Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cd.
Grzalo niezle, ja latalem jak ten durny, ale wiecie... witamina A.

No i ta polska piekna zlota jesien.

...i tak romantycznie:)

I do lata to ja piechota ...

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA),, czyli w poszukiwaniu szronowca i zamglenca, czyli Mója cierpi na bezsennosc! ONA cierpi, a ja z Nia, bo mnei do parku wyciagnela na sile i to po 6.00 RANO!!! ps. zwariowala baba!

Bronilem sie jak lew, ale nie dalem rady! Wiec zatargala mnie do parku, mowiac : "Choc bedzie fajnie!" Taaa, komu????
Ale mi fajnie! mglisto i tyle!

Pusto, bez kija nie podchodz!

Gdzie moje cieplutkie wyrko? No gdzie?

Jakos tak... sie robi jak w strasznym filmie...

Posted

Pokukalem, posikalem,potrenowalem, polatalem, w koncu musze przyznac, ze az tak beznadziejnie o tej porze dnia w parku nie bylo! A teraz ide spac! Potem jakas miche wysepie!

Posted

Ciociu Nuleczko- ja tam nie wiem, czy najlepsza... bo ja mam maly rozumek. I tylko pisze swoj pamietniczek, co bu byl dla potomnych, bo u mnie sie wiele dzieje, a ile sie jeszcze bedzie dzialo (szukuje sie do zagramanicznej podrozy:) )!!! ! A jak jakas Ciotka, albo Wujek czytajac te moje wypocinki sie usmiechnie - to znaczy ze swoja misje wypelniam i niose Ludziom troche radochy. Bo wiesz...ja to jestem duzy pies , o malym rozumnku, ale ogromnym serduszku. Taki se jestem, a co! Macham Ci moja brudna lapa, ciut niemilo ...zalatujaca po bardzo porannym psacerze! Gutek.

Posted

Z pamietnika Pana Psa (Briarda) - rzepozbieracza.
No wiec tak... od czego zaczac... mialalem ostatnio troche ... no dobra, nie bede marudzil. Jest dobrze!!!
No wiec tak... dzis zdobylem kolejna sprawnosc harcerza. Do moich niezliczonych talentow i sprawnosci, takich jak ( jezdem skromny, wiec wymienie tylko niektore) 1. Sprawnosc chlapacza podlogowego. 2. Sprawnosci obiboka przeokrutnego. 3. Sprawnosc rozdartego i rozszczekanego dzioba. 4. Sprawnosc nosiciela opunek. 5. Sprawnosc "Dawaj ciacho, bo ugryze" itd, itd... dolaczyla dzis kolejna ...enta juz ... Sprawnosc rzepolapacza.
Pojechalem ja zdobyc. Teren na rozpoznanie - Rogoznik, czas: ponad godzina, cel : rzepy!
No wiec ruszylem do boju, a wlasciwie na rzepy. Pierw sie porozgladalem, co by sie nie narobic, a rzepow nalapac, co by Móje potem zrobyli kolejna sprawnosc ( niech sie Oni nie obijaja!!!)- "Rzepoczysciciela", wiec ja, biedny, malutki, musialem im dostarczyc "materialu roboczego"
No to sie gapie, w lewo... (moje lewo!)

...w prawo...(tez moje)...

Gumeczka pomaranczowa, sluzaca za "dzipsa", czyli seria "Badz widoczny na drodze" - jest. No i chodu! Sa rzepy! Wielkie, dorodne, suche! Ktos sie baaaardzo ucieszy!!!:diabloti:

W najlepszym czasie, Mója odwolala akcje! No nie..., w najlepszym momencie lapania rzepow.Ona sie nie zna na dobrej zabawie! Ale efekt i tak byl imponujacy! Bylem skuteczny - szybki jak blyskawica! W rzepach lapy, brzuchol i ogon wesoly!
Oprocz rzepow, nalapalem ( same sie przykleily!) patykow, suchych lisci i innych paprochow!

Sprawnosc " Rzepolapacza" i nie tylko zdobyta. Teraz niech Móje powalcza o swoja! :eviltong:

Posted

Jesooooooooo o 6 rano to bym musiala moje psice na rekach wynosić :evil_lol::evil_lol:
one o 9 sie zastanawiają czy wyjśc czy moze jeszcze polezec :evil_lol::evil_lol:

a te rzepy to pewno za to niemalze nocne ciąganie po parku :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

sota36 napisał(a):
Ciociu Nuleczko- ja tam nie wiem, czy najlepsza... bo ja mam maly rozumek. I tylko pisze swoj pamietniczek, co bu byl dla potomnych, bo u mnie sie wiele dzieje, a ile sie jeszcze bedzie dzialo (szukuje sie do zagramanicznej podrozy:) )!!! ! A jak jakas Ciotka, albo Wujek czytajac te moje wypocinki sie usmiechnie - to znaczy ze swoja misje wypelniam i niose Ludziom troche radochy. Bo wiesz...ja to jestem duzy pies , o malym rozumnku, ale ogromnym serduszku. Taki se jestem, a co! Macham Ci moja brudna lapa, ciut niemilo ...zalatujaca po bardzo porannym psacerze! Gutek.

Ojj daje radochę, daje:loveu: