Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z pamietnika Pana Psa (BRIARDA) -zima, bieganie, kamizelka, czyli "Badz bezpieczny na drodze" i takie tam.
"Przyszla ta cholera!" Jak mowi Mója, choc ja ja lubie, ale jestem "glumb" , wiec moze sie nie znam.

ubrali mnei w takie cos tam cos tam... i gadaja, ze to bezpiecznie, ze niby jestem widoczny na drodze!

Niby tak...

Widzicie mnię?

I sa opunki:):):)

Posted

Kolego powiem Ci ze masz gustowny ten mundurek, taki wizytowy, szykowny ;)
Ja codziennie wkladam futro, takie nieekologiczne, ale za to sliczne. moge Ci powiedziec kolego że futro to dla mnie cos dobrego. no. i czuje pyskiem ze mnie czeka wymiana, a raczej odmolenie futra, a jak wiesz ja na takie pralnie ekologicznie nie mam czasu, bo ja pies czynu jestem. dobra. bede teraz udawal ze spie, moze mnie nie zauwaza i nie beda chcieli futra trzepac :evil_lol: DantonZmeczonyUdający.

P.,S. Mam buty nad buty, siedmiomilowe, kopciuszkowe i aniolka od klopocikow i nową szczote i nowe kfiatki, wszystko to bo Anioły są na swiecie. Ja.
A i pelny brzuszek! ;)

Posted

Asiu, ja kupilam te kamizelke teraz w czasie pobytu w Niemczech. Mam zamowionych 4 na duze psy, wiec jesli chcesz moge kumplele poprosic o wypatrywanie jeszcze jednej.

Posted

sota36 napisał(a):
Asiu, ja kupilam te kamizelke teraz w czasie pobytu w Niemczech. Mam zamowionych 4 na duze psy, wiec jesli chcesz moge kumplele poprosic o wypatrywanie jeszcze jednej.

A powiedz mi proszę ile takie cudo kosztuje?
W sumie Gingerka ma już obróżkę odblaskową i drugą odblaskową z migającymi diodami, ale ciekawi mnie ta kamizelka. :cool3:
Gdzieś kiedyś chyba natknęłam się na coś podobnego na Allegro. :hmmmm: