Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), czyli ferii ciag dalszy...
Pada to biale g... jak mowi Mója, a ja to "to" baaaardzo lubie! Choc z jednego Jola tez jest zadowolona, ze nie musi mi, jak co tydzien,myc dzioba,bo powycieram w tym g... (nie bede brzydko szczekal!)i broda jak nowa!
No wiec, ja mam ferie! Mója miala miec troszkie inaczej, ale coz... nie wyszlo,Ciotce Inie wyszlo, ja sie ciesze, bo ma wiecej czasu dla mnie.
No wiec poszlismy wczoraj na SNIEG! I powiem Wam, Cioteczki, ze ja to za normalny nie jestem. Taki moj urok!
Zreszta, co ja tam bede szczekal, same zobaczcie:

Na sniegu to ja uwielbiam biegac z badylami, tylko potem w zeby mi zimno, no bo te badyle oklejone sa sniegiem.
ps. Ale moze ja mam wrazliwe zeby? I podobno sa takie pasty( w telewizorni slyszalem,ale wiem...wiem...TV klanie:() - musze Mója namowic, co by mi kupila, taka dla wrazliwych, co by mi w paszcze zimno nie bylo. Ciekawe, czy sa "piejskie", czy tylko "ludziowe"?

Posted

Cd. pamietnikowego wariata:):):)
Ja to chyba serio mam cos z tym kudlatym lbem nie ten tego... Jak nie badyle, to friszbej, jak nie friszbej, to opunki.

A swoja droga to ja mam tez "normalne" foty, umiem ustac w miejscu - choc nie za dlugo...

I juz tu w mej kudlatej lepetynie dojrzewa mysl - zeby zwiac!

I juz mnie nie ma!

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), czyli zimowych harcy cd:)
Dzis znow mnie Móje wywiezli na dno! Na dno prehistorycznego morza, cyzli do Rogoznika. Jaki ja tam jestem nakrecony!

No i byla sesja - zimowe portreta yeta:)

Posted

jbk - czy ja jestem ruda? Raczej czerwono - czekoladowa, bo tak moj fryzjer postanowil, nie dajac mi prawa wyboru, bo sie ..nie znam:) A rude, to wredne, ale mnie to akurat nie przeszkadza! Bom wredota, jak sie ktos narazi, a sa tacy! Sa !
Alus - Yeti i ja to symbioza:)

Posted

[quote name='sota36']jbk - czy ja jestem ruda? Raczej czerwono - czekoladowa, bo tak moj fryzjer postanowil, nie dajac mi prawa wyboru, bo sie ..nie znam:) A rude, to wredne, ale mnie to akurat nie przeszkadza! Bom wredota, jak sie ktos narazi, a sa tacy! Sa !
Alus - Yeti i ja to symbioza:)[/quote]

Gdzie Ty tam wredota.... jakoś sobie tego nie umiem wyobrazić ;)