eria Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 kurde a ja zawsze myślałam że YETI w górach ma swój dom :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='eria']kurde a ja zawsze myślałam że YETI w górach ma swój dom :evil_lol: no sooo Tyy ..juz 4 lata temu zlaz z gór i miyszko na Krajcoku :evil_lol: Quote
apple Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Pranie na sucho:evil_lol: http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/100b7170.jpg "Mója mówi że ja duzy pies o małym rozumku.....a niech se tak mysli ja tymczasem obliczę pole powierzchni tej kuli...a co:evil_lol:" http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/100_7213.jpg Jolciu.....to ja.......buziam:loveu: Quote
sota36 Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 I ja Was witam,moje Wy NIEZAWODNE!!!!! Ina - Yeti nie mieszka tylko na Krajcoku, on zamieszkal w serduszku tez:):loveu: Quote
jbk Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jak to miło być niezawodną ;) Buziaczki poranne :) Quote
apple Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Bylam co by nie było ze mnie nie było:loveu: Quote
Medorowa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jakie białe ząbki:razz: http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/100_7213.jpg Quote
sota36 Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Jabluszko, ale ta ina "gupio" godo!!!! Quote
zuzolandia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 [quote name='apple']Bylam co by nie było ze mnie nie było:loveu: szkoda zes do mnie nie wpadła ...widocznie nie zasluguje :placz: Quote
apple Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 szkoda zes do mnie nie wpadła ...widocznie nie zasluguje :placz:Ożesz qutwa jak nie byłam jak byłam...nawet mnie oswiecać chciałaś:mad: sota36 napisał(a):Jabluszko, ale ta ina "gupio" godo!!!!No nie wiem:roll: Ona mnie już nie lubi:placz::placz::placz: Quote
jbk Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Widzę, że tu trzeba równo odwiedzać po kolei, co by nikt poszkodowany się nie poczuł....... Biegnę do Zuzolków ;) Quote
sota36 Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Ja dzis padam na twarz po 10 godzinach roboty... wybacznie - nie wpadne do Was dzis - lekcje - czyli wdukowywanie uczniom wiedzy, potem zajecia z maturzystami, ktorzy mysla jedynie o studniowce, no i zebranie z rodzicami, ktorzy z kolei malo wiary w swe pociechy maja! Stasza, ze juz matura ( za dwa lata) i takie tam... Padam...padam...padam... Quote
Alicja Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 sota36 napisał(a):Ja dzis padam na twarz po 10 godzinach roboty... wybacznie - nie wpadne do Was dzis - lekcje - czyli wdukowywanie uczniom wiedzy, potem zajecia z maturzystami, ktorzy mysla jedynie o studniowce, no i zebranie z rodzicami, ktorzy z kolei malo wiary w swe pociechy maja! Stasza, ze juz matura ( za dwa lata) i takie tam... Padam...padam...padam... współczuwam ...ja dziś od 6 do 15 siedziałam i zaliczylismy uroczystość ... padłam na twarz :roll: Quote
zuzolandia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 [quote name='apple']Ożesz qutwa jak nie byłam jak byłam...nawet mnie oswiecać chciałaś:mad: .....przeca zartowałam :evil_lol: No nie wiem:roll: Ona mnie już nie lubi:placz::placz::placz::loveu:.... kofommmmmmmmm cie Appelko....:loveu::loveu: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):[quote name='apple']Ożesz qutwa jak nie byłam jak byłam...nawet mnie oswiecać chciałaś:mad: .....przeca zartowałam :evil_lol: No nie wiem:roll: Ona mnie już nie lubi:placz::placz::placz::loveu:.... kofommmmmmmmm cie Appelko....:loveu::loveu: No! A tera moga się przynoć- wie się jak grać na uczuciach:diabloti: Jo ciebia tysz:loveu: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):[quote name='zuzolandia'] No! A tera moga się przynoć- wie się jak grać na uczuciach:diabloti: Jo ciebia tysz:loveu: hiihihh aktoreczka ze spalonego teatru :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):[quote name='apple'] hiihihh aktoreczka ze spalonego teatru :diabloti::diabloti:Ty powiedz lepiej że zazdraszczasz takiego talyntu:B-fly: Quote
zuzolandia Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 apple napisał(a):[quote name='zuzolandia']Ty powiedz lepiej że zazdraszczasz takiego talyntu:B-fly: jak pieron :eviltong::eviltong::eviltong: oo uberiba uberiba na punkcie talyntu mom śruba chyba tralal tralal lalala :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 zuzolandia napisał(a):[quote name='apple'] jak pieron :eviltong::eviltong::eviltong: oo uberiba uberiba na punkcie talyntu mom śruba chyba tralal tralal lalala :diabloti::diabloti: Własnie widza..................yyyyy jak ci to powiedzieć.............hmmmmmmmmmm..............NIE ŚPIEWAJ!:shocked!: Quote
sota36 Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 nie zazdraszczajcie - my was wszystkie kochamy!!!!! Quote
apple Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jbk napisał(a):Jabłuszkowa! Ja zazdrosna jestem!!No coś ty? A o co?:roll: sota36 nie zazdraszczajcie - my was wszystkie kochamy!!!!!Ale Japkową Naj- bardziej:diabloti: Quote
jbk Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 sota36 napisał(a):nie zazdraszczajcie - my was wszystkie kochamy!!!!! My - Was, czyli dokładnie! Kto, kogo! Imiona! Nazwiska! Rozmiary butów! Tylko żeby nikt nie był pominięty! Quote
Recommended Posts