Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu:
:loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:
:loveu:STO LAT:loveu:
:loveu:STO LAT:loveu:
:loveu:NIECH:loveu:
:loveu:ŻYJE ŻYJE:loveu:
:loveu:NAM:loveu:
:loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu:

:loveu:

Posted

Przepraszam ze dopiero teraz ale nie dałam rady wcześniej:roll:

Joluś:loveu: Wszystkiego Najlepszego...spełnienia wszystkich marzeń.....nawet tych najskrytszych;) I oby zawsze wszystko szło Ci jak z płatka;):loveu:

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!

Posted

JOLUTKU ...

Życzę Ci, abyś w tym odwróconym,
pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochana. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu.
Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała,
nie będziesz wiedziała co tracisz...Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... tego Ci życzę z całego serca
.....

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) - co jego Mója miala Urodzinki wczoraj :)
Bylo spokojnie, a wiec tak jak Mója by to chciala.
Poszczekalem troche,ale migdalki ok - o prosze:

Potanczylem - tzn, na swoj sposob, czyli poskakalem i potrzepalem kudlami:)

Przynioslem predzent - troche wymemłany...
...ale moj ulubony - moje ukochane sloneczko.

ps. Mója powiedziala, ze baaardzo dziekuje i milo jej bedzie jak se go zostawie do wspolnych zabaw. Ufff, a juz myslalam , ze zabierze se i schowa, a ja je serio bardzo lubie!

No a potem to juz bylem powazny...hihihihi.

Aaaaaaaaaaaa, Mója kazala mi tu napisac, ze dziekuje za zyczenia!!!! Ja to mam Ciotki polegajace! To znaczy, na ktorych mozna polegac!!!

Posted

Jolus, wybacz spóźnienie urodzinowe.Ale sercem i myslami byłam z Tobą .
Ale komórka została w pracy, komuter nie zadziałał...

Dołączam się do wielu życzen dla Ciebie .Niech spłynie szczeście całego świata na Ciebie,niech wszyscy wokól Ciebie bedą radośni, mili i otoczeni Twoim cudownym, ciepłym charakterem.A do tego życzę zdrówka, miłosci, otwartego, wrażliwego serca , spełnienia wszystkiego o czym tylko pomyslisz i życia bez problemów i stersów.
Monia z ogonkami.

Posted

I ja dołączam się do życzeń,:calus: spóźnione ale szczere, dużo zdrówka, bo to przecież najważniejsze ,:Rose: spóźnione dlatego, że z internetu korzystam tylko w pracy , bo na wsi jeszcze sie nie dorobiliśmy:evil_lol:.