Pana Psa wywialo! Pojechal na week! Lata po wsi i kury straszy! Quote
Recommended Posts