Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i tutaj wspominki Kreonkowe :-( i znowu rycze... Dzięki za dedykowany spacerek . A Kreosiowi jest dobrze ,napewno, Katia z 'zakazanego'forum miała sen o Kreosiu, że leżał sobie na łące, zrelaksowany i uśmiechnięty... Pewnie tteż darł jape, bo on nigdy nie był cicho:lol: ale Kasia mówi że miała we śnie wyłączone efekty dźwiękowe:evil_lol: ale być może japkę darł

Posted

Aniu - tam wszystko sie zmienia. Mysle, ze Kreos nie drze japy, bo ...nie wypada:) Toniek pewnie uwielbia wszystkie psy:) , bo tu uwielbial, ale "inaczej"
Diuna - to "zamordowane " frisbee. Nie obroza.

Posted

[quote name='zuzolandia']Siemanko sisterko ...myslami jestem z Tobą ...
i przyniosłam Ci popołudniową kafff ...:loveu:

Wiem, Ineczko..i to czuje... A zebys Ty jeszcze kafff pila, ale co tam... herbatka tez przepyszna, bo nie wazny napoj - wazne towarzystwo!

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - czyli "WALKI PSOW", a konkretnie pewnej suni i psa.
Walki psow to staszna rzecz, nielegalna, krwawa i okrutna. I wlasnie dzis sie z taka spotkalem, to znaczy ja Wam szczekne, ja musze sie przyznac, ze od pewnego czasu "wchodze na ring", bo jestem agresywny ( po tatusiu).
Ale zamin pokaze co dzis nawyprawialem, chyba CZAS, BYSCIE KOGOS POZNALI.
OTO MISIA, stajenna sunia z okrutnych bagazem doswiadczen, bita, glodzona, przywiazana do drzewa, zaszczeniona itd... TRAGEDIA. Ale chyba wszystko sie dobrze konczy:) Pisze "chyba", bo oto poznala mnie:)

Misia powoli odzyskuje wiare w ludzi.

A to poczatek "walki" - rozpoznanie przeciwnika:)

Obieram stategie, czyli moze taktyka "Na lwa - rykne, to wygram!"

Oj...chyba nie:oops::oops::oops: Wysmiala mnie...

A moze jej uciekne???

Masa swa przecudna przywale! I ona ani zipnie! Ani dychnie!

Posted

Cd.
Twarda jest - wyprowadze ja w pola! Moze tam dam rade!
Zagonie i osacze!

Albo udam, kobitki lubia tak, ze sie nie interesuje nia!

Spadaj mala!

Aha!
Chyba ta metoda "na olewactwo" sie sprawdzila:)

Nawet zainteresowaly ja "meskie sprawy", czyli opunki samochodowe.

Posted

KOCHANI - wczoraj ostani raz widzielismy Misie - dobrze, ze mamy pare zdjec tej wyjatkowej suni. Nie bedzie juz wspolnych spacerkow, harcow i dzikich "walk psow". Od dzis Misia ma swoich LUDZI. Ma dom z ogrodem i ma serducha, ktore ja pokochaly wreszcie! Dla ktorych jest najwazniejsza, jedyna, najpiekniejsza i najbardziej ukochana!!!!

Posted

[quote name='sota36']KOCHANI - wczoraj ostani raz widzielismy Misie - dobrze, ze mamy pare zdjec tej wyjatkowej suni. Nie bedzie juz wspolnych spacerkow, harcow i dzikich "walk psow". Od dzis Misia ma swoich LUDZI. Ma dom z ogrodem i ma serducha, ktore ja pokochaly wreszcie! Dla ktorych jest najwazniejsza, jedyna, najpiekniejsza i najbardziej ukochana!!!!

[FONT=Century Gothic]fajnie:multi:[/FONT]

Posted

DużyCP napisał(a):
:multi: suuuper ale też i trochę smutno prawda?

Jasne, ze super! Bo kazdy pies musi miec swego "ludzia"! Ale fakt - odrobinke smutno, bo ona z Gutem tak fajnie sie skumplowala! Ale coz...najwazniejsze, ze bedzie wreszcie kochana!

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - czyli sesyja foto Cioci Anulki!
Móje mnie wywiezli dzis w : lasek gwalciciela, mokradla rudzkie, i ten... no... nie pamietam...
Tam spotkalem Ciocie Anulke od Foxi i Kreosia i Ciocie Gosie od jamiczka Gucia ( to chyba na moja czesc - ło matko slawny jezdem!). Ciocia Anulka wziela Foxiaka i Ciocie Gosie i mielismy ...ten...no...surwiwal, bo przedzieralismy sie przez chaszcze lapiac kleszczory. Ale co tam! Zakropiony jezdem, gorzej z Ludziami!
Teraz czekamu na foty! Beda!