Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sota36']Nooooooooooooooo, i sie mi podoba, choc nie rozpatrywalam Soniaczka, a chcialam uderzyc w Nikona badz Canonka, jednak Pan odradzil.
[FONT=Century Gothic]A ja myslałam że ty mówisz o samochodzie :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:[/FONT]

Posted

Z pameitnika Pana PSa (BRIARDA) - czyli na dwa dni przed godzina "W", czyli WAKACJE!
Mója sie obrobila z tych swiadectw, liczenia, chromolenia, pisania i innych*******ek nikomu nie potrzebnych. Jeszcze konferencja, impra podsumowujaca rok i swiadectwa, czyli reka, swiadectwo, buziak i WAKACJE!
Taaaaaaaaaa, Ona ma, a ja znow do psiej szkoly na wakacyjne lekcje, co ja bylem taki niegrzeczny?
Za to dzis pobiegalem troche i poskakalem.

Posted

[quote name='sota36']Nooooooooooooooo, i sie mi podoba, choc nie rozpatrywalam Soniaczka, a chcialam uderzyc w Nikona badz Canonka, jednak Pan odradzil.

[FONT=Arial]ja miałam SONIAKA w łapce ...nie leżał mi , po prostu nie pasował do mojej ręki , tak jak Canonek był troszke dla mnie za duży , Nikona wzięłam i tak jakby na moją łapkę robiony...a parametry analogiczne :p... widać pan sam ma soniaczka ;)i mogł go polecić , bo to na takiej zasadzie działa że jak jemu się sprawdzil to z czystym sumieniem może polecić [/FONT]

[FONT=Arial]Ważne by tobie teraz pasował ;)[/FONT]:multi:

Posted

DOKLANIE!
A Pan nie ma soniaczka;) Za soniaczkiem bylo: 1 . obiektywy ( Koniki i Minolty) pasuja. 2. Bebechy ma na wierzchu, wiec dla kogos,kto ma pierwsze doswiadczenia z lusterkiem - wygodne. 3. Foty nie sa niebieskawe. 4. Lezy w lapce. 5. Stabilizator w body. I jeszcze gadal i gadal, ale tyle zapamietalam. I powiem: choc soniaczka nie rozpatrywalam, jestem mega zadowolona, tyleko teraz jakis kurs fotografii by mi sie przydal - jedna tu taka od czasu do czasu zaglada, ale w tej sprawie milczy;)

Posted

[quote name='sota36']DOKLANIE!
A Pan nie ma soniaczka;) Za soniaczkiem bylo: 1 . obiektywy ( Koniki i Minolty) pasuja. 2. Bebechy ma na wierzchu, wiec dla kogos,kto ma pierwsze doswiadczenia z lusterkiem - wygodne. 3. Foty nie sa niebieskawe. 4. Lezy w lapce. 5. Stabilizator w body. I jeszcze gadal i gadal, ale tyle zapamietalam. I powiem: choc soniaczka nie rozpatrywalam, jestem mega zadowolona, tyleko teraz jakis kurs fotografii by mi sie przydal - jedna tu taka od czasu do czasu zaglada, ale w tej sprawie milczy;)

[FONT=Arial]na naszej klasie jest szkoła alfa ;)[/FONT]
nasza-klasa.pl

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - WAKACJE!!!!
Mója zaczela je... Salon pachnie rozami....
Dla mnie to strach w slipiach, bo zaczna sie szkolenia, ale...
Mója jest DUMNA!!!! Dumna ze swych licealnych dzieci! Wysoka srednia, paski na swiadectwach - i to kilka - nie wiem , co to jest , ale chyba wazne! Bo Mója jest dumna z nichi to baaaaardzo!!!!
Jutro juz wyjezdzamy! Czyli raj - Mója i ja...no i te szkolenia, no chyba, ze ja przekrece...choc watpie - Ona ma zdecydowany charakter!

Posted

[quote name='sota36']Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - WAKACJE!!!!
Mója zaczela je... Salon pachnie rozami....
Dla mnie to strach w slipiach, bo zaczna sie szkolenia, ale...
Mója jest DUMNA!!!! Dumna ze swych licealnych dzieci! Wysoka srednia, paski na swiadectwach - i to kilka - nie wiem , co to jest , ale chyba wazne! Bo Mója jest dumna z nichi to baaaaardzo!!!!
Jutro juz wyjezdzamy! Czyli raj - Mója i ja...no i te szkolenia, no chyba, ze ja przekrece...choc watpie - Ona ma zdecydowany charakter!
[FONT=Century Gothic]Wstydziła byś się tak tego Gutka męczyć i to w WAKACJE!!!:mad:[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), czyli piewszy dzien lata - pochmurno i pada, i jak to w tej piosence "w czasie deszczu... piesy plesnieja..."
Mója wykorzystuja chwilke zabrala mnie na bieganie i ROBILA PIERWSZY RAZ FOTY W MANUALU!!! P.s.phi - i co to takiego wielkiego? Tu pokrecila, tam pokrecila i jest! Ja tez tak umie! oto poklosie ( jakie ja mundre slowa szczekam!!!)
To JA!!!!

I tu tez JA!

To pilka, ...ze mna!

Moja łepetyna!

O! To tez JA! Znowu????:eviltong:

Posted

Cd.
No i jakies "makro", nie wiem, co to bo ja do makro to na zakupy jade! A to, to to nie MAKRO!
I to nie JA!

...tylko osa, albo cos podobnego!
Nie wiem, osologiem nie jezdem!

Ta osa sie wykopyrtnela z galazki - :) niedojda!

Posted

[quote name='sota36']CIOTECZKI! Wy mi tu makro podziwiac,moje pierwsze, a nie sie nabijac!
ps. no chyba, ze nabijacie sie z makro mojego...:mad:

[FONT=Arial]:mad:nikto sie nie nabija ...toć to sztuka łapnąć szkopyrtke w wykonaniu jakieś oski i pszczółki :p[/FONT]

Posted

Trzymajcie kciuki - dzis Gucio ma "przeglad techniczny" - czyli co w Panu Psie drzemie. Wyniki w czwartek. Mam nadzieje, ze bedzie ok!
A po poludniu - na wakacje wsiokowate, dla odprezenia.