Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aga K']wy na pracke narzekacie, a ja jej usilnie wciaz szukam :roll:

apple - ja Ciem przytulem do serduska :buzi:
[FONT=Century Gothic]dziekuję:loveu:[/FONT]

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), czy walentynkowy zawrot psiego, kudlatego lba.
Dzis Walenty ma swe swieto, czy ja tez, bo Móje gadaja, ze to Dzien Zakochanych. Oki! Wyslalem walentynki moim dziewczynom i Ciotkom. Bo sie ...obraza...ale ja mam inna milosc! Wiec poszedlm na randkie z Nia!A wlasciwie z NIMI!
Ide i wypatruje Je!

Sie gapie za ta "maj law'!

Jak to "kobieta" sie pewno spozni..po(sz)czekamy....

Jest! biegne do Cie!!!!!:loveu::loveu::loveu:

Jest! Oto Ona! Moja opunka!

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), czyli Kubica Team in this winter.
Dzis to poszalalem.
Uczylem sie w ekstremalnych ( o kurcze, ale trudne slowo!) warunkach zmieniac opony. Mója mierzyla mi czas. Start! Leeeeeceeeeee!

Juz! Juz!

Tę?! Oki!

A moze ta? Ma lepszy bieżnik?

Dobra! Dobra! Nie mędrkuję! Chwytam tę - w końcu od roboty tu jezdem!

Posted

Cd.
Biegne!!!! Czas! Czas!

(a tymczasem Team Kubicy pomogl sobie sam z wymiana opunek, bo nasz Gutek - Powolniak nie zmiescil sie w odpowiednim czasie - gapa jedna, musi wiec bardziej sie starac i trenowac...Kubica odjechal, a Gucio padl na twarz psia, tj.na pysk...)

Nie bardzo sie tym przejmujac, nasz Gutek - Pierdoła,postanowil zaczac cwiczyc krzepe i sprawnosc i to na cito! Zawiodl, bidula ,refleks, wiec to wymyslil, ze bedzie trenowal.
"Dawaj! Dawaj! No rzucaj!" wyszczekal, przyjmujac odpowiednia postawe, i tak to zaczal sie "Dzien Swira"!

Pan Pies wymyslil sobie w swej duzej glowce z malym rozumkiem,ze najprosciej i najefektywniej refleks i szybkosc bedzie cwiczyl na sniezkach, o ktorych rzucanie poprosil swego Wielkiego Brata, prosto zza Teczowego Mostu.

Rozpoczela sie tym samym akcja " w pogoni za rozumem..."
Nie bedziemy tego komentowac, sztuka broni sie sama, wystarczy popatrzec, by stwierdzic, ze ów świr jest przeogromny , jak gutkowe serduszko!
Wileki Brat zza TM wysluchał gutkowe prosby...