Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj długo mnie było, ale w koncu jestem:cool3: widze, że po światecznym wiesiowaniu, i przygodzie z pazurkiem czas na remoncik, Gutek nie próżnuje:razz:

a ja jak dam rade to wstawie foty mojego Bora na jego watku dam znać jak sie uda

witam jeszcze raz po przerwie

Posted

do wszystkich zainteresowanych, mamy nowe foty w osobistej galerii Boreckiego:multi:
jakimś nieklamanym cudem udało mi się je wstawić SAMODZIELNIE:multi:
zapraszamy do ogladania:eviltong::crazyeye:i komentowania oczywiście;)
fotki nowe dostępne od strony nr 3

Posted

http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Julek_z_cookim_007.jpg
Nie no... jakbym taką piękną łączkę miała to też bym z takim wywieszonym jęzorem (z zadowolenia) siedziała :eviltong:

Sota, wybacz, że "tu" :razz: Czy Gutek ma taką jakby tłustszą sierść za uszami? Moja panna taką ma i w dodatku dredziki jej się tam robią (małe ale jednak). Masz jakiś sposób by pozbyć się tego efektu tłustości w okolicach uszu. Codzienne kąpiele odpadają ;)

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) = czyli troszkie zaniedbalem, bo czas, jak to Mója mowi "sie skurczyl", a wiele sie wydarzylo. Lecz - powoli!
No wiec:
1. Jezdem "wujek" - na stajni Misia urodzila 6 szczyli: 1 chlopak, 5 dziewczynek. Misia to stajenna sunia, co teraz idziepod noz, cyzli - jak to okropicznie brzmi - do sterylki.Misia zostala przywiazana do drzewa w lesie, dobry czlowiek ja uratowal i przywiozl na nasza stajnie, ale niestety - zaciazyla, z kim? Nie wiem! No i mamy 6 zczyli. Cala gormadka opiekuje sie Ciocia ( jaka ona jest fajna!!!) Mirelka, ja tam tez zagladam i dokarmian i sie z nimi bawie i takie tam...Wiecie - moresu ucze. No i tym "szczylkom" trzeba bylo znalezc domki. I znalezlismy! Wczoraj Gapa - ta najmniejsza, najslabsza, ale najurokliwsza, jako przed ostatnia, pojechala w swiat - az do Piotrkowa Trybunalskiego! Ciocia Aga, od Safiry, zanlazla jej cudniastydomek! Jeszcze rozstala jedna panienka, ale ona w razie czego zostanie z Misia, tylko, ze tez ja "wysterylizujemy" ( jeny! kto wymysla takie trudne slowa!).
"Gapa" dotarla wczoraj do nowego domku o polnocy - jej nowa pani czekala, bardzo sie jej spodobala, Gapcia ma juz kupe zabawek i wiecie - jest kochana! Bo KADZY PSIES MUSI BYC KOCHANY PRZEZ SWEGO LUDZIA! BO KAZDY PIES MUSI MIEC SWEGO LUDZIA!
Jak Mója zrzuci z telefonu foty - to dam "Gape" Aaaaaa, i chyba imie zostanie! Bo jej Ludziom sie bardzo spodobalo!
2. Wczoraj byla Ciocia Kasia!!!!Pierwszy raz ja widzialem. Ciocia Kasia , hmmmm, moze nie kojarzycie, ale Ona miala (nie lubie tego slowa w czasie przeszlym!) briardke - Gaje - Gajenki juz nie ma - odeszla na nery:(. Cioocia Kasia zna Mója, bo sie kiedys tam zgadaly na Dogo i masz! Ciocia Kasia to Rodzinka! przyjechala mnie poznac, wymiziac i takie tam...wiecie ...babskie sprawy:)
Oto Ona! Nie szczekne - baaaaaardzo fajna kobitka, i ...chyba mnie polubila!
Bylo milo, choc... wiadomo... Ciocia duuuuuzo mowila o Gajeczce... Mója o Tosku - moim Bracie, wiec byly lzy...
To Ciocia! Dorwala mnie!

I dalej mnie dorywa!
Chyba jednak mnie, ze wzgledu na Gajenke, kocha!

Kocha!

Strasznie te "Warszawiaki" przytulasne sa!

Posted

Cd.
Poza remontem, maturami, wizytami, dzis miale free ( patrzjcie - poliglota jezdem!).
Wiec byla trawa...

...opunki...

Duuuuuuuzo opunek!

Bardzo duzo!

I bieganie!
i powiem wam, Cioteczki - fajnie jest!!!!!