sota36 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Z pamietnika Pana Psa (RIARDA), czyli mikolajkowe spotkanie Felusia (Fellow Kudlate Serce) Moj Mikolaj to spotkanie z nowa Ciocia Renia i Jej psem - Felusiem. Felek to smarkaty jeszcze - ale ma dobre serduszko! Za to dzis nuuuudy!!!!!! Jenyna rozrywka to mordoanie papagaja! No to trza! Do Swiat bidul nie dozyje! Quote
sota36 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Cd. Pada jeszcz , wiec se pospie. A teraz "swinka" fota:) I jeszcze jedna: Quote
zuzolandia Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 http://i33.tinypic.com/k34tpg.jpg nie ma to jak spotkanie futer ....o mało nie zaplatalismy sie kudłami :eviltong::eviltong::eviltong: gryfny tyn new tepich :multi::multi: Quote
Alicja Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 [quote name='sota36']A co? Mikolaj przytargal! :multi::multi:fajnie ......a kloper tysz przyniósł :hmmmm: Quote
sota36 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi:fajnie ......a kloper tysz przyniósł :hmmmm: Ano musz e sprawie tego klopra z "Mikolajem - Dareckim" pogadac, bo chyba skleroza ma... Quote
basia2202 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 o matko jedyna, jaki zgon :roll: :evil_lol: :diabloti: http://i37.tinypic.com/24ecex5.jpg pozdrowionka Joluś:) uściski dla Gutosława :loveu: Quote
apple Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Padłeś? Powstań...Powerade mu kupcie:evil_lol: http://i37.tinypic.com/24ecex5.jpg Quote
zuzolandia Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Doberek sisterrr :loveu::loveu::loveu: Quote
sota36 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 A bo tak! A bede w sobote! Ty tez! U Iny, bo inksze wymiekly:( Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='sota36']A bo tak! A bede w sobote! Ty tez! U Iny, bo inksze wymiekly:( No słyszałam....nikt poza mna nie chciał przyjść:crazyeye:...........ty mi tylko odpisz na NK kaj jest to "U Iny":evil_lol: Quote
sota36 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 A moze my Was odbierzemy???? Wiesz...gdzies w Polsce? Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='sota36']A moze my Was odbierzemy???? Wiesz...gdzies w Polsce? Eeee nie ma problemu z dojazdem....trafimy na bank tylko musze wiedzieć gdzie:evil_lol: Quote
sota36 Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Wyslalam PW - ciekawe, czy traficie - hihiiihi. Quote
zuzolandia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']No słyszałam....nikt poza mna nie chciał przyjść:crazyeye:...........ty mi tylko odpisz na NK kaj jest to "U Iny":evil_lol: kciały ino tak wyszło :placz: choc moze Alutka jesio dojedzie :loveu: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='zuzolandia']kciały ino tak wyszło :placz: choc moze Alutka jesio dojedzie :loveu: No ja myslę..........sernik bedzie później kręcić:evil_lol: Quote
apple Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='sota36']Wyslalam PW - ciekawe, czy traficie - hihiiihi.:cool1: Poczekaj aż ja Ci szyfrem zacznę pisać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 [quote name='sota36']A bo tak! A bede w sobote! Ty tez! U Iny, bo inksze wymiekly:( nie wymiękły :shake:ino nie dają rady :-( Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA), czyli czas przedswiateczny, wizyty, porzadki i takie tam... No juz JE slychac! Ciiiiiiii, slyszycie???? Swieta ida :):):) No wiec zaczynam sie bawic w kolednika i zaczynam nawiedzac ludzi i kulezanki i kulegow mych niosac im wory z predzentami lypiac slipiem, czy i ja cosik wysepie..... Na pierwszy ogien poszla Rafa i Cooki. Rafaella byla tym troche ..znudzona:( i podsypiala...) Ehhh, kobiety... Potem czas bylo w koncu zaczac porzadki. Mój przywlokl domek dla mnie. Co to jest??? Mam sie wyprowadzic??? Oj.... :crazyeye::shake: Czy On mysli, ze ja TAM zamieszkam???? Naiwniak! Bleeeeeeeee, sam se wlaz - madralo! Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Cd. Potem, tj. wczoraj, zrobilismy przedswiateczny "ZJAZD GWIAZD", ale ta...no... FREKWENCJA cos klapla. Bo! Mialy byc Ciotki: Alutka, Madzia, Marcelka, ale sie wymigaly lepieniem pierogow i szalenstwami po Silesia Center (pewno za predzentami:p), no i byly tylko Ina i Jabluszkowa i Alusia malusia! Alusia to ludzkie dziecko - hmmm, malunie takie, troche sie Jej balem, bo trzeba bylo uwazac, zeby nie przewrocic. Ale Alusia - malusia twarda sztuka, bo Ona tez ma psa duzego - boksia Kronosa i dodawala mi otuchy, ze nawet jak ja "przestawie" to twardym trza byc , nie mietkim! No byli tez Wujkowie, tj. TZy tych Ciotek, ale ... trudno. Byla i Fruzia, bo Zuzia miala globusa. i wielkie zarcie - wiem, wiem, ta fotka specjalnie dla Ciotki Ozzulkowej:) Niech zaluje! I slynna salatka Ciotki Jabluszkowej! Tez dla Cioci Ozzulkowej. Ciocia Alusia - malusia (kazla mi ...swieczke jesc:) ) No i Fruziolek - nienazarty wiecznie! Quote
sota36 Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 Cd. Alusia - malusia pierniczyla, upsssssss to jest JADLA PIERNICZKI! Na to cale obzarstwo, to juz na koniec Fruziolek nie chciala patrzec! Odciagalem Ciocie J. od stolu - ale ZAPARLA SIE! Jak wszyscy zreszta:( Potem Ciocia J. przylepila sie mi to szyi i zaczela krzyczec "Moj ci on! Moj!" No i wreszcie wszystkim odbilo i pomylili mnie z wierzchowcem! I zaczelo sie! Quote
Recommended Posts