Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 no i ciekawe czemu ten Ozzy tak szczekał :crazyeye: :lol: Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Bo mu sie KONKURENCJA objawila w postaci tego rudego - ciciatego!!! Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 sota36 napisał(a):Bo mu sie KONKURENCJA objawila w postaci tego rudego - ciciatego!!!ale Ozzy chciał się z ciciatym pobawić :oops: Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Zawsze mowila, ze rude to wredne!!!!! Quote
madzia20sosnowiec Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 sota36 napisał(a):Zawsze mowila, ze rude to wredne!!!!! :shiny: :shiny: :shiny: zdrówko rudzielców :drinking: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 sota36 napisał(a):Zawsze mowila, ze rude to wredne!!!!!:cool3: ale jakie interesujące ;) Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='sota36']Zawsze mowila, ze rude to wredne!!!!! coś w tym jest :roll: [quote name='Gabryjella'] Nie wiem tylko dlaczego jak wchodze w ten topic to wyskakuje mi okienko, że ta strona zawiera materiały erotyczne?:shake: :crazyeye::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Nie wiem tylko dlaczego jak wchodze w ten topic to wyskakuje mi okienko, że ta strona zawiera materiały erotyczne?:shake::crazyeye: Gabryjela :oops: Moja babcia zawsze mówiła że głodnemu chleb na mysli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Gabryjella']Tylko bez takich na żadnej innej galerii tak nie mam ( nawet u Ozzulca:evil_lol: ) a tu tak. A więc? A może tu cuś ktus ukrył i poszukać by trza:diabloti: :diabloti: :diabloti::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ciekawe co na to Jola ;) a u mnie nic takiego nie wyskakuje:shake: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Gabryjella napisał(a):Dostane zakaz wstepu do galerii za skojarzenia mojego komputera:placz:a może twój komp jest o innej orientacji sexualnej :cool1: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Gabryjella napisał(a):Chyba nie chcesz powiedzieć, że mam kompa zboczeńca:shake: :-( :crazyeye: :placz: :nonono2: :comp26: :comp26: :comp26: :comp26: :comp26: :comp26: :comp26::oops: :oops: :oops: któż to wie :cool1: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Gabryjella napisał(a):E no ten teges tamteges tak naprawde to nie mój sprzęt to mojej siostry, ja nic nie wiem:cool1: ;):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='Gabryjella']Widzę, że wszyscy żyją, a Agata śliczniasty, dopiero pierwszy raz przeglądam Waszą galerie :) , zawsze podziwiałam właścicieli takich kudłaczy ile to sie trzeba ze szczotą wkoło psa nalatać, aby go wyczesać. Nie wiem tylko dlaczego jak wchodze w ten topic to wyskakuje mi okienko, że ta strona zawiera materiały erotyczne?:shake: Bardzo dziekujemy za odwiedziny naszej galeryjki!!!! No faktycznie - trzeba czesac - to nie tak jak Wy - myk, myk i juz psina slicznie wyglada. U nas to sie robi inaczej - u nas myk,myl, myk, myk, myk, myk, myk, myk, i dalej, i dalej, a po 2 godzinach, pies przebiegnie sie po pokoju i wyglada jak .. mop, albo uslyszysz, ze ciotka A. (bez imion, ale to osobka wie, o kogo chodzi :) ) "Ty dredziku jeden". No i zalamka! Bo faktycznie Gutek czasem za Boba Marleya robi. A co do tych tresci, no tych, no wiesz... - to :crazyeye: pierwsze slysze - hihihi, ale zeby takie rzeczy w naszej galeri!!!!! :oops: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 sota36 napisał(a): U nas to sie robi inaczej - u nas myk,myl, myk, myk, myk, myk, myk, myk, i dalej, i dalej, a po 2 godzinach, pies przebiegnie sie po pokoju i wyglada jak .. mop, albo uslyszysz, ze ciotka A. (bez imion, ale to osobka wie, o kogo chodzi :) ) "Ty dredziku jeden". No i zalamka! Bo faktycznie Gutek czasem za Boba Marleya robi. Potwierdzam!Ostatnio i nad moją Gają 2 godziny murowane, a to dlatego, że znalazłam jeszcze kołtuny u niej, prawdopodobnie jeszcze z zaniedbania poprzednich właścicieli :-( No ale jak się cholera później wytarza z masterem ( szczeniak asta osiedlowy jedyny przyjaciel, którego gaja akceptuje) w tym pięknym śniegu...:diabloti: Quote
sota36 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 madzia18sosnowiec napisał(a):Potwierdzam! No ale jak się cholera później wytarza z masterem ( szczeniak asta osiedlowy jedyny przyjaciel, którego gaja akceptuje) w tym pięknym śniegu...:diabloti: Dziekuje - widze, ze tylko Ty mnie rozumiesz.....:placz::placz::placz: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 sota36 napisał(a):Dziekuje - widze, ze tylko Ty mnie rozumiesz.....:placz::placz::placz: ale...dla szczęscia tej zaślinionej mordy chyba warto, co?:p nie dyskutuj Jola tylko zdjęcia dawaj ;) Quote
sota36 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 madzia18sosnowiec napisał(a):ale...dla szczęscia tej zaślinionej mordy chyba warto, co?:p nie dyskutuj Jola tylko zdjęcia dawaj ;) - oj warto, warto!!!!! Co do zdjec - to hmm - trzeba poszukac archiwum, bo nowych nie mamy - no chyba te z wczoraj. Ale ciekawsze juz wstanione. Quote
lespaa Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 no dobra, przyznam się - mam słabość do Agata i zero szans u niego :placz: Quote
sota36 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 lespaa napisał(a):no dobra, przyznam się - mam słabość do Agata i zero szans u niego :placz: - cos Ty! Jego mozna kupic! jak go poczochrasz, poszarpiesz sie z nim i powiesz, ze jest najsliczniejszym psem na Krajcoku - to chlopok Twoj, no chyba, ze pancia powie - "Agat idziemy" i... on wychodzi. Quote
Alka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Agat jest cudowny i baaardzo fotogeniczny.:angel: :iloveyou: Jolu, dzięki za wstawienie fotek w galerii Tuffcia,ale mam prosbę ,żebyś jeszcze raz wpadła i poprawiła ostatnie zdjątko.Coś mi się galeryjka rozjechała.;) Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 sota36 napisał(a):- oj warto, warto!!!!! Co do zdjec - to hmm - trzeba poszukac archiwum, bo nowych nie mamy - no chyba te z wczoraj. Ale ciekawsze juz wstanione.:diabloti: a co ta reszta fot to nieciekawa :mad: Dawaj tu Dredzika Mojego Koffanego Uślinionego :lol: Quote
anetta Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Zdjeciaaaaa :multi: Swietnie sie bawiliscie, oprocz Ozziego :(:talker: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 anetta napisał(a):Zdjeciaaaaa :multi: Swietnie sie bawiliscie, oprocz Ozziego :(:talker:Ozzy nie miał źle , siedział w pokoju z Kubą i pełnym pudełkiem ciasteczek ;) Quote
sota36 Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Juz daje - ale faktycznie Ozzy to chyba nie narzekal, az tak glosno, s koro mial i Kube i ...ciasteczka! A to osliniony zwacz, czy cos tam - nie daje Agatowi takich smakolykow, bo chlopak jest do kapieli, i tym razem myslalam, ze tak bedzie. Ale z klopotow wybawil mnie snieg, ktory Gutka pieknie "wykapal" z tego oslizlego, bialego, "smrodlawego' zwacza. Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Gutku Ty moj koffany, ale wczoraj miales adoratorek :lol: :lol: tylko Ci pozazdroscic :evil_lol: Quote
Recommended Posts