jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Zapraszam na trochę odwilżowych foteczek, widać zielone! A w ogóle, to gdzie mój Agatek jest?? Miały być fotki!! Quote
apple Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 eria napisał(a):co tu taka cisza ostatnio ?? :-( Jola ma globusa:roll: Quote
sota36 Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 UWAGA!!!! W imieniu mego duzego psa o malym rozumku, ale ogromnym serduszku - oswiadczam - 1. Globusa nie ma juz! Dzieki Ci Panie Boze. 2. Wraz z Gutem jedziemy na week na wies! 3. W zwiazku z punktem nr 2 - beda burakowo - wiejskie foy! Najpozniej w niedziele ( wszystko uzaleznione, czy na "wsi spokojnej, wsi wesolej" net nie zdechl! A z netem to w Julku roznie! A a tem wyczekujcie i tesknijci za fotami! Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 sota36 napisał(a):UWAGA!!!! W imieniu mego duzego psa o malym rozumku, ale ogromnym serduszku - oswiadczam - 1. Globusa nie ma juz! Dzieki Ci Panie Boze. 2. Wraz z Gutem jedziemy na week na wies! 3. W zwiazku z punktem nr 2 - beda burakowo - wiejskie foy! Najpozniej w niedziele ( wszystko uzaleznione, czy na "wsi spokojnej, wsi wesolej" net nie zdechl! A z netem to w Julku roznie! A a tem wyczekujcie i tesknijci za fotami! O jezu, jakie to szczęście, że mnie też nie będzie w weekend, bo bym się nie doczekała ;) Quote
apple Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 sota36 napisał(a):UWAGA!!!! W imieniu mego duzego psa o malym rozumku, ale ogromnym serduszku - oswiadczam - 1. Globusa nie ma juz! Dzieki Ci Panie Boze. 2. Wraz z Gutem jedziemy na week na wies! 3. W zwiazku z punktem nr 2 - beda burakowo - wiejskie foy! Najpozniej w niedziele ( wszystko uzaleznione, czy na "wsi spokojnej, wsi wesolej" net nie zdechl! A z netem to w Julku roznie! A a tem wyczekujcie i tesknijci za fotami! No nareszcie powiedziałaś globusowi NIE!:evil_lol: No to szczekam na foty:multi: Quote
jbk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 apple napisał(a):No nareszcie powiedziałaś globusowi NIE!:evil_lol: No to szczekam na foty:multi: Hau! Hau! Hau! Quote
sota36 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 uwaga - zaglada do nas Ciocia Aneta - teraz jest w Indiach!!! Ma tez briarda, Borcia, i straznie teskni za nim:) Quote
sota36 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Na wies nie pojechalam, bo wystaszyla mnie pogoda - snieg+deszcz - fuj! Laplam za to kumpele w Indiach!!!!Gut ma nowa ciotke tez zabriardzona! Inus - nastepna briardziara jest!!!!!! Quote
apple Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Krosiu się zawstydał, że Gutek pamiętał o jego Pańci a on zapomniał i przed chwilą przytachał dechę a do dechy sie coś przylepiło:evil_lol: Pono dla Cioteczki Jolci:loveu: Quote
sota36 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Danonku Ciocia dziekuje Ci za zyczenia, za pamiec, ale Ty jestes poskramiaczem niewiescich serduszek - masz wile wielbicielek, Twego talentu tez! Co do ciastek - to ja mam tylko light, ale zaraz skocze do sklepu i kupie Ci olbrzymi , tlusty tort! O prosze- taki: Quote
lespaa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Chcialem Ci powiedziec że dzisiaj jest takie swieto, kiedy ja stoje z kwiatami przed wszystkimi kobietami! jak spiewala kayah - jestem listonoszem co im listy przynosi, i wielbicielem cichym tak, że kwiaty zostawił raz,jestem łodzią, która rozkołysze w tańcu je,aż każda stanie się królową balu choć podpiera ściany od lat. Znaczy jestem AmantemDlaKażdejKobietyIdealnym. :B-fly:mam kwiatuszka:Rose: to teraz mozesz mnie poczestowac ciasteczkiem:sabber: nieco sie spiesze, bo moje Panie czekaja. Ale Ty jestes jedyna. Sory za bezpośredniość, ale nie ma czasu na ceregiele. Mam nadzieje ze masz to ciastko bo ja tu w interesach wpadłem :razz: DantonTerminatorMiłości. Quote
Alicja Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Doberek przy kawulcu i rogaliczkach :multi::multi::multi: Liz od Ozzulka ;) Quote
sota36 Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - czyli ostatnie podrygi bialego... , czyli do wiosny marsz! Wszystko sie zmienilo! Nie ma tego bialego, co Mója o nim brzydko mowi, tydzien minal, a jego juz nie ma:( To znikneiecie to ja przespalem kolo ..."magdalenki":) Poszedlem dzis na dziale, a tu tak zielono! Hura! I friszbej jest! Aaaaaaaaaaaaaa, zapomialem - dzis Babski Dzien! Wszytkiego dobrego Baby! Z okazji Dnia Kobiet, życzę Wam dużo zdrowia w szczególności. niech uśmiech na twarzy Wam zawsze gości, a życie nie sprawia trudności. Niech wiatr pieśń niesie radosną, aby zawsze czułyscie się jak wiosną. Wśród pachnących kwiatów i śpiewających ptaków. Aby motyle na dłoni Wam siadały i najskrytsze marzenia spełniały. Aby ptaki po niebie latały i Wam szczęścia szukały. Żeby z Wam oczu leciały tylko radosne łzy, tak jak wiosną pachnące bzy. W trudnych chwilach niech gwiazdy nad Wami czuwają i właściwą drogę wybrać pozwalają. One nie pozwolą nigdy Wam zginąć i żadnego szczęścia ominąć. Tego zycze Wam, Cioteczki, ja - Gutek Pierdoła:) Quote
eria Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 byłam ! friszbejowe działkowe szaleństwo widziałam :loveu::loveu: Quote
jbk Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Przyszłam powiedzieć, że TOTALNIE nie mam czasu :( :calus: Quote
sandrulka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Hej! Witamy się pierwszy raz. Agat jest ślicznym psem!:loveu: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:) ;* Quote
sota36 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Dla Cioci Anety z Indii - Ciociu - mamnadzieje, ze Cie poznam, Mója gadala mi o Tobie, o Borciu, i takei tam... Zrzedzi, ze chyba do Ciebie przyleci - ale ja nie cchem, bo zostane sam - bo ona zwierz cieplolubny, a u nas pogoda do ... nie bede brzydko szczekal. U Ciebie slonko , a u nas niedawno popatrz: Quote
Katerinas Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_109.jpg Latający Alf :lol: :loveu: Quote
zuzolandia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 hihihihihihihihih do Indii????....tam som wynże jadowite :evil_lol: Quote
eria Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 zuzolandia napisał(a):hihihihihihihihih do Indii????....tam som wynże jadowite :evil_lol: ee Indie jeszcze pół biedy, w Australii mają wszystko jadowite :evil_lol: chyba łącznie z owcami :evil_lol: Quote
apple Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Buhahahahahaha u mnie by to nie miało racji bytu:evil_lol: http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/Obraz_090.jpg Jola do Indii?:crazyeye: Bossszzzz nie! jeszcze Cię jaki indianin porwie:evil_lol: Quote
jbk Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 eria napisał(a):ee Indie jeszcze pół biedy, w Australii mają wszystko jadowite :evil_lol: chyba łącznie z owcami :evil_lol: A, to temu mój chrzestny się tak zmienił okropnie....... Quote
apple Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 I co poszłaś na bibke urodzinową do Adika, ze cię nie ma:roll: Quote
Recommended Posts