Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

takim grillującym to dobrze :loveu:

Guty wyczesany ahhhh :loveu::loveu:
Tą zabawkę na sznurku ma fajnistą choć długiego życia to raczej jej bym nie wróżyła :evil_lol:

Posted

[quote name='sota36']Witamy wiejsko - anielsko - czyli dzis rozpoczynamy sezon swiateczny na wsi spokojnej, wsi wesolej:) ZAZDRASZCZAJCIE!!!

a zazdraszczamy :razz::razz:

Posted

KOCHANI, w tym roku postanowilismy Swieta spedzic na wsi, gdzie Pan Pies szaleje i jest szczesliwy. Jest tu zielono, spokojnie, ptaki spiewaja, cala przyroda budzi sie do zycia, wierzcie - tu naprawde to widac.
Czego Wam zyczyc? Przede wszystkim zdrowia, wszelkiej pomyslnosci w zyciu osobistym i zawodowym. Bysmy rok przezyli w szczesciu i pogodzie ducha. By bylo w zyciu tak kolorowo jak w te Swieta. I nie dajmy sie kryzysowi. A foty robimy!!!
WESOLYCH SWIAT!!!!!!! I dzieki, ze jestescie, ze zagladacie i czytacie Pamietniczek kreslony niesforna psia lapa.

Posted

http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/100_0732.jpg
A ja chcę Gutka w locie widzieć :cool3:
http://img278.echo.cx/img278/6197/wianek9bm.jpg
Boski sierściuch :loveu:

No i co z tym fotoreportażem? hmmm?:mad:
Pan Pies się zbuntował po powrocie do miasta i odmawia pisania pamiętnika?
Sota, "masełko" w Twoim wykonaniu jest super! Ja też chcę tak umieć czesać:placz:
Drapaki dla wiejsko-sielsko-masłowatego Pana Psa :loveu:

Posted

Z pamietnika pana Psa (BRIARDA) - czyli swiateczny "rimejk" - hmmm nie wiem sie, jak to pisze, ale wiem, ze to wazne slowo!
No wiec tak! Bylem na wiesi! Na swieta. I bylo dziwnie - od treningu pilkarskiego, przez "samolotowywanie", po jajka...ups... No w koncu Wielkanoc - a pies to tez czlowiek!
No wiec... mam w domu zajca, to znaczy nie - mam krolika ( plcia kobieca, ale wazne ze "hazok" jest).
Ten hazok podrzucil mi prezenta - pilki me ukochane!!! Az dwie - jedna do siaty, druga do kosza. Ale nie jest to wazne do czego one sa, wazne, ze i tak je zalatwie!
Czyli totalny platfusik po pol godzinie! Jedna i druga! Ale co tam! Raz sie zyje! Kupiom mi zas! W promocji!
Bylo tez ...samolotowywanie... to znaczy Darek puszczal, ja staralem sie gonic, no ale co? Wybacz - nieba nie dosiegne!!! No bez przeady!
Gagarinem, ani Lajka, Bielka, czy Strielka to ja nie jezdem!

Byl tez przeglad! STOMATOLOGICZNY!

i...jajeczny, czyli pisanki trza robic!

No i zapowiedz Smingusa - Dyngusa!

Posted

Cd.
potem mnie dorwala i ...wyczesala:(

Potem juz bylo swiatecznie - czyli pilnowanie hazoka!

i lanie witakmi panienek!

A po swietch zrzucanie kilogramow:(

przez "dziabolenie" tez:)

Co by to sadlo sie nie osadzalo:(

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - czyli krotkie wiesiowanie...
Pilowalem..

Siedzialem przy stole... pustym:(

Pilnowalem plotka na tylach sadu...

I tyle.