lespaa Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Bo ja juz ledwo na oczy patrzę :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
stokrotka.af Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Piękny był:-( i wcale nie wygladał na swoje lata...:-( Quote
eria Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 i tutaj wspominki Kreonkowe :-( i znowu rycze... Dzięki za dedykowany spacerek . A Kreosiowi jest dobrze ,napewno, Katia z 'zakazanego'forum miała sen o Kreosiu, że leżał sobie na łące, zrelaksowany i uśmiechnięty... Pewnie tteż darł jape, bo on nigdy nie był cicho:lol: ale Kasia mówi że miała we śnie wyłączone efekty dźwiękowe:evil_lol: ale być może japkę darł Quote
Diuna B. Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Gut przeciągający obrożę(chyba),jest po prostu świetny:lol: Quote
sota36 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Aniu - tam wszystko sie zmienia. Mysle, ze Kreos nie drze japy, bo ...nie wypada:) Toniek pewnie uwielbia wszystkie psy:) , bo tu uwielbial, ale "inaczej" Diuna - to "zamordowane " frisbee. Nie obroza. Quote
Diuna B. Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 To faktycznie dużo z tego frisbee zostało:evil_lol: Quote
apple Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 [FONT=Century Gothic]ehhhhh smutne wieści:-([/FONT] Quote
stokrotka.af Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 o a co się w takim razie stało ze środkiem pana Freesbeja:mad::painting::chainsaw: wyrżnięty:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Siemanko sisterko ...myslami jestem z Tobą ... i przyniosłam Ci popołudniową kafff ...:loveu: Quote
sota36 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='zuzolandia']Siemanko sisterko ...myslami jestem z Tobą ... i przyniosłam Ci popołudniową kafff ...:loveu: Wiem, Ineczko..i to czuje... A zebys Ty jeszcze kafff pila, ale co tam... herbatka tez przepyszna, bo nie wazny napoj - wazne towarzystwo! Quote
sota36 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), czyli Dzien Dziecka... Bylo - minelo - nic nie dostalalem, caly dzien przespalem:) Bo Móje maja to w NOSIE! Quote
sota36 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - czyli "WALKI PSOW", a konkretnie pewnej suni i psa. Walki psow to staszna rzecz, nielegalna, krwawa i okrutna. I wlasnie dzis sie z taka spotkalem, to znaczy ja Wam szczekne, ja musze sie przyznac, ze od pewnego czasu "wchodze na ring", bo jestem agresywny ( po tatusiu). Ale zamin pokaze co dzis nawyprawialem, chyba CZAS, BYSCIE KOGOS POZNALI. OTO MISIA, stajenna sunia z okrutnych bagazem doswiadczen, bita, glodzona, przywiazana do drzewa, zaszczeniona itd... TRAGEDIA. Ale chyba wszystko sie dobrze konczy:) Pisze "chyba", bo oto poznala mnie:) Misia powoli odzyskuje wiare w ludzi. A to poczatek "walki" - rozpoznanie przeciwnika:) Obieram stategie, czyli moze taktyka "Na lwa - rykne, to wygram!" Oj...chyba nie:oops::oops::oops: Wysmiala mnie... A moze jej uciekne??? Masa swa przecudna przywale! I ona ani zipnie! Ani dychnie! Quote
apple Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [FONT=Century Gothic]Ale jojka:turn-l: http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/03_06_09_017.jpg[/FONT][FONT=Century Gothic] A ta Misia to bardzo podobna do sary...suczki znajdki mojej mamy;)[/FONT] Quote
sota36 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Cd. Twarda jest - wyprowadze ja w pola! Moze tam dam rade! Zagonie i osacze! Albo udam, kobitki lubia tak, ze sie nie interesuje nia! Spadaj mala! Aha! Chyba ta metoda "na olewactwo" sie sprawdzila:) Nawet zainteresowaly ja "meskie sprawy", czyli opunki samochodowe. Quote
sota36 Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 CD. O nie, nie - to moje! No i taki portrecik: Quote
sota36 Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 KOCHANI - wczoraj ostani raz widzielismy Misie - dobrze, ze mamy pare zdjec tej wyjatkowej suni. Nie bedzie juz wspolnych spacerkow, harcow i dzikich "walk psow". Od dzis Misia ma swoich LUDZI. Ma dom z ogrodem i ma serducha, ktore ja pokochaly wreszcie! Dla ktorych jest najwazniejsza, jedyna, najpiekniejsza i najbardziej ukochana!!!! Quote
apple Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 [quote name='sota36']KOCHANI - wczoraj ostani raz widzielismy Misie - dobrze, ze mamy pare zdjec tej wyjatkowej suni. Nie bedzie juz wspolnych spacerkow, harcow i dzikich "walk psow". Od dzis Misia ma swoich LUDZI. Ma dom z ogrodem i ma serducha, ktore ja pokochaly wreszcie! Dla ktorych jest najwazniejsza, jedyna, najpiekniejsza i najbardziej ukochana!!!! [FONT=Century Gothic]fajnie:multi:[/FONT] Quote
sota36 Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 DużyCP napisał(a)::multi: suuuper ale też i trochę smutno prawda? Jasne, ze super! Bo kazdy pies musi miec swego "ludzia"! Ale fakt - odrobinke smutno, bo ona z Gutem tak fajnie sie skumplowala! Ale coz...najwazniejsze, ze bedzie wreszcie kochana! Quote
stokrotka.af Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Część zdjęć z Misią i Gutkiem jest niecenzuralna:diabloti:Baaaaaardzo się cieszymy, że Misia ma juz swój domek i ludzi, którzy ja kochają:multi: Quote
sota36 Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - czyli sesyja foto Cioci Anulki! Móje mnie wywiezli dzis w : lasek gwalciciela, mokradla rudzkie, i ten... no... nie pamietam... Tam spotkalem Ciocie Anulke od Foxi i Kreosia i Ciocie Gosie od jamiczka Gucia ( to chyba na moja czesc - ło matko slawny jezdem!). Ciocia Anulka wziela Foxiaka i Ciocie Gosie i mielismy ...ten...no...surwiwal, bo przedzieralismy sie przez chaszcze lapiac kleszczory. Ale co tam! Zakropiony jezdem, gorzej z Ludziami! Teraz czekamu na foty! Beda! Quote
Recommended Posts