eria Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 ja bym go też chętnie wytarmosiła :loveu::loveu: i sesyjkę bym mu zrobiła , na spacer trza sie umówic - Jolcia weź no rzuć jakim terminem ,najlepiej weekendowym :cool3: Quote
stokrotka.af Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Do tarmoszenia Gutka to ja też się ustawiam w kolejce:razz: Quote
Katerinas Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jolu Dziękuję za spotkanie, za możliwość wtulenia się w sierść Gutka, za poznanie tego pięknego i wspaniałego psa, za możliwość przypomnienia sobie jak to jest głaskać i tulić briarda..... za wspaniałą rozmowę o Atosie, Gajce i Gutku.... za to, że jesteś :-) To było wspaniałe. Dało mi tak wiele siły w tym moim teraz trudnym czasie. Dziękuję Jolu. Dziękuję Gutku :-) :multi: PS. Aniołek stoi na kominku i codziennie patrzy na nas. :-) PS2. Dzięki za piękne zdjęcia. :-) Quote
sota36 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), cyzli slonecznie - deszczowy week i znikajacy karczek;) Pojecalem na wiesie. BYLO sloneczko, ale kiedy dojechalem zniknelo! No i zczal padac , ba - LAC deszcz.Mnei to nie przeszkadzalo, bynajmniej, ale Mója sie martwila, ze ...splesnieje, wiec mialem "domowy areszt". Zerkalem tylko kiedy przestanie lac. Albo kiedy Mója nie zauwazy i uciekne na deszcz. Udalo sie! Nie zauwazyla! Hura - nie widziala! Korzystajac z Jej gapiostwa, postanowilem zrobic sobie " trawiasta maseczke". Wreszcie przestalo padac ! Quote
sota36 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Cd. I jakos milo sie zrobilo. I zabawowo... Aaaaaa i przyznam sie do czegos...wczoraj Jola sie ciut zezloscila na mnie i chciala mi trzepnac w doopsko (ale nie zdazyla, bo ucieklem!) - ukradlem kotleta z grilla. Ojej! Zaraz "ukradlem" - lezal se, taki bezpanski, nikt go nie chcial, to myslalem, ze jest dla mnie, a Móje zapomnieli mi go dac, to se sam chcialem wziasc,no i Mója ... Quote
Alicja Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 [FONT=Arial]:shake: oj do TOZu Jolcia ....do TOZu :diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
sota36 Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Alus - podaj, podaj...tylko, ze ja mam tam znajomosci:) Z Pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - czyli zadymiony swiat. Mója zatargala mnie na foty - dymne - sami zobacznie. Quote
eria Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 no mało tego że chce bić psa za kradzież kotleta to jeszcze wystawia biednego na dym i każe mu wdychać !!!! do TOZu ! Quote
sota36 Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 Ukradlam Anecie - stokrotce od Borcia - Jej robota!!! Quote
apple Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 [FONT=Century Gothic]O matko.....ty częściej znikasz bo jak potem wracasz to sypiesz fotami:diabloti: A kto pozwoliła mojego Gucia bez pozwoleństwa całować publicznie:mad: http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/18_05_09_068.jpg[/FONT] Quote
Dobcia Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 :evil_lol:w końcu kotlet na grillu w sam raz nadaje się dla psa fajne przeróbki:lol: Quote
stokrotka.af Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 więcej fotów, wiecej kolażyków:cool3: okopcili Gutka, że hej;) a o co ta afera z kotletem:roll: wszak to jasne jak słoneczko, że on BYŁ Gutkowy i już:evil_lol: Quote
sota36 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Aneta - oniesmielasz mnie pieknymi kolazami - musisz mnie ich nauczyc przy najblizszym spotkaniu! Zobaczcie sami - sa przepiekne, a ja tylko robilam foty... I kolejny - nazwalam "Gut i futrzata brac" Quote
apple Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 [FONT=Century Gothic]O matko ile Gutków:-o[/FONT] Quote
sota36 Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]O matko ile Gutków:-o[/FONT]Noooo, taki "gutkowy" zawrot glowy, a co jeden to piykniejszy! Ale i tak Gut najlepsiejszy! Quote
eria Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 ale fajne te briardzie pomieszanie z poplątaniem :loveu: Quote
DorkaWD Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/KOLAZYK_ANETY_-_GU_I_KUMPLE.jpeg Aaaa... załatwiłaś mnie :-o Teraz gdzie nie spojrzę tam GUTEK :crazyeye: Będę mieć Gutkowe sny :lol: Quote
stokrotka.af Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Jola, zobacz co dodałam na galerii Borcia i zastanów sie raz jeszcze czy na 100% tego chcesz:diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
sota36 Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Za pamietnika... Wczoraj byl smutny dzien. W ostatnia podroz wybral sie najfajniejszy sznaucer, jakiego poznalem - Kreos:). Kreos byl juz Panem Staruszkiem, 3 lata temu zostal zabrany ze schronka (to taki "domek" dla niepotrzebnych ludziom psiakow) przez Ciocie Anie. Ciocia Ania Go stasznie pokochala!!!I dala mu najlepsiejsze 3 lata zycia. Oto ON. Jest teraz z moim starszym Bratem, Atosem. Kreosiu - łosiu - moj brat sie tam Toba zaopiekuje. Poszlismy tez na spacer i tak sobie pomyslalem z Mójami, ze ten wyjatkowy spacer jest dla Niego. Kreosiu - Foxi jest w dobrych lapkach, ale pilnuj Jej!!!!! Quote
Recommended Posts