eria Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :loveu::multi::BIG::new-bday: KOCHOM CIE !!!!! ZA TO DOBRE SERDUCHO WŁAŚNIE - ZARÓWNO DO LUDZI JAK I ZWIERZĄT Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 :loveu: :loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu:STO LAT:loveu: :loveu:STO LAT:loveu: :loveu:NIECH:loveu: :loveu:ŻYJE ŻYJE:loveu: :loveu:NAM:loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 ło matyldo!!!!!!!!! CHODZCIE NA TOR!!!!!! Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 sota36 napisał(a):SMACZNEGO!!!!!!! a szampan :grins: na 18tkę zawsze się pije szampana :grins: Quote
apple Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Przepraszam ze dopiero teraz ale nie dałam rady wcześniej:roll: Joluś:loveu: Wszystkiego Najlepszego...spełnienia wszystkich marzeń.....nawet tych najskrytszych;) I oby zawsze wszystko szło Ci jak z płatka;):loveu: Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua! Quote
Medorowa Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 NaJlEpSzEgO:loveu::loveu::loveu::Rose: Quote
jbk Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Piję piwko właśnie i wychyliłam Twoje zdrowie ;) Quote
sota36 Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 Dziekuje za pamiec Wam i za Wasze zdrowie pije toast dobrym bulgarskim winem. Quote
Alicja Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja wznoszę toaścik portugalskim półwytrawnym Quote
zuzolandia Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 JOLUTKU ... Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz...Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca ..... Quote
jbk Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 To ja się przywitam jako pierwsza pourodzinowo :) Quote
apple Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dzień dobry:loveu: pourodzinowo...i jak boli głowa?:razz: Quote
sota36 Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - co jego Mója miala Urodzinki wczoraj :) Bylo spokojnie, a wiec tak jak Mója by to chciala. Poszczekalem troche,ale migdalki ok - o prosze: Potanczylem - tzn, na swoj sposob, czyli poskakalem i potrzepalem kudlami:) Przynioslem predzent - troche wymemłany... ...ale moj ulubony - moje ukochane sloneczko. ps. Mója powiedziala, ze baaardzo dziekuje i milo jej bedzie jak se go zostawie do wspolnych zabaw. Ufff, a juz myslalam , ze zabierze se i schowa, a ja je serio bardzo lubie! No a potem to juz bylem powazny...hihihihi. Aaaaaaaaaaaa, Mója kazala mi tu napisac, ze dziekuje za zyczenia!!!! Ja to mam Ciotki polegajace! To znaczy, na ktorych mozna polegac!!! Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Polegające ciotki, tego to jeszcze nie było ;) A jakie ładne migdałki ;) Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Ooooo widzę śniadanko:evil_lol: http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/100_6987.jpg Polegające ciotki?! Hahaha dobrze ze nie zaligające:evil_lol: Quote
jbk Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 apple napisał(a):Ooooo widzę śniadanko:evil_lol: http://www.briardy.com.pl/galeria1/albums/userpics/10002/100_6987.jpg Polegające ciotki?! Hahaha dobrze ze nie zaligające:evil_lol: Kurde, śledzę Jabłko jak za dawnych czasów ;) Quote
apple Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 jbk napisał(a):Kurde, śledzę Jabłko jak za dawnych czasów ;)natura śledzia sie w tobie odezwała:evil_lol: Quote
Monia70 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jolus, wybacz spóźnienie urodzinowe.Ale sercem i myslami byłam z Tobą . Ale komórka została w pracy, komuter nie zadziałał... Dołączam się do wielu życzen dla Ciebie .Niech spłynie szczeście całego świata na Ciebie,niech wszyscy wokól Ciebie bedą radośni, mili i otoczeni Twoim cudownym, ciepłym charakterem.A do tego życzę zdrówka, miłosci, otwartego, wrażliwego serca , spełnienia wszystkiego o czym tylko pomyslisz i życia bez problemów i stersów. Monia z ogonkami. Quote
brydzia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 I ja dołączam się do życzeń,:calus: spóźnione ale szczere, dużo zdrówka, bo to przecież najważniejsze ,:Rose: spóźnione dlatego, że z internetu korzystam tylko w pracy , bo na wsi jeszcze sie nie dorobiliśmy:evil_lol:. Quote
zuzolandia Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Polegajaca ciotka melduje ze wstała juz :eviltong::eviltong: Quote
basia2202 Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Jolutku, spóźnione ale najszczersze od nas życzonka dla Ciebie!!:multi: 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam :loveu: wszystkiego dobrego i jeszcze lepszego :loveu: Quote
Recommended Posts