Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cd.
Oho robi sie niezaciekawie.....

Zaczyna mnie molescic.... daje dyla...

Dziewczyny widzac co IchPancia nawyrabia, az padly (co niektore).

Potem zrobilo sie NORMALNIE, czyli psiowo.

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cd.
A na koniec dostalismy swiateczne prezenty! WSZYSCY!

I juz w domu byl SZAŁ!
Lataly wokol pyska nogi, rece, rece, nogi.

A po pewnym czasie ten dziad padł!

Trza mu pomoc i pilnowac drania.

Niech dogorywa!

Posted

Z pamietnika Pana Psa (Briarda), czyli meskie friszejowe sprawy.
To MY! Tj. Mój i ja.

Mój ma dla mnie cos cennego - Pana Friszbejowego. Nie oddam!

Albo dam, ale rzucisz?

Jak obiecal, tak uczynil!

"Lece, bo chce..., bo zycie jest snem. Czy sa pieniadze, czy nie..."

Posted

sota36 napisał(a):
Aniu! Bo inaczej nie moze byc! Bo w kudlaczach taka wlasnie moc!

Bo to moc tego serducha, co pod tym futrem bije i jeszcze tych oczysk co tak mądrze patrzą i jeszcze... no tego wszystkiego co się składa na briarda :loveu:
I jak tu się w nich nie zakochać? I nie zwariować na ich punkcie?

Posted

Gdy Stary rok jest już baaaaardzo… stary, a Nowy tuż – tuż, wszyscy robią podsumowania, zestawienia, bilanse zysków i strat.
Dla nas, Gutków, ten Rok był bardzo bardzo dobry. Bo:

1. Stare” przyjaźnie się jeszcze mocniej spoiły – dziękuję Ineczko za wszystkoJ Dziękuję za to, że jesteście. Zawsze i wszędzie. I niech tak będzie, na zawsze! Na zawsze wspierajmy się naszą siłą, poczuciem humoru. Poznając Was – złapałam farta! I chcę rzec „Chwilo trwaj i zamień się w wieczność!”

2. Nieco „młodsze” przyjaźnie odżyły na nowo . I niech trwają i swe kręgi powiększają. Pat – to o Tobie. Jestem pewna, ze te cyferki „2009” będą zajefajne! Spójrz na nie – czyż nie? Pat – tęskniliśmy za Twoim szczebiotem, za Twym uśmiechem, za Twym podejściem do życia. Słyszysz? Ciiiiiiiiii, posłuchaj! Słyszysz te fanfary? One są dla Ciebie! To będzie Twój rok!

3. Poznaliśmy osobę nietuzinkową, o złotych dłoniach, cierpliwości i ogromnym sercu i cierpliwości – Marcelkę – Precelkę ( „Precelkę” bo wyczesze każdy kołtun, każdy zawijas podśpiewując sobie i mając uśmiech od ucha do ucha). Owa Marcelka – Precelka – dba o naszego Gucia! I Go …kochaJ

4. Galeryjka Gucia naszego, a właściwie Jego pamiętniczek pisany niesforną, psią łapką, przetrwała dzięki Wam i Waszym odwiedzinom,w spierałyście nas i serduchem i dobrym słowem. Dziękujemy: Jadzi , Ani ( Anka – walcz! Walcz, bo jest o Kogo! Z policja nieźle jest, uwierz starszej pani)) , Alutce, Madzi (dziewczynom o ogromnych sercach walczących o naszych braci mniejszych i słabych), Monice (Alutkówka jest „debeściara”!), Szalonej Stokrotce ( a mogłyśmy być rodzinką – mogłam wziąć tę Kropeczkę), Asi od Ginger ( rudej piękności i miłości Gutka), Diabełkowej, JBK i białych misiów, Kasi od Raptusa i Kasi od Gai ( zawsze o Tobie będzie my pamiętac!),Sabci i zwariowanej Dorki, Basieńce od Zuzki ( Basiu – Wasza Zuzka powala!), Diunce ( tajemniczej kobiecie, która nie lubi swego imienia), Paulinie od Lazy i Idzi, Kasi zakręconej w bernardynach, Anii! Od Lenki, Kingusce (naszym „nowym” wielbicielom kudłaczaJzakręconej w bernardynach.

5. Mamy Przyjaciół zza Tęczowego Mostu, dzięki którym potrafiłam przetrwać , kolejny rok wspomnieniami o Atosie. Dziękuję, ze pamiętałyście, choć ja sama zawodziłam Was, o tym, by zajrzeć do Niego. Dziękuję za każdy płomyk pamięci, za każdy kwiatuszek. Aniu – JESTEŚ DLA MNIE OGROMEM WIARY W CZŁOWIEKA! JESTEŚ WSPARCIEM, choć ja zawiodłam… i jest mi wstyd… JESTEŚ NIE – DO- ZDARCIA, choć krucha i delikatna. Moniu – nie wiem, jak ująć w słowa te minuty rozmów telefonicznych? Ich dźwięk brzmi w uszach, pamiętam wszystko!

6. A Ci, którzy nas "zaniedbali" i do nas sporadycznie zaglądali - niech żałują i się poprawią. :).
7. Nowych Wielbicieli pamiętnikarskiego talentu Dużego Psa, o małym rozumku i ogromnym serduszku - będziemy witać serdecznie.

KOCHANE WY NASZE – ŻYCZYMY WAM, Z AUTOREM TYCH „WYPOCIN” , CZYLI PANEM PSEM, MOIM MĘŻEM, BY NOWY ROK BYŁ DLA WAS ŁASKAWSZY!!!!!
NIE POWODZENIE, NIE PIENIADZ TU JEST WAŻNY, ALE TO ‘’COŚ’’ CO MIESZKA W WASZYCH SERDUCHACH. TO CZAS, BY DO NAS ZAJRZEĆ, TO - ULOTNE CHWILE POŚWĘCONE ‘’PAMIĘTNICZKOWI’’ NIESFORNEGO GUCIA ( czyli dużego psa o małym rozumku i ogromnym serduszku), KTÓRE TAK NAPRAWDĘ ZESPAJAJĄ LUDZI.
ŻYCZYMY WAM – WSPANIAŁEGO ROKU 2009!!!! WAM I WASZYM RODZINKOM.